elin-mylife

Alla inlägg under januari 2015

Av Elin - 3 januari 2015 14:43

Köpte en sporttröja på stadium outlet. Kostade 50:-..

[Bild]

Den är neonorange men det ser ut som att den är rosa :) superfin och superskön! Dock är den lite för stor men gillar inte för tajt...

Kram <3

ANNONS
ANNONS
Av Elin - 2 januari 2015 22:24

Inte ett skit har man gjort idag heller och jag börjar faktiskt få lite panik för det! För ju mer jag inte har någonting och göra och som håller mig sysslesatt, ju mer tankar får jag och ju längre stannar dem kvar. Jag vill verkligen inte ha tillbaks mina tankar när det gått så OTROLIGT bra i flera veckor! Jag har ju varit både glad, nöjd och så positiv med livet - men självklart ska det komma en liten nedlutning..jag vill INTE! Så imorgon ska jag banne mig få något och göra. Tur som jag har ska vi nog åka till Karlstad och shoppa lite. Mamma är allt en ängel!


Ida fick dock med mig på en promenad runt lunch. Först var jag så osäker och orkade inte alls, men hon tjatade på mig så jag tänkte "vafan, nu kör jag!" Så en tur blev det allt.


Trevlig helg på er! 


Ska inte dröja länge förens jag lägger mig, om jag inte ser på film inatt igen och "host host" är vaken typ hela natten...xD HAHA

Såg ju på Annabelle inatt. Fy fan vad rädd jag blev vissa gånger, blev många jumpscares...men lätt värd och se! :) Tror att det får bli en skräckis inatt igen. Sover på nåt konstigt sätt bättre när jag sett det! 


Godnatt!♥ Hoppas att ni haft en fin dag!

Av Elin - 2 januari 2015 00:23

Hoppas på att man kan sova efter detta. Ska bli spännande och se denna i alla fall!

Godnatt <3

Av Elin - 1 januari 2015 22:39

Sitter och håller på och få värsta panikattacken! Jag vet inte vad jag ska göra..vill typ slita av mig mitt huvud! Sist jag fick det var sjukt längesen och det är så himla obehagligt!

Går väl över som allt annat om en stund.


Har annars inte gjort så himla mycket idag. Jag tog en lugn dag då jag för det mesta satt vid datorn och degade, kände att jag absolut var värd det idag! Har ju haft fullt upp i princip hela lovet så det var allt skönt och kunna varva ner. Är ju mindre än en vecka kvar av lovet så det ska bara bli och slappa.

Blödde näsblod som en dåre imorse, inte alls det roligaste då det knappt slutar för mig. Blöder igenom och skit... 


Hoppas att ni haft en fin dag!♥


Imorgon vet jag inte vad det blir, blir väl att slappa lite, prata med mamma om - ja vadå?   tre dagar kvar! Kanske går på en promenad nu när det är mildare..och snön försvunnit...så JÄKLA typiskt när det NU ska vara snö och allt! Blev helt kolsvart ute nu på en gång, lerigt och fult - nä fy fan! 


Blir att svara på kommentarer nu, kolla på någon film med min babe och sen sova  

   

Av Elin - 1 januari 2015 21:06

Hoppas att ni har en fin kväll! Uppdaterar er senare :) Kram på er<3

Av Elin - 1 januari 2015 12:09

OBS! Äckelmagade kolla ej !!!!
 

Nu ÄNTLIGEN slutade det efter 20-30 minuter...

Hoppas att ni får en bättre start än mig på året!<3

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se