elin-mylife

Alla inlägg under mars 2015

Av Elin - 18 mars 2015 07:02

ANNONS
Av Elin - 17 mars 2015 21:35

Förkylningen fortsätter och jag är tröttare än vanligt! Trodde inte att jag skulle orka hålla mig vaken i skolan tillslut, men det gjorde jag som tur var.. pust. När jag kommit hem från skolan så skulle jag plugga lite NO, men det blev inte alls av, istället gick jag och la mig å sov i över en timme, snacka om trött! Tio i sju vaknade jag och flög upp ur sängen, undrade vart dagen tatt vägen och börjar läsa på NOn. 

Om bara några dagar har vi muntligt prov..jag är så nervös! Jag vet att jag kan något, men hur det går har jag ingen aning om... återstår och se. 


Skulle tränat idag, men jag hade ingen ork och tid till det. Tack och lov hade vi idrott i skolan idag så det gick inte förgäves om man säger så! 

Hoppas på att jag kan få till ett tillfälle imorgon att komma ut, dock får vi ju se hur jag mår då man inte ska hålla på och vara aktiv när man är förkyld. - Äh, jag bara kör på jag oavsett xD


Haft en riktigt seg dag idag igen. Kändes som att den aldrig skulle ta slut.. dock sattes den igång på sista lektionen då vår lärare fick rage på en i klassen och bara skrek ut. Alltså blev fan så rädd så att jag höll på och skita ner mig, flög upp ända till taket! - Tyckte att det var JÄVLIGT oacceptabelt att skrika ut sådär och skrämma oss andra, alla blev verkligen rädda. - Visst bra så att personen fattar - MEN VAFAN?! Lite måtta får det väl vara?!


Fullpott blev det för mig på engelskan också så lite positiv dag, kan bara säga att jag är mer än nöjd ;) 


Idag kom tankarna på hur jag känner inför skolan. Jag känner mig stressad på något sätt, även fast att vi knappt har någonting. Vi har just nu bara ett prov att göra denna veckan, annars flyter det på. Men ändå så har jag den där stressen och känslan inom mig som gör så att jag mår dåligt.

Ännu idag höll jag på att bryta ihop - men vad gör det? Bättre att få ur sig det jobbiga än att ha det inom sig. 

Väntar just nu på att dagarna ska gå så att jag kan få komma och prata.. inget bestämt men jag måste göra det. Få ur mig tankar och saker som jag måste, dock går dagarna bara och ju mer jag väntar, ju mer har jag att prata om. Jag kan inte vänta, men jag är så rädd. Jag vill verkligen inte prata och berätta hur jag känner, men jag måste få ur mig det jag har inom mig.


Hoppas att ni haft en fin tisdag!<3


Imorgon är det onsdag och dagen blir väl lika vanlig som alla dem andra. Lite skola, sista pluggandet och förhoppningsvis lite träning... godnatt<3

ANNONS
Av Elin - 17 mars 2015 09:11

Bara jag som älskar uppknutna skor?
Typ dör för det, dock kan jag inte gå i det...xD

Av Elin - 16 mars 2015 20:30

Shit vilken seg och dryg måndag jag haft. Kändes som att den aldrig skulle ta slut... började segt och fortsatte likaså.. hoppas på att morgondagen går lite snabbare!


Förövrigt har jag haft en bra dag, förutom att huvudet värker och en förkylning sakta kryper sig på - trodde att jag skulle få influensa förra veckan då familjen hade det, men den bröt inte ut - var bara trött och seg. Dock börjar den som sagt nu. Hoppas att en slipper det här, speciellt på torsdag (!!) 


Haft en vanlig dag med cupcakebak på hemkunskapen - och ja dem blev supergoda!  - Slapp redovisa mitt grupparbete!

Därefter på slöjden vart det lite genant...   bara Alice vet vad jag menar...haha   

Hemma fick det bli engelskapluggande och därefter en promenad på en timma - kan ju säga att det var långt och pustande. Kändes sjukt gött att komma ut ska jag säga er, att få röra mig och tänka i en massa!

När jag kom hem fortsatte jag att plugga, matte och NO. 


Har ni haft en bra dag? Eller var det en lika seg som för mig?  


Imorgon ska jag fortsätta att plugga, dock bara NO då jag trodde att jag hade ännu mer, men ikke.

Trodde att veckan skulle bli mer plågsam och värre än den här - ska verkligen inte klaga, skönt att äntligen ha en lugn vecka, då kan ju tiden gå till mer frihet och träning!   Underbart! 

(La upp tidsinställda igår men hade knappt någon tid att fixa och trixa så som jag ville ha, men ja hoppas att dem duger - haha lite roliga inlägg som JAG tycker är kul att läsa ;))


Nu ska jag försöka stretcha, svara på kommenaterer och kolla in era bloggar - tid, tid, tiiiiid! Jag behöver mer tid på dygnet... 

     

- HAHAHHAHA DÖR

Av Elin - 16 mars 2015 08:30

Hoppas att NI får en underbar vecka!<3  

Av Elin - 15 mars 2015 21:10

Har just nu fixat två tidsinställda inlägg (ska försöka hinna ett till) till er ifall att tiden inte räcker till nu i veckan då jag har fullt upp på schemat.. massa läxor, prov och så måste jag försöka träna...hur kommer det gå utan musik? LoL, får springa runt med datorn xD HAHAHA


Usch, jag har ingen lust alls att gå till skolan imorgon. Jag har sådan ångest. Både för att jag mår dåligt och sedan för att det är mycket just nu kring skolan. 

Hoppas på att dagen, veckan överhuvudtaget rullar snabbt på!


Vad ska ni hitta på i veckan? Har ni mycket för er?


Idag har det varit en bra dag faktiskt. Jag har mått bra, varit på ett hoppigt humör dock men annars bra tack! Pluggat lite granna, varit ute på en långpromenad med Sara och bara njutit i solskenet. 
Grillade för första gången iår också och det var hur gott som helst! MUMS <3 Eldat gräs, det är bara en för fin vårsyssla och känsla! :) 


Hoppas att ni fina människor haft en underbar dag och helg - godnatt! <3

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se