elin-mylife

Alla inlägg under januari 2015

ANNONS
Av Elin - 21 januari 2015 20:50

Har haft en bra dag, om man bortser från skolan! 

Skolan var väldigt jobbig och tråkig, vi behöver inte gå in på detaljer för det är bra nu och bryr mig inte så mycket! Hade matteförhör idag igen och det känns inte alls bra, jag är inte nöjd men vi får väl se hur det går - och tack och lov är det bara ett test inför ett större prov så egentligen behöver jag inte vara orolig! :) Fick se förra veckans förhör igår och det gick superbra ska jag meddela er!! 


Vi har också påbörjat ett arbete i NOn och jag fick ingen bra grupp alls...därefter ska jag leta efter en skitsak som man inte hittar någonting av! Kommer gå åt helvete. 


Efter skolan följde jag med Hanna hem och vi hade det jättekul! Vi skrattade jättemycket, men vi typ satt helt döda och somnade nästan xD HAHA

Vi kollade på film och Hanna typ somnade så känner jag VÄRSTA rycket från henne för att hon vaknade /och "föll i en dröm"). HAHAH DÖR

Efter att vi chillat ett tag inne så gick vi en lång promenad ute i snön, supermysigt var det när snön föll ner och var snö på marken. Underbart fint! <3

_______

Blev slagen i huvudet två gånger idag av Dennis med en leksaksmotorsåg, så nu har jag ont i huvudet på två ställen och är helt röd på ena sidan av ansiktet. 

Går väl över men gör så ont och ser helt "dum" ut...xD 


Imorgon är det torsdag, bara två dagar kvar i skolan, sen är det äntligen helg igen! :) Blir först skolan imorgon, därför svenska och spanskaplugg! Känns skönt att det bara är det och plugga på, nu kan jag liksom ge det tid och bara tänka på det. Känns jätteskönt verkligen!


Hoppas att ni haft en fin dag! Godnatt å sov gott♥


ANNONS

-

Av Elin - 21 januari 2015 10:01

Av Elin - 20 januari 2015 21:26

Tänkte att jag skulle uppdatera er lite snabbt då jag verkligen haft fullt upp hela dagen idag, tillsist fick mamma panik över mig och mitt pluggande så jag fick sluta. Haha, så omtänksamt av henne men jag vet själv när jag bör sluta och fortsätta. Dock kan det komma i en överdrift ibland, men jag kan inte rå för det då dessa grejer är sjukt viktiga!


Har pluggat massor med läxor, både matte, spanska och svenska. Nu är jag i fas i alltihopa, typ - men nu behöver jag bara öva lite och träna på svenskan och spanskan resten av dagarna så har jag allt under kontroll tror jag.


(Var tvungen och ta en halvtimmes paus mitt i inlägget för pappa åkte i diket med sin bil och vi var tvugna och fixa upp den - HAHAHAHAHAHAHH) Så jävla kul 

 


Haft en fin dag i skolan, dagen över huvudtaget, bara att man varit sjukt trött men det gjorde inte så mycket!

Imorgon är det onsdag, matteförhör och sen efter skolan så ska jag följa med Hanna hem. Jättekul verkligen då det var SJUKT LÄNGESEN vi hittade på något!!! När jag kommer hem kanske det blir lite pluggande, jag har ingen aning. 

Men uppdateringen kommer vara låg, svara på kommentarer/titta på era bloggar med då jag som sagt har fullt upp men jag ska försöka med så mycket jag kan! Lovar er det :*


Godnatt å sov gott!♥ Hoppas att ni haft en fin dag!!!

Av Elin - 20 januari 2015 10:53

Har just nu en 10 minuters rast mitt i NOlektionen. Har lektion till halv tolv, sen klassråd till tolv. Värsta drygt!

Slutar tio i fyra i skolan så sen ska jag hem och plugga matte, svenska och kanske lite spanska.. Mycket nu, men tror att jag kommer fixa det :)

Kommer bli ett sent inlägg, ska försöka kolla era bloggar!

Av Elin - 19 januari 2015 19:30

Idag märkte jag stort att killar är så jävla omogna. Dem beter sig som idioter, målar på ens grejer, på en, går på en, pruttar på en - och ja allt som jag sa just var jag och mina kompisar med om idag. Det gjorde mig så jävla förbannad, för vi hade inte gjort er något, inte ens tittat på er. Vi vill inte ha något med er och göra så för fan låt oss vara!

Visst kanske dem bara försökte spela roliga och coola, men jag kan inte med sånt, speciellt inte det som ni gjorde...


Jag blir mer och mer osäker på killar och för mig så känner jag att jag bara snart har några ynka killar kvar som jag kan lita på. Jag börjar bli rädd på något sätt. Jag vet inte om det är naturligt men helt ärligt känner jag en rädsla till killar. 


Hade himla svårt och sova igår, somnade sent och sedan vaknade jag två-tre gånger inatt men jag ska verkligen inte klaga! Jag var pigg och faktiskt varit det nästan hela dagen (om man tänker bort sista lektionen då jag typ somnade i någon sekund men vaknade upp lika snabbt xD). 

Haft en bra dag som gick sjukt snabbt, bara och hoppas på att morgondagen går lika snabbt. 

Blev lite plugg när jag kom hem, svenska och engelska (glömde matteboken i skolan så blev ingen matte, dock gjorde det inte mig något då jag har imorgon med!) 

Nu ikväll ska jag slappa med datorn framför Ullared... kanske inte hinner svara på era kommentarer/kolla bloggar idag!

______

För några dagar sen fick jag och familjen reda på att min granne som har cancer blivit bättre, hennes cancer har krympt och det är bara positivt! Nu kan hon börja med sin strålning, nu är det lyckan och hoppet vi väntar på..

Jag är så otroligt glad för henne, jag höll på och börja gråta när vi fick läsa/reda på det glada beskedet!

Det känns så bra inombords att det går mot bättre dagar för henne. Inget känns just nu bättre än att veta att hon mår bättre och att hon snart läggas in och ska på strålning. Att HON en dag förhoppningsvis kan bli frisk!


Hon kämpar varje dag - så jävla bra, både mot smärtorna och cancern! Inget stoppar henne, även fast hon mår dåligt och det smärtar så gör hon det hon vill och måste. Hon tänker positivt oavsett det tuffa som händer. 


Att få följa hennes resa igenom inlägg då hon skriver iprincip varje dag, vad hon känner, mår, vad som hänt är jättekul då man kan puscha på henne och följa hur en person känner igenom något sånt här tufft!

KÄMPA BÄSTA DU!<3


Hoppas att ni haft en fin dag!♥
Av Elin - 19 januari 2015 11:30

1. Jag ÄLSKAR att öppna nya förpackningar, vare sig om det är mjölkpaket, marmeladburkar, plast på böcker m.m. 

2. Jag kan snart "sitta" spagat.

3. Jag har aldrig haft en kändiscrush tills nu! 

4. Jag vill pierca mig. 

5. Jag längtar SÅ till våren/sommaren då en sak nog ska hittas på - dock är inget planerat men funderingar går fram och tillbaka! 

6. I sommar ska jag och familjen till Skåne, och vi ska ha en heldag i DANMARK!<3 Wohooo!!


Ha en bra måndag!<3

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se