elin-mylife

Alla inlägg under januari 2015

Av Elin - 13 januari 2015 19:19

  Klicka på bilden för och komma till bloggen!   

Ha en fin kväll!♥ANNONS
Av Elin - 13 januari 2015 17:07

Vad hittar ni på?

Hoppas att ni haft en fin dag :))

ANNONS
Av Elin - 12 januari 2015 21:15

Haft en fin dag idag, dock gick den VÄDLIGT segt men det finns inget och göra åt det tyvärr! Dagen är över i alla fall och det känns skönt! :) 

Hände inget speciellt i skolan förutom att jag satt i mina egna tankar och knappt hängde med på lektionerna, haha, inte så kul då man kom på sig själv då och då att man får "vakna upp" och försöka göra det man ska. Fick första läxan idag och det var matteläxa..om bråk å procent och sånt skit. Svårt men jag fixade det tillslut! 

Nu ska vi bara se om jag klarar förhöret på onsdag...håll tummarna för mig!


Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter, något som jag ska ta vara på! Dock är det tisdag och det innebär skola till tio i fyra och säkert någon läxa som jag måste göra - kommer då bli ett sent inlägg imorgon, kanske senare än detta, jag har ingen aning alls!

Önskar er en fin dag imorgon, så hoppas vi på att dagen rullar snabbt på!  


Shit vad halkigt det är ute! Imorse när jag skulle åka till skolan var jag tvungen och springa och håller nästan på och halka säkert tre gånger, såg nog jävligt roligt ut när jag kom springandes där och nästan halkade xD Sedan så blev det ännu halkigare för att det började regna och det resulterade till att jag halkade flera gånger när jag skulle gå hem!

Hoppas på att det blir plusgrader imorgon och skinande sol så att isen smälter bort, så att man slipper slita sig och bryta alla sina ben i kröppen...just nu orkar jag inte med halka och vintern!


Natten idag kunde jag inte sova alls.. vaknade vid tre och låg vaken i säkert två timmar. Somnade TILLSLUT! Dock så vaknade jag en gång där emellan men somnade nästan på direkten igen, och plötsligt ringer klockan..var verkligen dödstrött när jag gick upp!

Dock så drömde jag en "mardröm" också som jag låg och funderade och tänkte på med..men ändå, så här ska det inte vara!


Förutom sömnen så strular min matlust väldigt mycket. Som imorse, jag skulle äta frukost, sedan så får jag värsta illamåendet och håller på och kräkas. Jag tvingar ändå i mig lite frukost för jag kan inte hålla mig en hel dag utan mat, dröjer sen en stund tills jag blir hundra igen från illamåendet. 

När vi skulle äta hemma fick jag bara i mig två gafflar med mat, sen tog det stopp och jag blev helt proppmätt, i samband med det kom en riktigt ont i magen och illamåendet tillbaks!


Tänker inte så mycket på det då jag mår bra i helhet och jag är gla', inget och behöva oroa sig över egentligen känner jag.


Hoppas att ni haft en fin dag!!♥ 


-

Av Elin - 12 januari 2015 10:30

Av Elin - 11 januari 2015 18:17

Hade tänkt att ta det lugnt idag och att jobba lite på svenskan men kändes verkligen inte som att jag fick den dagen jag ville ha! Internetet krånglade så jävla mycket när jag försökte se på film så det blev ingen film alls idag, kunde inte ens ha uppe två flikar på datorn utan att det bara skulle stå och ladda..det blev inte heller något svenskaarbete då jag inte vet vad jag ska ta med och stryka över så jag behöver mammas hjälp, men jag får ingen så antar att det Inte blir någonting. Jämt när jag behöver hjälp får jag ingen, men när någon annan behöver hjälp måste dem få det på direkten, jävligt respektlöst faktiskt...


Hur har er dag varit? 


Imorgon är det måndag igen och då börjar skolan på allvar! Ser verkligen inte fram emot och börja med allt pluggande och gå upp tidigt varje dag nu i sju veckor (om man inte tar med helgerna då)...men man får ta det så positivt som möjligt och göra något roligt över detta! 
Ska som sagt i alla fall bli skönt att komma tillbaks till rutinerna, kompisarna och slippa tankarna under dagarna, men också att vi nu går mot ljusa tider, sol och massa träning. Jag är så taggad som jag kan bli! 


Önskar er en fin vecka 3! ♥ Ta vara på dagarna ni har nu. 

Av Elin - 11 januari 2015 11:48


Önskar er ett fint avslut på veckan!♥

Av Elin - 10 januari 2015 23:19

Snöat i princip hela dagen och jag var inte ute någonting idag förens förut ikväll då jag frågade pappa om det var "kramsnö", gick då ut och gjorde en snölykta.

Var säkert ute i någon timme då snöbollarna åkte av i princip hela tiden å sen att ljuset slocknade för att det blåste så..xD 

          
Dock regnade det förut så skulle inte förvåna mig om snön är borta imorgon bitti igen..så jävla trött på att snön inte kan få ligga kvar utan att regnet bara ska komma och förstöra det fina, sen att det blir kallt och halt så man sliter sig och slår sig!


Haft mer och göra än att ta det lugnt idag. Pluggade på svenskan, dock inte så mycket då jag ska strycka över det som jag tycker är bra, och det är riktigt svårt..men ska ta en liten stund imorgon med till det så att jag kommer en bit. Vattnade blommor och småpysslade lite både med bloggar och internet överhuvudtaget. 


Mer ikväll blir det inte, ska fixa mig till sängs alldeles strax, är sjukt trött!

Hoppas att ni alla haft en fin dag, för det är ni värda!♥

________

Dagarna bara rullar på, imorgon är det redan söndag och snart början på en ny vecka.

Imorgon blir det kanske lite plugg, men för det mesta ska jag bara ta det lugnt då jag tror att nästa vecka kommer bli FULLT upp.. ska nog försöka komma ihåg att fixa ett tidsinställt i alla fall!   


Godnatt mina fina! Tack för idag♥

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se