elin-mylife

Direktlänk till inlägg 12 januari 2015

Halka - Kan inte äta och sova längre!

Av Elin - 12 januari 2015 21:15

Haft en fin dag idag, dock gick den VÄDLIGT segt men det finns inget och göra åt det tyvärr! Dagen är över i alla fall och det känns skönt! :) 

Hände inget speciellt i skolan förutom att jag satt i mina egna tankar och knappt hängde med på lektionerna, haha, inte så kul då man kom på sig själv då och då att man får "vakna upp" och försöka göra det man ska. Fick första läxan idag och det var matteläxa..om bråk å procent och sånt skit. Svårt men jag fixade det tillslut! 

Nu ska vi bara se om jag klarar förhöret på onsdag...håll tummarna för mig!


Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter, något som jag ska ta vara på! Dock är det tisdag och det innebär skola till tio i fyra och säkert någon läxa som jag måste göra - kommer då bli ett sent inlägg imorgon, kanske senare än detta, jag har ingen aning alls!

Önskar er en fin dag imorgon, så hoppas vi på att dagen rullar snabbt på!  


Shit vad halkigt det är ute! Imorse när jag skulle åka till skolan var jag tvungen och springa och håller nästan på och halka säkert tre gånger, såg nog jävligt roligt ut när jag kom springandes där och nästan halkade xD Sedan så blev det ännu halkigare för att det började regna och det resulterade till att jag halkade flera gånger när jag skulle gå hem!

Hoppas på att det blir plusgrader imorgon och skinande sol så att isen smälter bort, så att man slipper slita sig och bryta alla sina ben i kröppen...just nu orkar jag inte med halka och vintern!


Natten idag kunde jag inte sova alls.. vaknade vid tre och låg vaken i säkert två timmar. Somnade TILLSLUT! Dock så vaknade jag en gång där emellan men somnade nästan på direkten igen, och plötsligt ringer klockan..var verkligen dödstrött när jag gick upp!

Dock så drömde jag en "mardröm" också som jag låg och funderade och tänkte på med..men ändå, så här ska det inte vara!


Förutom sömnen så strular min matlust väldigt mycket. Som imorse, jag skulle äta frukost, sedan så får jag värsta illamåendet och håller på och kräkas. Jag tvingar ändå i mig lite frukost för jag kan inte hålla mig en hel dag utan mat, dröjer sen en stund tills jag blir hundra igen från illamåendet. 

När vi skulle äta hemma fick jag bara i mig två gafflar med mat, sen tog det stopp och jag blev helt proppmätt, i samband med det kom en riktigt ont i magen och illamåendet tillbaks!


Tänker inte så mycket på det då jag mår bra i helhet och jag är gla', inget och behöva oroa sig över egentligen känner jag.


Hoppas att ni haft en fin dag!!♥ 


 
 
natalia

natalia

12 januari 2015 21:44

Men åh, hoppas det blir bättre med dig o att du kommer kunna äta. Vet hur jobbigt sånt är :(

Sitter o kollar tv ikväll :D

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Ebba

Ebba

12 januari 2015 22:25

Matteläxa är så segt.. Haft 2 stycken sedan skolan började.. -_-
Glad att jag slipper bråk denna termin, fattar inte ett dugg! XD Skönt att du fick till den tillslut finis!<33

Åh.. =( Så jobbigt när både matlust och sömn krånglar! Tur att du lyckades somna igen gumman!<3
Illamående är verkligen piss, är du stressad mycket?? Jag brukar ha svårt att äta och blir illamående när jag är stressad..

Finns om du vill prata fina du!<33 :*
Kramis & sov gott! Love U!:* <33

http://www.ebbolella.bloggplatsen.se

 
Linn♡

Linn♡

12 januari 2015 22:42

Lycka till med matten på onsdag!!♡♡
Usch vad jobbig natten lät för dig!!! Tycker verkligen så synd om dig och hoppas det finns någon lösning...Såg att du hade läst Annies inlägg vilekt jag tcykte var ett bar tips från henne:) Men annars så hoppas jag verkligen att du sover bra snart♡ Och vad konstigt det lät med din mage...:( Inte allt roligt!!! Tycker verkligen så synd om dig, världens bästa elin! Hoppas det går över!

Massa kramar till dig & sov gott inatt kanske?♡♡♡♡♡♡♡♡♡

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
Gina

Gina

13 januari 2015 11:09

Hatar matte.. :( så tycker synd om dig! Och jag tycker sommaren kan komma nu. Här regnar det bara och ingen snö någonstans. Ska det vara vinter kan det lika gärna vara snö liksom xD

Hoppas matlusten kommer tillbaka snart och att du får mer sömn :( kram sötnos!<3

http://www.kissen.se

 
MADDISENJ.SE

MADDISENJ.SE

13 januari 2015 12:17

Hmm jobbigt att det strular med både sömnen och aptitet, hoppas det löser sig snart tjejen!!

http://maddisenj.se

 
Mizca

Mizca

13 januari 2015 13:39

Svar: Ja, bröllop är vackra. Var längesen jag var på ett... senaste (om jag inte glömt något vilket vore konstigt om man gjorde) var jag själv fadder/vittne på då min dåvarande bästa vän gifte sig och deras son döptes.. Har ingen kontakt med dem längre dock.

Mitt drömbröllop skall vara som jag vill helt enkelt, jag skall spara ihop dem pengarna som behövs. En vacker vit klänning skall jag hyra, jag vill ha lila tema, levande musik i kyrkan, min pappa som leder mig in till jimmy som väntar, levande band på festen, catering med tre rätters, kaffe och stor och fin tårta, jag skall ha lärt mig dansa vals för vill dansa inför alla, vill även ta modet till mig och sjunga en låt för jimmy (kan inte sjunga men hade vart fint), fest långt in på natten med skratt, skratt och massa skratt. Avsluta i en bröllopssvit nånstans.
Jag önskar gifta mig på öland.

http://www.mizca.se

 
Annie

Annie

13 januari 2015 14:35

Sv: Förstår dig verkligen! Så jobbigt för dig :(
Ja man blir som en zombie nästan, så trött :(
Hoppas det vänder ..
Varsågod!**

Hoppas det går bra på onsdag! Ska hålla tummarna ;)

Hoppas du har en bra dag idag!:)

Kramar

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Linn♡

Linn♡

13 januari 2015 14:53

Hoppas du har en bra dag♥♥♥♥

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

13 januari 2015 20:47

Hoppas du mår bättre! :) jobbigt när man aldrig får känna sig helt hundra bra i sitt mående :/

Kramar

http://overleva-uretrit.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards