elin-mylife

Alla inlägg under januari 2015

Av Elin - 7 januari 2015 20:45

Har varit en väldigt lugn dag idag, då det var sista lovdagen och jag ville bara ladda upp mig inför morgondagen! Jag är inte alls taggad, men det ska väl bli skönt och komma tillbaks till rutiner och träffa folk igen! 

Dock inte taggad på och gå upp tidigt om man säger så xD HAHA kommer säkert undra varför klockan ringer och ligga kvar!


Suttit vid datorn för det mesta, skrivit ett "inlägg" som tog tid och tårar som rann i samband med det. Det var jättekul och skriva då det var ett väldigt fint minne, men ändå så blev det väldigt jobbigt då och då..jag är dock VÄLDIGT stolt över mig själv att jag skrev om det och det känns så bra nu efteråt och jag vet att det kommer komma till något bra och nyttigt tillsist! Jag längtar tills jag får se och läsa det. Ska skriva sen när inlägget är uppe och någon annan gång skriva en fortsättning, som gjort en del att jag mått så dåligt..jag vet att jag stärkt mig mycket och att jag nu är beredd på och prata och skriva om det! 


Var ute och fotade lite i snön, byggde en ljuslykta och fixat mig och väskan inför skolan. Nu får jag ej glömma att ställa klockan så att den ringer imorgon! 


Ska försöka svara på lite kommentarer och kolla bloggar nu innan jag lägger mig, hinner nog inte alla men ska försöka med dem flesta då jag måste försöka komma i säng i tid. 

______

Imorgon är det skolan, blir dock en lugn skolstart då jag slutar tio över ett. Skönt det men torsdag är en tråkig dag i skolan så vi får se hur dagen blir. Hoppas på det bästa! :-) 

Jag önskar er en fin dag imorgon!

                                 


ANNONS
Av Elin - 7 januari 2015 17:01

Mums! Vi passade på och göra egna pizzor, fy vad gott det blev ska jag meddela er! :) dock VÄLDIGT mättande och svårtuggat för min kind/tandkött..

Brukar ni göra egna pizzor?
Kram!

ANNONS
Av Elin - 7 januari 2015 14:15

Fick ett SUPERSÖTT födelsedagskort idag av NATALIA! Blev så otroligt glad och min dag blev ännu bättre än den var! TACK så jättemycket söta nu!!! <3 <3

Av Elin - 7 januari 2015 13:51

Önskar er alla en din dag <3

Av Elin - 7 januari 2015 12:30

Haha usch vilken ska jag ta? XD

Av Elin - 6 januari 2015 21:15

Smärtan har gått vidare till kinden som en molande värk. Har ont i tandköttet men det är mycket bätte än igår, dock har jag sådan problem när jag ska tugga så jag avstår från att äta. 

Känns som att vänstersidan är som en tyngd, typ som att någon tryckt in stenar xD HAHAHA - orkar inte xD bra att jag kan vända det till något kul i alla fall! 


Har hjälpt pappa i princip hela dagen med att skriva in hans arbetstider till en grej, dock är vi inte klara - än! Vi har bara skrivit in 3/10 böcker...tar tid, och det är inga smala böcker direkt! Men vi är en bit på väg så det känns jätteskönt, det är värsta teamwork mellan oss!   

Pluggat lite svenska - var tvungen att läsa hälten av en bok som jag hade. Gick bra, dock är boken inte så bra så den blev väldigt dryg och läsa tillslut... 

Klippt ner blommor och fixat dem som verkligen behövdes, och jag kan säga att dem flesta behövde det då det varit mycket att göra nu senaste tiden då dem hade glömts av lite granna.


Hm..det är det sämsta med att skolan börjar är att man inte hinner med saker och ting som man måste och vill göra, ex. som bloggen och blommorna..istället går sakerna och tankarna åt "skitsaker" som plugg - läxor, prov, inlämningar osv. Och då hinner man inte med något på fritiden och speciellt inte när det blir mörkt på kvällarna så tidigt (visst vi går mot ljusa tider nu, men ändå!) Då kan det finnas föräldrar som klagar på att man inte är ute, träffar kompisar - nä klart som fan när plugg tar upp hela ens liv!

