elin-mylife

Alla inlägg under januari 2015

Av Elin - 27 januari 2015 21:26

 

ANNONS
Av Elin - 27 januari 2015 20:53

Kommer tyvärr inte kunna uppdatera er idag då vi just nu har strömavbrott och om det inte kommer tillbaka före nio så kommer jag gå och lägga mig - ber om ursäkt för det!

Så kommer svara på dem sista kommentarerna imorgon och kolla era bloggar då!
_________
Har haft en bra dag idag!

Skulle gjort idrottsprovet idag men det blev inte av för alla hann inte, men det blir på fredag istället!

Sedan så gjorde jag det muntliga i spanskan, var skit nervös, skakade och allt men det gick bra! Jag råkade säga "yeah" ca sju gånger istället för "Si" och så kommenterade läraren det och sa "Du pratar engelska du istället för spanska" skämdes ihjäl, men höll också på och dö av skratt xD HAHAHA DÖR
Kände mig jättenöjd för min insatts, och nervositeten släppte efter en stund. Resultatet blev ett C. GAAH! Blev så jävla glad och jag känner mig supernöjd - kunde inte gjort bättre!!!
Engelskaförhöret gick superbra med :)

Haha brandlarmet i skolan gick säkert 20 gånger idag xD dock fick vi bara gå ut två gånger av dem 20 då de höll på och testa larmet..kände "aa bra" xD
På mattelektionen hade vi ingen lärare, väldigt skönt men jag satt ändå och jobbade (då alla andra typ struntade i det "host host")

Gick ej till kuratorn idag då man måste be om en tid, så ska försöka gå till skolsystern imorgon istället och börja där! Sedan så får jag be om en tid med henne. :) känns skönt, speciellt när man har vänner som stöttar en!

Onsdag imorgon! Slutar tidigt och då blir det bara en grej och plugga på, (om inte vi blitt klara med NOn så vi måste träna på det)..ska kanske försöka komma iväg på en promenad, annars bara ta det lugnt och kolla bloggar å allt! :))

Kram på er - hoppas att ni haft en fin tisdag <3

ANNONS
Av Elin - 26 januari 2015 20:44

Jag vet inte hur vi kom in på det, men det var när vi pratade om att jag har så mycket plugg denna veckan i skolan och att jag inte mår så värst bra av att det är så mycket läxor och prov. Mamma och pappa sa då att om jag behöver någon och prata med, om det är mycket i skolan så finns kuratorn - såklart med mamma och pappa också, men om jag känner det just i skolan! De sa som "pusch" att min kusin t.om gått dit och pratat när han behövde hjälp! Kändes lite bättre och höra att man inte är ensam för att man ska gå dit..efteråt berättade jag att jag bröt ihop i lördags för skolan och pluggandet och då fick jag - inte som en utskällning, men ett snack (då jag tror att dem blev chockade!) Det var allt möjligt dem sa, att jag måste säga till om hur jag MÅR, vad jag KÄNNER och be om hjälp när det är mycket och om jag behöver det. Kändes så fint att höra att man har sådant stöd! 
De frågade varför jag inte sagt nåt, varför jag hållit det inne och det berättade jag då för dem..Jag skäms. Jag skäms så jävla mycket för att be om hjälp, säga till om när det blir för mycket. Istället håller jag det inom mig och låter det kväva mig tills jag inte orkar mer och bara bryter ihop. 


Men jag har fått tänka rejält efter snacket. Jag måste ta mig i kragen, gå till kuratorn och prata av mig! Om mig. Skolan. Hemma. Även fast det kommer vara både jobbigt, pinsamt och massa tårar.. dock tror jag inte direkt att det är något nytt för dem att man gråter och tycker det är pinsamt. De har träffat många tidigare som gjort det.


Såklart vill jag må bra så varför inte göra något åt det - nu? - även fast det i början kommer vara jobbigt och pinsamt... men jag ska göra allt för att komma tillbaka till mitt glada jag igen!    så imorgon ska jag titta förbi och se om hon är på skolan, prata och kanske bestämma tid! 

Så nu framöver kommer ni få läsa min väg framåt mot det positiva jag och hjälp hos kuratorn....håll tummarna för att jag klarar detta nu <3

____________

Skolan har rullat på och snart är måndagen över - äntligen. 
Pluggat en massa idag. Engelska, spanska och mest svenska! Imorgon är det en ny dag - tisdag. Inte något jag ser fram emot då det kommer vara en tuff dag! Vi har massa "prov". Först idrottsprov då vi ska visa hjärt- och lungräddning och stabilt sidoläge. Kommer dock gå bra då jag vet hur man ska göra, inget och vara orolig över    Om jag inte glömmer bort allt inatt XDD 
Därefter engelskaförhör och spanskaförhör - muntligt !! Gosh så nervös för spanskan! Ska göra mitt bästa, mer går det inte och göra.

Ska plugga när jag kommer hem, både matte och svenska..dock inget jobbigt så ska försöka kolla alla bloggar och svara på era kommentarer då (för idag hinner jag inte då jag måste komma i säng snabbt) !!! Kan inte lova något att det blir av imorgon. 

 

Tack för att ni förstår <3

 

Kärlek till er!

