elin-mylife

Alla inlägg under maj 2014

Av Elin - 3 maj 2014 23:20

Förlåt att det är dåligt med uppdaterandet men nu på kvällen har jag varit borta och har inte kunnat gjort mycket med de. 
Nu är jag också så trött så jag skriver mer imorgon. :) Det är bättre och då är jag kanske på bättre humör, jag är inte sur eller så, men kan ju helt enkelt vara på bättre humör :) 

Men ni alla får sova gott!! Godnattpussar från mig ♥♥ Och imoen ska jag försöka skriva lite mer kanske, hoppas det iaf <3



Av Elin - 3 maj 2014 13:00

Igår så skulle jag lägga upp bilderna som jag tog igår. Men jag och pappa satt och kollade på film till elva och jag blev så himla trött så jag var tvungen och skita i det. Mitt huvve funkade inte kände jag och det kändes som att jag skulle somna så fort jag satte mig ner. 

Kvällen ägnade jag med pappa & mamma. Vi käkade lie kvällsmat tillsammans, jag & mamma satt å lyssnade på Kent och spelade lite. 

 

Gulligare katt finns det inte alltså!! ♥ Haha han satt där så fint nät jag gick ut igår ♥

 

Här stor fåtöljen! Inte den snyggaste, men vet ni vad? Det skiter jag i, den är jävligt bekväm!!!! ;)<3 

 

Cookie ♥

 


Awe, kolla här!!! Så här trodde jag att jorden såg ut när jag gick i tvåan, så jävla sött <3


Min tå har jag inte så ont i idag, dock så har jag ont i foten och får ondare när jag går. Kände det när pappa & jag var å storhandlade. Inte så mysigt kan jag ju säga. Juste måste kolla hur foten ser ut med.. 

Har inte gjort mer idag, diskat lite, suttit vid datorn/lyssnat på musik. 

Vi ska iaf grilla idag så det blir att hjälpa till där med, kanske försöka ta en spingtur, beror på hur min fot känns. 


Har fått ont i magen och kommer väl ha det hela dagen. Lite ont i huvvet också. Men tack & lov att det kommer nu och inte när det är skola, fast känns ändå jävligt ovasätt. 

Nä nu ska dra mig, spela nåt eller se på någon video, jag ska iaf gå och sätta mig i fåtöljen istället för en stol i köket #obekvämt xD

Hahah!! 

Ha en underbar lördag ♥


Av Elin - 3 maj 2014 12:24

För några dagar sen fick jag en fråga av Hanna och det var ''Vad skulle du göra om en läsare kom fram till dig på stan/fangirla?'' så jag tänkte att det skulle vara lite kul & svara på den här! :)

Svar; Jag tror verkligen inte att jag har någon läsare från min stad eller län så det blir lite svårt om h*n skulle komma fram till mig då höhö. Men om jag hade det så skulle det vara så gulligt och roligt, lite pinsamt också.. hehe ;) Pinsamt för ifall hon/han bara; ''Nämen det är ju du som har en blogg/elin-mylife.bloggplatsen.se?! :O'' Annars som sagt så skulle det bara vara kul & gulligt.  

Jag har inte heller någon känd blogg så det kommer nog inte hända, men man vet ju aldrig! :) Om h*n skulle fangirla så vet jag inte vad jag skulle göra, hahaha!!! Skulle väl bli lite chockad kanske.


Nu fick ni svar på en sådan fråga! Ha en bra dag ♥ 



Av Elin - 2 maj 2014 19:05

Fick för en stund sen en fåtölj på foten så nu är den troligtvis bruten/stukad? Det värker så in i hel*ete, den är också blå och röd & jag kan inte röra den.. inte alls roligt. Nu när jag var sugen på och springa nu på kvällen och jag skulle komma igång. Jämt ska det komma nåt skit emellan!! :( 

Wää värker i hela foten nu också.. 

Det var så att jag fick låna en fåtölj nu ett tag innan vi köper en ''direkt'' till mitt rum, så var den ute i hallen så tog jag in den i mitt rum för andra gången så ska jag ställa ner den lungt och försiktigt så tappar jag den! ;(

Kinesröv kände jag då.. xD

Hoppade ut till mamma, min moster och hennes man och bah: Jag har brutit min fot och dom frågade då; VADÅ?! :O

Så berättade jag. Vi kan dock inte åka till sjukhuset för de gör inget åt de tyvärr.. 

Allt känns jävligt surt nu iaf *Pust*


Idag så har det varit en fin dag, lite molningt men jävligt kallt. Funkar verkligen inte och vara ute! Man fryser ju nästan ihjäl. Nu måste ju verkligen värmen komma tillbaka snart alltså. 

Det blev att jag följde med mamma till Fjugesta imorse och köpte den där blåa mattan till poolen :) Dock var jag himla irriterad tyvärr. Försökte att inte visa de och bete mig sjyst. 

När vi kom hem så hade ju Kent skivan kommit i brevlådan så den satte jag mig och spamlyssnade på som jag skrev i förra inlägget. Hihi. Har suttit vd datorn med. Hjälpt de andra med poolen och nu snart är vi klara!!! Omg.. de måste bara fixa mattan och så ska vi fylla med vatten sen är det #Sommar2014 :3

Har inte gjort mycket mer idag.. moster och hennes man kom då. Japp och kvällen fortsätter med att vila foten, se på tv. 

