elin-mylife

Alla inlägg under januari 2015

Av Elin - 10 januari 2015 13:42

Snön bara vräker ner, hästarna busar och glädjen är inom mig! Älskar snö just nu, så vackert - snälla låt det vara kvar nu! <3

Snöar det hos er?


 

[Bild]

ANNONS
Av Elin - 10 januari 2015 11:27

Önskar er en fin lördag! <3

ANNONS
Av Elin - 9 januari 2015 23:30

Jag trodde inte att jag skulle bli så rädd när jag såg dig. Allt bara stannade upp när jag såg dig sittandes där. Jag hade absolut inte tänkt på att idag är dagen då vi har lunch samtidigt, att det är nu vi måste mötas...jag fick sitta själv medans Alice och Amanda hämtade mer och äta, jag var så rädd, så rädd för att du skulle komma fram till mig och säga något eller prata! Jag bara satt där, helt livrädd - är det verkligen så man ska behöva känna i skolan? 


Har så otroligt ont i magen! Har haft värk hela dagen och redan andra lektionen visste jag inte om jag skulle palla med mer, men jag beslutade mig att stanna kvar i skolan då jag inte får missa något speciellt inte för värk! Gick hyfsat bra tills sista lektionen..skulle följa med Jonna och Alice hem men jag satt och tänkte om jag verkligen kunde göra det för det bara värkte å värkte och värkte.. Jag följde i alla fall med Jonna och Alice hem då jag kom i andra tankar och jag slapp tänka och lida. Var superkul och jag ångrar verkligen inte att vi hittade på lite tillsammans!

Dock så börjar det som sagt nu igen med värk, huvudvärk, feber och illamående.


Blir inte mer än att se på film nu ikväll innan jag ska sova, försöka hinna svara på någon kommentar med kanske! Resten tar jag imorgon då jag då med får kolla in era bloggar och allt. Ska då med plugga lite svenska som jag tog med mig hem. Vi skulle inte ta med något hem men jag kände att om vi ska ha uppsats om detta om några veckor så är det nog bra om jag läser på och fixar lite granna! Bra med om jag skulle bli sjuk någon dag då vi har svenska så jag ligger ett steg före. Känner mig nöjd att jag tog det beslutet. Kanske det blir en promenad med? Vi får helt enkelt se vad som händer imorgon! 


Jag har haft en rätt så bra dag i skolan idag, mycket skratt och glädje!

Känner mig nöjd att vara tillbaka i skolan, till kompisar och att ha saker och göra på dagarna - men det andra kan vi fet glömma!  jag är redo för ett nytt år, för nya äventyr, skratt, glädje och upptäckter! Och allt detta har jag redan uppfyllt hittills..:) 

____________

Igår försökte jag göra något hemskt. Något jag inte står ett dugg för men känslan var så himla "skön" och det kommer den dagen då det händer igen.. så fort jag vet att jag är ensam..jag vill inte, men när jag blir ensam så tar tankarna över och jag försöker göra det som är "bäst" för mig. Jag vet så jävla väl hur fel det är, hur jag börjat men på något sätt kommer tankarna och trycker på mig att det är bra, att jag mår bättre av det. Men vad händer om mamma kommer hem nästa gång och hör mig, hon kommer skicka mig direkt till en kurator! Och om det inte är för vad jag känner nu och vad som är bästa för mig så är det nog bra om jag går dit innan det blir värre...


Hoppas att ni haft en underbar dag ♥ imorgon kör vi på en ny dag. En dag då jag ska hitta på massor och ha en underbar dag   

     Av Elin - 9 januari 2015 20:22

Önskar er en fin kväll!<3

Av Elin - 8 januari 2015 20:30

Dagen börjar redan dra sig mot sitt slut och jag tänker att jag skulle ta och avsluta dagen med lite tvtittande. Tror nog att det blir en väldigt skön kväll om jag säger så, speciellt efter natten...


Gick och la mig efter halv tio men somnade inte på flera timmar..jag kunde verkligen inte sova! Låg vaken, vände och vre på mig..tittade på mobilen tillslut, på facebook, bloggar och passade då också på och svara på kommentarer!
Efter någon timme gick jag upp och drack vatten, släppte in Snubben då han satt ute på går'n, gick och la mig och nån minut senare kom Snubben och gosade med mig. Somnade tillslut och vaknade en stund senare igen..ligger vaken - somnar, och sen vaknar jag upp efter någon timme av att klockan ringer. Dödstrött stiger jag upp och fixar mig..


Skoldagen var bra, fick många skratta och glada miner så det känns jättebra att vara tillbaka, i alla fall till rutiner och kompisar! 


Var en lugn dag i skolan då vi för det mesta pratade och planerade - märks redan nu hur mycket vi har framför oss i skolan, speciellt i svenskan! Vi har redan planerat in 3 uppsatser och ett prov. Det är sjukt.. mer blir det med!


Sedan blev jag och en kompis firade för att vi fyllt år! HAHA läraren och klassen sjöng för oss och jag satt där och skämdes ihjäl xD 

____________

Imorgon är det fredag, en dag kvar i skolan och det känns superskönt! Blir nog en vanlig dag med massa lektioner - slutar kvart i två!

En väldigt lugn start i skolan....

 

Ha en fin kväll - Godnatt ♥♥


Av Elin - 8 januari 2015 18:53

Fick en sån otroligt fin födelsedagspresent av Alice idag!!<3 Alltid önskat mig en sån då mamma har en..Alice ho' vet hon! :*

TACK SÅ MYCKET!!! Den är så himla fin och luktar djävulskt gott! :D<3

Om ni någon gång ska köpa en present till någon och ni inte vet vad, köp en "blomma" många gläds av dem!

Kram <3

-

Av Elin - 8 januari 2015 18:01

Av Elin - 8 januari 2015 07:58

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se