elin-mylife

Alla inlägg under maj 2014

Av Elin - 18 maj 2014 20:15

Sitter just nu i soffan, blöt som bara den och väntar på att mamma duschat klart! ;) Ska hinna duscha jah med, sen ska vi se på finalen i talang! Vi glömde bort de vid sju och jag va inte hemma just då.


Idag så har det varit en underbar dag, så fint väder och glatt humör!!! :) Äntligen är värmen här!

Dock blev det lite gräl med nu när jag kom hem mellan mamma och mig men det är mycket bättre nu för vi har rätt ut det och jag har sagt förlåt. Mer behöver vi inte gå in på! 


Har varit ute hela dagen idag!! Först av allt så lyckades jag sova i elva timmar inatt, visst -vaknade dock hundra gånger men jag kände mig sjukt pigg när jag vaknade och det var allt för länge sen jag kände så :) 

Åt en go frukost. Gick till grannarna och matade deras katter, dammsög huset medan jag väntade på att Ida skulle komma hem igen. När hon väl var hemma gick vi ut och satte oss på altanen och solade, läste bok/tidning och låg där i flera timmar! :) Mamma kom hem efter två, vi snackade, fixade en go sallad senare, satte igång grillen och fixade go mat!! Grillat är så gott, de är ju livet dä! <3

Hahah var så sjukt roligt, pappa slog av vattnet för vi fyllde till poolen och Ida bah: VATTNET FÖRSVANN!?!? Så då lurade vi henne att vattnet nog hade blivit slut ;) Hon trodde så jävla mycket på de!! Satt tom och skrattade men hon fattade inte att vi skojade. Så där satt vi och sa: 'Ja nu får vi bada och gå på toa ute'... 'hämta vatten från älva'.. Ida skrev till Sara och dem så de kom med vatten i en vattenflaska, (haha), så de trodde med på de! Fett roligt ju!  

Vi käkade glass efter maten.


Efter maten bytte jag om och Sara, Ida, jag och hästarna drog ut. Sara & Ida delade på och rida Joker. Åh så delade vi på och tömköra Joppe +jag gick breve med:) Nu jävlar börjar han kunna de här, han är suuuper duktig! Så snart kan vi åka kärra bakom honom   


Min dag var perfekt förutom grälet, de kommer ligga inom mig men ska försöka glömma det eftersom att mamma sagt att det är lugnt. Men ändå, ibland känns det verkligen som att jag har nån sjukdom, typ adhd eftersom att jag blir så arg..har tänkt på det jätte ofta..men läkarna måste väl märkt det när jag föddes isf? 


Just nu regnar det as mycket, är kvaft så det känns som det ska åska och kan knappt andas! 


Skola imorgon igen. Yey.. nä men blir väl bra! Ska iaf få reda på hur det gick på matteprovet, önska mig lycka till!

Nu ska jag duscha och se på talang därefter. Uppdaterar sen igen. Ha en bra kväll <3

             

Duktiga jag sågade mig i handen. Haha ;)



Av Elin - 18 maj 2014 09:00

Oj.. shit det var ju en riktigt svår fråga! Alltså ingen vet ju vad kärlek egentligen är ..men om jag själv ska säga vad jag tycker att kärlek är så är det nog:

♥ Att man tycker om personen som han/hon är, inte bara hur han/hon ser ut eller om han/hon är rik! Om man verkligen är kär så tycker man både om hur han/hon är och hur h*n ser ut. :) Man tycker liksom om personen som den är och vill inte ändra på nåt.

♥ Man ska också bli älskad tillbaka.

♥Att h*n säger fina saker om en/man säger fina saker tillbaka

♥Bryr sig!!

♥Att man kan lita på varann, det är verkligen ett måste! 

♥Omtänksam


Just så tycker jag! :) det är säkert något jag glömt. 

Ha en bra söndag! ♥ 





Av Elin - 17 maj 2014 22:00

Nu är det de sista jag säger idag. Ska gå upp och kanske prata lite med mamma för hon har jobbat. Sen ska jag faktiskt hoppa i säng! Jag är svintrött alltså :) 

Ni får sova så gott snuttisar, pusspåer<3

Av Elin - 17 maj 2014 21:30

1. Först med årets-första dopp i poolen, mwhihi <3

Det 'måste' vara jag som badar först, det är som en tradition för mig och en tävling för oss i familjen vem som tar första doppet och så. :)  (Haha om jag inte kommer i först så lägger jag mig inte direkt på marken och bölar, det är ju sjukt konstigt om jag skulle göra det!xD) Just saying

2. Äter glass, ofta 

Vi kan äta glass väldigt ofta eftersom att det är så gott (såklart) och för att vi vill svalka oss med något kallt!:) Vi köper verkligen inte hela tiden, det kanske lät som det, men det som jag försöker förklara är att vi antingen köper ett stort paket med mycket glasstrutar och så i eller så gör vi egen glass av saft :) 

3. Dricker icetea <3

Det MÅSTE jag göra varje sommar! Det är verkligen perfekt när det blir extremt varmt och superduper gott! :)

4. Bränner mig alltid så det flagnar 

Inte direkt det roligaste, bränner och svider så himla mycket. När det flagnar ser det också så äckligt ut, blää

5. Åker upp till Norrland. 