Borde inte finnas läxor...


Om vi ändå talar om skolan så är det bara en lovdag kvar. Känns verkligen kämpigt och veta att snart är vilan slut och arbetet börjar..tempot börjar igen. Massor av läxor, prov, inlämningar..nej jag kan inte se det och orkar inte. Jag har sådan ångest för skolan, jag vill verkligen inte tillbaka dit! Tillbaka till all stress och all kamp till bättre betyg. 

Skolan för mig, är som ett fängelse...


Jag kommer tyvärr inte kunna uppdatera er så mycket nu när skolan börjar men jag ska såklart försöka fixa tidsinställda då och då så att ni blir lite mer uppdaterade, men kommer SJÄLVKLART att uppdatera er! Detsamma med era bloggar, någon gång kommer jag säkert ha jättemycket i skolan och kanske bara hinner att uppdatera bloggen men ni är inte bortglömda - så fort jag har tid så kommer jag att kika in på era bloggar!♥

Blir lite tv/dator och senare ska jag se på BECK!   

Hoppas att att ni alla haft en UNDERBAR dag idag idag idag idag idag! 


Imorgon blir det mycket uppladdning inför skolan, förhoppningsvis en promenad och jag ska börja på ett "inlägg".
Ha en fin dag imorgon ♥

Av Elin - 6 januari 2015 16:15

Vad hittar ni på denna fina tisdag?

Av Elin - 5 januari 2015 22:45

Jag har så otroligt ont i mitt tandkött, längst in där jag inte har någon tand!? Tankarna går åt att en visdomstand börjar komma. Det gör så ont så jag knappt kan äta å tugga..men när jag väl äter försöker jag att tugga där jag har ont, det gör då ont men lite hjälper det ändå.

Borstade för en stund sen och FY F*N vad ont det gjorde! 

Jag borstar verkligen noggrant, 2 gånger om dagen, varje dag, i två-tre minuter så det kan verkligen inte vara att jag borstar dåligt. Tar t.om tandtråd då och då för att det ska bli extra fräscht och rent! 


Det smärtar så att jag inte kan koncentrera mig på saker och ting alls. 


Får hoppas på att jag ska till tandläkaren snart...så att de kan droga ner mig (och om tanden är uppe, att de drar ut den!)

_______

Tänkte först under förmiddagen att jag bara skulle ligga i sängen och kolla på film, orkade verkligen inte gå ut på en promenad och var för trött. Efter en stund insåg jag hur fint väder det var och att jag måste ta vara på vädret och få massa D-vitaminer så att jag blir pigg och frisk, men också att om jag ska träna mer så är det väl dags!

Tog mig en springtur med musik i öronen, gick dock inte som jag tänkte mig. Var för stel i kroppen, fick ont i magen och pressade mig för hårt så att jag var på väg att svimma när jag var på väg hem.

Kände hur yr jag blev i huvudet och att syret snabbt tog slut, det blev suddigt och min balans blev inte den bästa heller. Jag satte mig fort på marken och väntade en stund. Trisse kom till mig, gosade med mig och gav kraft att resa mig<3


Magen började med. Efter 10-15 sekunder jag sprungit så fick jag ont och det smärtade. Jag fick då sluta springa och efter någon minut slutade det. Jag försökte mig på igen men ändå hände det samma sak! Kan det vara för att jag är "otränad" eller något annat? Obehagligt och jobbigt är det då det avbryter min träning..


Även fast det har varit massa motgångar idag har jag tyckt att dagen varit riktigt bra! Jag njöt av träningen även fast det hände saker i samband med den. Skratt har jag fått mig och fått känna mig glad, andra dagen som 15-åring!


Var på Ikea idag med mamma, pappa och Ida. Tittade runt där, framförallt på en matta som jag är sugen på och köpa till mitt rum! Dock köpte jag den inte då det skulle svida lite i plånkan efter men också för att jag är osäker på den - och man ska ju inte köpa något om man är osäker! Får fundera till nästa gång vi ska dit. 


Nu ikväll blir det att se på lite Beck innan jag lägger mig!

 

Hoppas att ni haft en fin dag idag!♥

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se