elin-mylife

Alla inlägg under maj 2014

Av Elin - 29 maj 2014 18:45

Måste tipsa ett tuggummi!! Det är extra's superberries. Fyfan vad goda de var! <3

Det är blåbär & björnbär, mums. Passar perfekt nu till sommarn och är i precis min smak <3

Ha en bra kväll ♥

Av Elin - 29 maj 2014 16:00

När nästan alla problem är borta och jag mår som bäst ska det komma ett nytt! Min mobil har börjat fucka ur totalt och jag vet inte vad jag ska göra. Den bara stänger av sig helt random och när jag tar på den igen händer det om och om igen. Nu är den på och funkar men jag helt säker på att det kommer hända igen. *Pust* Blir bara så förbannad!!!

Jag har inte heller råd men en ny just nu..och tänker inte be mammi och pappi om att dem ska köpa en, vill inte lägga de besväret på dem och de har redan annat pågång.
Så om ni undrar varför jag inte svarar så vet ni varför! Jävlaskit säger jag!!!   


Inatt sov jag sjukt dåligt! Vaknade flera gånger för min axel, ont i magen och illamående. Kände mig inte alls kry! 

Så vid sju gick jag upp, tvätta mitt ansikte och tog allergitablett. Men tror ni att tabletten hjälpte? Fan heller.. hostar som en dåre, täppt och ögonen svideråsvider...mamma sa att jag nog är allergisk mott gräs. Kände då, yey, livet är på topp!

Jag blev väckt av mamam efter nio då hon frågade om jag skulle följa med till Ikea med Sara å dem. Jag sa självklart, gick upp och åt frukost, fixade mig och sen kom Sara. Bara vi två skulle åka så då drog vi iväg. :) Det var en bra dag med syrran! Vi hade det kul och glatt humör :) 

Jag köpte glas till mamma och sen ett packet med tre ljus och sen ett stort. Visar dem sen! :) Dom luktar HIMELSKT!!! Oh my gosh säger jag bara!!<3<3

Vi åkte sen in till en butik som heter XXL och den butiken var faktiskt riktigt bra, fanns sjukt bra och billiga ridgrejer/hästsaker osv. Bra med skor och massa fritidsgrejer. DIT ska jag verkligen åka om jag ska köpa ridkläder, 100% på det! :) 


När jag kom hem så var farmor å farfar här (de är det nu med) :) Drogluktade på ljusen, pratade med dom och åt :) 

Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra.. hittar la på nåt :) 

Ni får ha en bra dag ♥

Av Elin - 28 maj 2014 21:50

Fyy, mina ögon svider så för min allergi!! :( Tabletterna funkar inte som jag har och ögonen är helt 'drogade'..blir och säga godnatt. Orkar inte ha mina ögon öppna i en en sekund till.

Sovgott ♥

Av Elin - 28 maj 2014 21:00

Om du just nu var i min famn så skulle jag dö. Mitt liv skulle förändras och jag skulle förändrats från topp till tå! Jag skulle känna mig så perfekt om DU var hos mig..

Du är perfekt och världensfinastevackraste person!!!!!! Om du bara fattade! Undebaraste människa     

Av Elin - 28 maj 2014 19:15

Jag lyckades äntligen!   Jag fick fram ett hej till 'D'<3 Det känns så jävla bra hädanefter, att jag vågade. Men det är så himla svårt och få fram ett hej. Speciellt till den man känner SÅ mycket för! Jag vet inte varför..det är bara de, att jag ska säga nåt fel eller att han ska tycka att jag är dum i huvudet. Gjorde detta för att jag skulle få göra ett straff annars , eller gjorde och gjorde! Jag VILLE säga hej så jag var tvungen och få ett straff (pepp enligt mig) om jag inte gjorde de :) Straffet var att jag skulle sitta utanför deras klassrum när det slutade, det skulle ju liksom vara sjuuuukt pinsamt, ahah! 