Det är en tradition för oss i familjen. Träffa farmor & farfar. Sen mina kusiner som jag inte alls träffar ofta även fast vi bor nära. Sen en annan kusin som bor där uppe med sina barn. Det är kanske inte det roligaste men jag har vant mig så det är ändå okej, men roligt och träffa 'kussarna' och alla andra. Men fin strand och en perfekt skog! Osv..

6. Tältar

Det gör jag mest med kompisar! Ska försöka göra det mer nu i sommar och med annat folk med :)

7. Åker ut med husvagnen

Det brukar vi göra så att vi ibland bara kommer ut någonstans istället för att vara hemma

8. Badar i poolen på nätterna

Det är ju fett mysigt!!! Tända ljus och ha i poolen, så mys<3

9. Är vaken jävligt länge eftersom att solen typ aldrig går ner :3

Det är jag väldigt ofta, höhö... 

 

Ha en bra kväll


Av Elin - 17 maj 2014 19:36



Jag är så glaaad! Har kommit MASSA nytt på mina orkidéer, knoppar osv <3 Gladare kan man inte vara för det :*

         

Kram ♥

Av Elin - 17 maj 2014 18:43

Eftersom att jag är 1/3 norsk och har en tredjedel norskt blod i mig så ska jag ju självklart lägga upp nån norgebild. Eller ja, fira norges nationaldag på bloggen! Hejaheja Norge <3 Tihihi..




Av Elin - 17 maj 2014 18:30

Åh vad roligt, ännu en jävla dag som jag ska vara på fitthumör! Har varit så irriterad och sur idag, önskade helst att jag skulle vara ledsen än sur..

Vårt internet håller också på och fucka ur så jag är så sugen på och kasta en sten på den och sen klättra upp i ett träd och kasta ner den 10 gånger där ifrån! 


Mina ögon är urtrötta, kroppen orkar inte heller någonting. Den är så himla slö, orkar inte göra nåt! Orkar inte titta på film, sitta vid datorn eller gå på promenad. Nästan så att det inte funkar och sova heller... 


Händer inte heller något roligt i mitt liv just nu (förutom det vi i familjen har pratat om ^^ ''spännande!!'') Dock så behöver vi prata med mamma om de igeeen, vi fick inte direkt något svar, höhö. ;) 

Men pappa har iaf sagt ja och det är riktigt kul!! (Kan inte säga mer för då berättar jag de, mwhihi) 


Idag så har jag inte gjort så mycket, har ju som sagt inte orkat. Suttit vid datorn, matat grannarnas katter för de är ju bortresta, följt med mamma och tankade bilen. 

På väg hem så var det en bil framför oss som stannande och ur kom Farmor och Farfar, jag bah; OMG! :) Farfar går nämligen några kilometer till oss för han måste göra de osv, det var därför de stannade. Så vi snackade och så när vi kom hem, dock var de inte kvar så länge för de skulle åka någonstans. 

Slet mig iaf ut på en promenad senare, försökte rensa mina tankar men det funkade inte för musiken fuc*ade så blev mer irriterad på det så jag vända om. Väl hemma tog jag ur diskmaskinen, öppnade verandadörren och gick ut på altanen och solade å lyssnade på musik! Så himla härligt!! :) Har blivit lite röd, både i fejjan, armarna och benen (magen vet jag inte). Vet att det inte är bra och bli röd, men blir ju inte brun så whatever ;)

Där låg jag i en halvtimme/45 minuter tror jag, somnade till tre gånger i någon minut. Skönt men dock inte bra och somna i solen, haha. 


Har vattnat mina kära orkidéer för de behöver de nu när det är så varmt. Spelat lite kort.

Nu får jag dra vidare, hitta på något, gå ut på altanen kanske.. I don't know! 

Ha en bra lördagskväll babes ♥

Av Elin - 17 maj 2014 09:45

Den här veckan har varit upp och ner.

Det har gått från skadad/klämd till glad från underbart glad till ihop bruten. Har varit både stressigt (speciellt på morgonen) och lugnt. Sömnlösa nätter och somnat bra på morgonen innan klockan ringt och knappt sovit ett skit. Finns allt mycket mycket mer.. 

Har lärt mig mycket denna veckan och ibland inte ett skit. Fått upp mig lite positivare för prov och allt annat. det testar bara hur bar du lärt dig <3 Varit stolt för första gången efter ett matteprov (lite grann iaf). 

Lyckats bra på prov/test osv. 

Nä men denna veckan har varit helt okej ändå. Jag är nöjd och klarat yterliggare en vecka med och kämpa :) Nu är det fyra veckor kvar i skolan bara. Fyfan! :) 


Ha en bra lördag! ♥

Skapa flashcards