elin-mylife

Alla inlägg under januari 2015

Av Elin - 18 januari 2015 19:00

Har försökt pluggat hela dagen idag men motivationen har verkligen inte varit på topp..både lite engelska och svenska fick jag gjort men det tog stopp ganska snabbt. Både för huvudvärk och för att min lust var borta totalt! 

Känns ändå skönt att jag fått något gjort, men dock hade jag velat fått gjort ännu mer då jag börjar bli riktigt stressad för både spanskan och svenskan. Men jag ska försöka ge det mer tid imorgon, beror på vad jag känner och orkar då jag både har matte och engelska att göra!


Har varit seg i huvudet hela dagen idag, trött, så det blir läggdags tidigt om man säger så, men innan det ska jag tvätta mitt hår - det är behövligt! 
_______

Imorgon är det en nu vecka. Vecka 4 börjar då och den veckan kommer det bli mycket plugg, väldigt tufft!


Det blir skolan imorgon och efter att jag slutat så blir det lite pluggande..ska försöka att uppdatera er imorgon, dock vet jag inte hur det blir med det då jag behöver fixa massa med skolan! Och skolan är det som kommer först.. men jag kan försöka fixa ett snabbt inlägg till er imorgon! :)  


Nu börjar min yrhet börja komma tillbaka. Det som jag hade för ett år sen.

Jag märkte det för et tag sen då jag inte hängde med i mitt huvud och att jag inte "märker" när jag går från ställe till ställe. Sedan idag märktes det ännu mer, när jag satt/la mig ner i sängen och jag skulle kolla på datorn, det bara snurrade runt och det kändes verkligen som att jag skulle svimma! Jag bara satt där och kände hur det snurrade och snurrade och mina ögon dimmade till. Efter en stund var det borta och jag mådde som innan. 

Jag hoppas verkligen inte att jag börjar få som förra året då jag blev snurrig i princip hela tiden åt INGENTING och det slutade med sjukhusbesök, dock inget besked om att det inte var något särskilt eller att det var något! Väldigt konstigt i alla fall att jag börjat bli yr så här igen....


Nu får jag försöka sluta skriva då jag ska hinna tvätta håret och läsa på engelskan lite mera.

Önskar er en fin kväll♥

ANNONS
Av Elin - 18 januari 2015 12:44

Önskar er ett fint avslut av veckan!

Hoppas på en får det själv, dock ska en plugga idag och jag är inte ett dugg taggad, speciellt inte när en har huvudvärk! Men bara och försöka tänka positivt! 


Kram♥

ANNONS
Av Elin - 18 januari 2015 02:00


Har haft en okej kväll, trodde att det skulle bli roligare än det var men men, det var skönt och komma hemifrån i alla fall! 


Nu strax ska jag ta och lägga mig å ladda upp mig inför morgondagen då det blir plugg och lite annat. Fullt upp på mitt schema.. 


Har ni haft en bra lördag?

Av Elin - 17 januari 2015 17:02

När man varit deppig och trött en hel dag känner man att man verkligen vill höra något fint om en eller något kul och det fick jag precis, som gjorde min dag! Jag fick höra av min mamma från min kusin, "Säg till att Elin ska följa med!!" och det värmde så sjukt mycket i mitt hjärta! Man vet då att man betyder något och finns i andras tankar, att jag inte är den som jag trott, att jag är dum och ett ensambarn. Utan att det vänt.. 


Jag blev verkligen glad och höra det - det gjorde min dag till något helt annat! <3Ikväll ska jag, mamma och pappa åka till min kusin och moster och vara där hela kvällen. Vi ska väl inte göra något speciellt förutom att träffas, prata, skratta och bara umgås överhuvudtaget! Något som jag verkligen ser fram emot just nu.

Kommer bli väldigt dåligt med uppdatering ikväll men det blir så, jag har mitt och jag måste få göra det jag vill utan att bara tänka på bloggen, tyvärr.


Annars idag har jag pluggat både lite engelska, spanska och svenska. Känns jätteskönt att jag gjort något på alla läxorna, men jag ska försöka att plugga lite mer engelska innan jag fixar mig klart och vi drar iväg!