Han vill jag spendera hela mitt liv med!! Han och jag, tänk! Oh my gooooooooosh!!!<3<3 Har aldrig varit så här glad för att se en person. Känna att det verkligen suger och kittlar i magen när jag ser han, hur nervös och rosig om kinderna jag blir, hihi. Det är verkligen äkta kärlek. Nu gäller bara nästa steg..säga hej andra gånger (som jag dock inte vågar), skriva till han på facebook :) 

Jag ska göra allt jag kan sålänge det blir vi..<3 har också bestämt att han å jag måste ses i sommar, vem vet annars vad som hänt när vi kommer tillbaks till skolan..? Vill inte ens tänka så!!! 

Låter sjukt desperat, men det är jag verkligen inte. xD Men om man är kär så är man..  


Skoldagen har varit bra. Mest nervös, glatt humör och som sagt bra. :) Har dock haft en jävligt svår pollenallergi, svider så in .. i ögonen, ser sjukt påverkad ut och det är inte alls kul! Konstig i halsen och hosta, tack pappa att du smittat mig... täppt i näsan också. Jippi!!   


Haft svenska, spanska -och på spanskan hann jag klart med min skrivuppgift, dock är det inte så bra eftersom att vi skulle skriva på spanska. Allt är helt konstigt! 

Engelska, vi fick fika av några i klassen och rättade några uppgifter. Matte och akt. 


När vi slutade så kom mammi<3 och hämtade mig, vi drog till mormor för hon fyllde år igår. Dit kom min kusin och hennes pappa. 

Jag fixade i kylskåpet, rensade gammal skit därifrån coh torkade ur medans mamma gjorde mat :) Gick super bra och det blev sjukt fint. Sen fixade jag en snabbis i skafferiet :)


Nu är Sara, Linus och Dennis här. Ska väl va lite social.. sen ta kvälla framför datorn och Honey boo boo ;)

Ha en bra kväll allihopa ♥



Av Elin - 27 maj 2014 20:38

Orkar inte vara vaken mer nu! Börjar få ont i huvvet och är sjukt trött, mina ögon sprängs snart. Så nu säger jag godnatt!!! <3

Av Elin - 27 maj 2014 18:00

Igår så sket jag i och gå på promenad! Istället kliade/masserade mamma min rygg och vi gjorde varma mackor och myste framför tvn :) 

 


Dagen idag var faktiskt jätte bra! :) Vart på bra humör och skoldagen har gått fort. 

Ont i magen har jag dock fått dragits med men jaja!


Idag på morgonen hade vi svenska och då fick vi reda på vårat svenskaprov! Omg, gick bättre än jag tänkte mig :) Är nöjd!

Vi har också börjat med arbetet 'Robinson' och det är att man får välja en liten ö på kartan och sen säga hur klimatet osv är. Svårt och förklara, men det verkar att roligt! 

På no'n kollade vi klart på en tvserie, fyllde i ett papper och lekte en lek. 

Efter lunchen så gick vi till Presterud och där var det en Friends festival. Var inte så himla roligt där faktiskt, fanns typ inget och göra å var så jävla mycket ungdomar från andra skolor så höll nästan på och få panik! Så tillslut gick vi därifrån och satte oss på ett annat ställe. 

Slutade en timme tidigare så gick ner till stan och mötte Ida. Vi gick till hennes sommarjobb för hon skulle fylla i en lapp, men chefen var inte där så hon skulle dit imorrn. 

Vi gick till Frisören och satt där i ca en timme tills det var vår tur å klippa oss :) nu är håret lite friskare och snyggare och snedlugg fick det bli!! Haha är lite ovanligt och se mig i det så lite svårt och säga om det är snyggt eller fult men det ser ganska bra ut iaf :) 

Är ganska nöjd och bryr mig inte ett jävla skit vad folk säger om de tycker det är fult!
 