 

Önskar er en fortsatt fin kväll kära vänner♥

Av Elin - 26 januari 2015 19:35

Ska försöka att uppdatera er efter allting!
Känner just nu att jag skulle behöva skriva av mig och berätta en sak som jag kanske ska göra imorgon, något som mamma och pappa sa till mig och som jag känner att jag måste göra. Som är bra för mig!

Hoppas att ni haft en fin start på veckan!<3

Av Elin - 26 januari 2015 09:45


Köpte ansiktsmasken på Dollarstore för 10 kronor - billigt billigt! 

Den ska lukta gurka, men jag tycker att den luktar lime - helt gudomligt enligt mig! 

Jag tycker i helhet att masken är helt okej. Den gör en mjuk, friskar upp ens ansikte och tar bort smuts. Dock trodde jag att det skulle vara lite mer "effekt" på den, att det blev lite "bättre". Men jag tycker ändå att den är bra.

Jättelätt att ta på och av från ansiktet! 


Det som jag gillade var att på vissa ställen i ansiktet blev den riktigt effektiv och verkligen tog tag och fixade i ansiktet. Det kändes för att det sved och molade lite. Lite obehagligt först, men sen blev det bara skönt!


Du gör så här:

1. Tvätta ansiktet, noga.

2. Lägg på masken med fingrarna - undvik området runt ögonen och läppar!

3. Låt verka i 10 minuter. 

4. Dra bort masken. 

      

Om ni vill veta något mer om den är det bara att kommentera! Jag fick skriva lite snabbt..


Önskar er en bra början på veckan♥

Av Elin - 25 januari 2015 22:00

Har haft en jättehärlig dag idag! Glatt humör och det har känts underbart   


Mått mycket bättre idag än vad jag gjorde igår, och jag tror att det berodde på att jag fick ut allt som jag hållt inom mig nu ett tag. Både det som händer mellan mig och Ida, hänt/händer med mig, mitt skåp och mycket inom skolan har spelat roll. Så igår visste jag inte om jag skulle orka med skolan och allihopa, jag ville bara släppa allt, inte bry mig ett dugg och sluta kämpa till det jag vill mest utavallt med mitt liv.. Det slutade med att jag satt inne på mitt rum, bölande i timmar - det låter hemskt, men det hemskaste var nog inte att jag grät, utan att det aldrig ville sluta - det bara fortsatte och fortsatte!  

Medans jag grät ville jag bara prata med någon, få ut vad jag kände, men - med vem!? Jag beslutade då och skriva till Sara. Vi pratar ju så mycket om allt, allt mellan himmel och jord, både ledsna och glada saker så varför inte just nu?


Jag tror också att det är väldigt bra att hon vet vad jag känner nu, ibland. För oftast brukar jag säga ett "drygt/tyst" "jag mår bra" eller bara rycka på axlarna. Hon vet nu hur jag känner och det gör det nu mycket lättare att säga hur jag känner och mår, på riktigt. Hon vet då varför.


Vi skrev i säkert två timmar tillsammans och det kändes så skönt, att jag inte är ensam med hur jag känner utan att jag haft en som känt samma sak. Fick många puschar att jag inte ska sluta med det jag gör, utan kämpa på med skolan - även fast det är mycket, jag kommer få mitt drömjobb tillslut - bara jag kämpar! Och det stärkte mig så otroligt - blir tårögd nu när jag tänker på det. Fy fan vad jag är glad över att ha henne som min syster, är så stolt! Hon är mitt allt, min dag och min kämpe!<3 Finns alltid, oavsett. 


Vi pratade så jag tillslut "kom in" på saker som jag bara berättat för ER. Jag kände en sådan ångest för det, jag vill verkligen säga, men sanningen svider. Jag vill inte säga det då jag skäms för mycket och jag är rädd för att hon ska säga dem sakerna till resten av familjen och allt ska bli så långt emellan oss. Efter allt som hänt. 

Men jag vet att jag måste berätta någon gång, det vet jag. Men inte nu, det sa jag till henne. Hon förstår, men känslan av att jag gett henne en orolig sak inom henne känns inge vidare. Jag SKA berätta om allt som hänt, det lovade jag igår. Dock inte nu. Om ett tag då jag samlat mig och vet hur jag ska berätta. 
Idag så har jag haft en jättefin dag. Var med pappa, Sara, Linus och Dennis till Dollarstore / Biltema. Var ute lite granna, pratade massor med Sara, fotade lite, pluggade och annars har jag försökt tagit det lite lugnt med pluggandet. 


Imorgon är det en ny vecka. Vecka 5 är vi redan inne i då! Då blir det fullt upp. Massa pluggande, redovisningar, inlämningar. Vad mer mån tro? 

Spanskainlämning-mutligredovisning, svenskauppsats, engelskaläxa, noredovisning och matteläxa. Hm! Jag får det tufft i veckan, men jag ska kämpa på och visa att jag kan det här! Heja heja  

Kommer bli dålig uppdatering i veckan, speciellt imorgon, tisdag och torsdag - tror jag! Ska göra allt för att hinna uppdatera er, men gnistan är ganska låg tyvärr.


Hoppas att ni haft ett fint avslut på veckan♥ 


Ps; Vet ej om ansiktsmaskinlägget kommer upp imorgon, men bara och hålla utkik! Ds. :)

 

Av Elin - 25 januari 2015 20:46

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se