 

Önskar er en fin kväll♥

 

Av Elin - 17 januari 2015 11:56

Nu ska jag plugga lite engelska, vi får se om jag tar lite tid åt spanskan och svenskan. Men vi får se vad jag orkar och vill!

Önskar er en fin lördag <3

Av Elin - 16 januari 2015 22:07

Åkte skridskor idag i skolan och det blev roligare än jag tänkte mig. När jag var mindre kunde jag inte åka, det var svårt och det gjorde då att jag inte tyckte att det var kul, men nu åker jag bra och jag ramlade ingenting - även fast jag var på väg någon gång så höll jag mig ändå uppe på benen och fick bara fram skratt och gjorde det till en rolig grej! Lyckades också med "kötbullen" för första gången..märks då att jag börjar bli "smidigare" och att jag börjar få en bättre balans!
Självsäkerheten kom också inom mig, jag lät mig åka snabbt och försökte tro på mig själv att jag inte skulle ramla. Inte IDAG. Var bevis på det idag! 


Jag är så glad och nöjd för skridskotiden och min insats som jag gjorde idag. Jag hoppas verkligen att det blir nästa år igen för detta är kul - och det skulle bli ännu roligare om jag lärde mig åka mer och kunde göra någon konst  

(Känns i kroppen som att jag åker nu) - Låter jättekonstigt med det är sant! 


Jag kommer ihåg att när jag var liten ville jag bli konståkerska. Vara med på tävlingar, göra massa konster OCH ha såna "klänningar". Klänningarna tänkte jag nog mest på!

Det var en dröm som jag ville fullborda, och just nu känner jag att det skulle varit sjukt kul och tävla i det, eller bara lära mig. Dock skulle jag aldrig kunna lära mig det nu då man måste vara hur vig som helst....


Medan jag åkte skridskorna fick jag sån huvudvärk och haft det hela dagen! Brukar dock få det när jag åker skridskor konstigt nog. Går allt över tills imorgon bitti :)

Sedan när jag skulle sträcka ut min fot i skolan så knackade det till och jag trodde att jag bröt den, alltså det gjorde så sjukt ont så jag fick halta mig fram. Det rullar på, men smärtar fortfarande. Men jag ska inte alls klaga - jag har ju haft på mig en trång skridsko, helt ovant, så det är inte konstigt ALLS!


Dagen rullade på. Mot kvällen bakade jag lite med mamma, blev både toscakaka, rulltårta och maränger.

Lite svar på kommentarer och bloggar (dock inte hunnit alla då vi hade besök förut men ska göra imorgon!)

_____

Morgondagen bjuder nog på plugg, men jag ska också försöka ta och vila lite då och då, då jag känner att jag verkligen inte vill ta ALL min lediga tid åt skolan, SPECIELLT INTE på helgerna!
Det får vara NOG med läxor över helgen. 


Nu är jag sjukt trött så ska varva ner lite framför film och sedan sova. 

Önskar er en FIN helg!♥

 

Av Elin - 16 januari 2015 15:55

 

Av Elin - 15 januari 2015 20:49

Internetet har strulat och strulat ända sen jag kom hem idag iprincip, märkte det när jag gjorde lite läxa så jag fick hoppa in i böckerna istället. 

Fick gjort både NO, spanska och svenska. Känns bra men jag är så stressad för allting..speciellt svenskan som jag ska kunna, göra en uppsats på om två veckor. Sedan spanskan som vi ska skriva en uppgift och göra en muntlig redovisning om, samma vecka. 

Vi har också massa andra läxor som kommer emellan, och om det blir ännu mera så kommer allt gå åt helvete känner jag just nu..jag får verkligen panik!


Hela helgen kommer gå åt massa pluggande, både spanska, svenska och engelska - kul att jag bara har språk att plugga på xD måste nog också städa mitt rum för det ser ut som ett ruckel..och om isen är borta och om tiden tillåter ska jag försöka mig på en promenad också! 

Vad ska ni hitta på i helgen? 


Har inte haft lika ont i magen idag men det kommer då och då och smärtar till. Har mest varit illamående, men det rullar på. 
Jag mår förövrigt bra. Väldigt trött, men det är inte ovanligt då jag somnar sent på kvällarna och måste gå upp tidigt dagen efter, sen att jag har skolan på dagarna.


Nu ska jag borsta tänderna och sova! Godnatt å sov gott♥

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se