Håret var rufsigt när jag tog de menmen :) 


När vi varit hos frissan så gick Ida å jag till Prestbyrån, köpte en glass där och sen gick vi till bibblan där vi mötte mamma som skulle hämta oss :) 

När vi kom hem så gjorde jag inget särkilt, duschade för en stund sen så är fräsch!!


Snart blir det att äta, grillat står på menyn! :) Ikväll kanske det blir en promenad men har gått bra idag känner jag! Annars chilla el spela nåt spel med familjen kanske.

Ni får ha en fortsatt bra dag! ♥

<3


Av Elin - 26 maj 2014 20:30

Fan vad jag har sovit dåligt! Har vaknat minst 72 gånger på hela natten...sen vaknar man kvart i sju, åh vilken härlig känsla säger jag bara! Har försökt att ligga lite mer avslappnat med mina axlar så att jag inte ska få mer ont men jag har och hade det. 

Som tur var så var jag på bra humör när jag vaknade :) men trött som sagt! Fixade iordning mig och äntligen känt mig fin en hel dag! Älskar så som jag fixar min 'frissa', haha :) 


Skoldagen idag har varit bra. Men dock har mitt humör hoppat. Menmen, har iaf försökt varit trevlig! 

På morgonen fick jag FYRA små 'kartonger' med ett medel för porer och bättre hy från Hanna, jag bah: ':o'Tack återigen! :)<3

På morgonen hade vi akt och slöjd. Efter halva slöjdlektionen så gick jag till skolsköterskan, återigen, för och snacka om min axel. Jävlar! Höll på och dra mig från fåtöljen XD HAHAH!!! *Elinhumor*

Hon sa att min axel nog var inflammerad och att jag behöver slappna av lite mer, liksom dra ner axlarna. Sen att mamma skulle kontakta sjukgymnasten så att jag får övningar och blir stabiliserad. 

Skönt att ha någon att prata med liksom om jag mår dåligt psykiskt och fysiskt!


Matte, so, spanska och musik hade vi efter de. Lektionerna gick jävligt fort! :) Gött de. På so'n fick vi förlängt med vårt arbete till torsdag nästa vecka och det är ju sjukt bra! Var lite nervös för de. Samma med spanskan som vi skulle gjort klar idag, vi fick till onsdag! Nu fan kan jag PUSTA UT! *Puuh*

Sista lektionen fick vi musik istället för engelska och jag kände *yes* haha :) dock gjorde jag ingenting. Satt bara vid datorn för min grupps arbete är klart! 


När jag kom hem så käkade jag, mamma och Ida på altanen i värmen å solen <3 Efter det så låg jag och Ida å solade, var riktigt skönt. Lyssnade på musik med, tänkte. :)

Annars idag så skulle jag på en promenad idag, men vi var barnvakt till Dennis så jag vet inte om jag ska gå själv eller skita it..får fundera lite till då. Ska iaf be mamma om massage innan jag lägger mig å sover, det BEHÖVS! 


Idag så skrev en random person till mig och jag var liiite nervös för de. Men det var en spelkompis's kompis.. 


Imorgon är det tisdag! Härligt! Två dagar kvar till långhelg, nio skoldagar kvar å i helhet 16 dagar kvar till sjuans slut! :) 

Imorrn på schemat står det svenska, no, 'Presterudsfestival' -vet inte vad det skulle vara! Efter skolan så drar jag och möter Ida hos Frisören så klipper vi oss :) SPÄNNANDE! Ska nog kanske försöka på mig en promenad då med.


Juste! I år får jag inte vara med på skolavslutningen för Ida ska ju ta studenten så det krånglar ihop sig! Skönt och slippa sitta i en kyrka men tråkigt och inte få veta betygen på engång.. hrrm..kanske tom får dom till mig på posten samma dag? Eller nåt. Måste iaf be om en ledigheteslapp imorgon!!! 


Nu ska jag kila :) Ha en bra kväll <3

 


Skapa flashcards