Jag har lite bilder och lägga in här, men jag gör det senare. :) Orkar inte just nu. Klockan är liksom halv åtta nu, uuups xD Men ska allt försöka senare!!! Ha en bra fredags kväll ♥♥

Av Elin - 2 maj 2014 12:52

Vi fick hem Kent's nya skiva idag och jag blev super glad!! :) Så jag sitter just nu & lyssnar på den, asså den är så bra!! :D Omg nu kommer min favoritlåt ♥♥♥ Respekt till Kent! 

Jag hoppas verkligen att ni köper Kent's skiva eller lyssnar på dem <3

Glad tjej här nu!!!! 

   

Ha en bra dag!


Av Elin - 1 maj 2014 20:00

En stund efter att jag skrev det sista inlägget så sprang jag på en springtur! Jag blev på bättre humör när jag lyssnade på Nicki Minaj -your love & starship, de fick mig att liksom sätta ''igång'' happyhumöret. Tänkte först gå på en vanlig promenad så var påväg ut när jag kom på; ''nej jag tar på mig springkläderna och springer!'' Innan så pratade jag lite med Sara. Det var riktigt skönt och bara få komma ut, lyssna på musik och springa av mig, visst jag gick också för jag orkar verkligen inte springa hela tiden haha! 
Var också rädd för att en björn skulle komma och gå för det är folk som sett de här omkring och det skulle inte direkt vara så roligt och träffa på, liksom vad ska man göra?! Tyvärr fick jag jävligt ont i magen när jag sprang.. trodde att det var håll först men det är liksom på sidorna och inte så svåra smärtor, men det här var för jävligt! Men jag körde bara på. Sprang en stund, gick lite snabbt, andades osv. :) 

När jag kom hem så blev det bättre! Såg också att jag fått skavsår.. Snackade med mamma & Sara. För en stund sen hoppade jag iaf i duschen. 


Nu ska jag titta på Humorgalan och ser om det är något intressant :) händer inte mer ikväll. Ska strecha också, uuups! För jag vill verkligen inte få ont i mina ben, då blir det inge springade imorgon, inte bra. 

Ha en awesome kväll!!   <3  

Så här ser min kalender ut för denna månad.. den kommer nog fyllas på med mycket prov, läxor osv. Kan ju försöka komma ihåg att lägga upp en ny bild nät denna månad är slut så får ni se vad jag har haft för mig osv. ;)

OBS!!! Känsliga läsare varnas!! (Bilden råkade bli upp & ner xD)

 

Av Elin - 1 maj 2014 17:45

Har inte gjort någonting idag.. har verkligen inte orkat med nåt! Vet inte vad det är med mig..Min kropp känns som en jävla sten och släpa med sig. Har varit på dåligt humör idag också, eller ja ledsen och lite irriterad. 

Vädret har varit mulet idag med, kallt och inget sug på och vara ute. Så fort jag kom ut ville jag bara komma in i värmen igen, lägga mig under ett täcke och aldrig gå upp igen. 
Skulle gått på promenad men det sket sig, jag orkar ingenting enkelt inte, allt är så tomt och grått så jag sitter bara och tänker på allt möjligt. Och bara för att jag sitter här inne, vädret suger och är ledsen så blir jag ännu mer ledsen. Men ibland är det riktigt skönt och bara få vara ensam och ledsen, i sin ensamhet. 

Jag försöker att hitta på saker, men när jag mår så här så vill jag inte göra nåt. 


Förresten kom jag på att jag hittat på lite. Har hjälpt pappa med och ta ur den blåa ''mattan'' från poolen och en annan grön ''matta'' (jag är så duktig på och komma ihåg namnet) Har tagit ur disken ur diskmaskinen och dammsugit. Duktiga jag, jag skulle ha medalj i och dammsuga. Jag har kollat lite då och då när pappa och dom höll på med poolen, tog lite kort på blommor/löv. Suttit och möglat vid datorn, lyssnat på musik osv. Inte den roligaste dagen kanske, men jag försöker. 

Tiden har inte heller gått fort.. den har gått som en snigel *PUST* 

Neej!! Imorgon hoppas jag på bra väder och lite varmar +bättre humör så jag kan hoppa i mina idrottskläder så jag kan ta mig en springtur och kanske hoppa lite på studsmattan..   


Ikväll ska jag duscha och fixa mina naglar, blir nog bara ett genomskinligt nagellack. :) Annat blir det säkert, kanske dansa nåt. Ha en bra kväll allihopa <3

               

Asså kolla vad min orkidée har växt på en och en halv vecka, tror jag!!! Den var typ en tredjedel för en och en halv vecka sen :D Otroligt. Flowers in my heart ♥ 

Av Elin - 1 maj 2014 15:43

Mamma, pappa och Tobbe håller just nu på med poolen så om några veckor kanske den är igång. Åh vad kul! :) 

Den ser sjukt ovanlig ut, när de tagit bort grejer. Och det syns att sanden som den stod på har sjunkts ner. När vi är klara med sjävla poolen ska vi också fixa träkant runt poolen istället för plåt, man kan ju inte gå eller sitta på de annars för då förstörs det och böjs typ. 

Nä de här kommer nog bli sjukt bra! :) När pappa och dom fixar det så blir det bra. Det är snart klart också, näästan iaf xD fast då behöver vi köpa en ny blå ''matta'' och ja fylla den med vatten. 

Skynda på nu määään!!!!!!!!!!! <3<3 Pool here I come!!! <3

        

Ha en fortsatt bra dag, nu ska jag nog ringa till farmor & farfar för jag saknar dem enormt.. :( 


Ovido - Quiz & Flashcards