elin-mylife

Direktlänk till inlägg 25 april 2015

Nu vill jag ha ERA åsikter! Funderingar. Ska jag byta?

Av Elin - 25 april 2015 21:38

Jag hoppas att ni alla haft en underbar lördag och att ni mår bra!


Det har nämligen jag haft, dock är måendet som det är men vet ni vad? Det blir inte bättre utav att jag sitter här och tycker synd om mig själv, visst det är RIKTIGT jobbigt och otroligt smärtande så egentligen har jag en liten anledning men det blir ganska jobbigt att bara sitta här och skriva negativa saker, varje dag, hela tiden. - Det tror jag att ni också tycker men åsikterna vågar inte komma fram, eller hur? Vi är iallafall en dag närmare röntgen. Hjälpen. Nu kör vi på den sista veckan så att jag snart får hjälp!!    


Idag har jag både varit på en mässa med familjen under förmiddagen och pluggat i massor! 

Gick jättebra att plugga, bättre än jag trodde att det skulle gå faktiskt. Jag var ganska motiverad och förberedd på att plugga så jag tror att det kunde bero på det! :D Imorgon fortsätter pluggandet under förmiddagen, ganska motiverad nu också!

Ska försöka att komma ut lite granna imorgon också, om jag inte tar initiativet och städar mitt rum istället. Vi får se vad jag känner, hinner och orkar med! 


Jag hade tänkt mig efter pluggandet att ha en lång eftermiddag med att bara titta in på bloggar, men det sket sig, jag får nu ta lite utav kvällen med att sitta och och titta in på era bloggar! Bästa under dagen, att läsa igenom vad folk skrivit och bara kommentera och skänka massa glädje till dem!   

 

Jag har funderat ett tag nu. Inom bloggandet. Det har varit ganska självklart nu ett tag att jag kommer fortsätta, att det här är något JAG vill! Som jag skulle vilja hålla på med, föralltid. Det här är verkligen mitt liv. Det här gör så att jag känner glädje, livsglädje och om jag var tvungen att ta bort bloggen eller sluta blogga totalt så skulle jag lägga mig under en sten resten av mitt liv!

Det skulle vara otroligt kul att jobba med blogg, som bloggerska men att BARA blogga, hela tiden? Ge HELA sitt liv åt bloggade skulle bli ganska identiskt...jag håller detta till min hobby - då jag har andra tankar, läs imorgon eftermiddag så får ni höra mera! Dock har jag massa funderingar inom bloggandet, inom framtiden, både för mig och för er. Jag skulle vilja veta vad NI tycker om det här, alla åsikter är välkomna!! 

-För någon månad sen gick jag in på en annan bloggportal. Jag funderade. Gjorde ett konto och vips kunde jag blogga där. Dock tog jag bort den samma dag då jag fick MASSA tankar i huvudet - vem skulle egentligen vilja läsa min blogg? Bloggandet kommer inte gå bra, utan den kommer bara gå nedåt. Alla mina minnen, inlägg försvinner. 

Hm...så nu ett tag har jag funderat. Hur ska jag göra? Ska jag starta en "ny" blogg, på en ny bloggportal?
Det skulle vara jätteroligt, men på samma sätt är jag rädd för att allt härifrån försvinner. Inlägg. Minnen...

Det var liksom HÄR jag startade alltihopa! Här som jag skrivit allt! Både sorgligheter. Lyckliga händelser. Minnen. Åsikter. Min dagar och MASSA mer. Jag har lyckats kommit långt. Både med läsare, vänner men också som jag tycker är otroligt kul - att jag förebyggt mitt skrivande och läsande!!

Utan detta hade jag inte varit så "bra" på att skriva och läsa som jag är idag - skryt.se.... 

Jag älskar bloggplatsen, det är en enorm glädjefylld plats att blogga på, man får så många fina vänner och dem flesta är riktigt härliga! !Me gusta¡ Det är en lätt och jättefin plats verkligen och man lär sig snabbt :)

Men man måste gå vidare i livet, eller hur? Men nu vill jag ha vad NI också tycker! Detta är liksom inte bara min blogg, vi har denna tillsammans. Eller hur?


~ Kärlek ~

 


 
 
Linn♡

Linn♡

25 april 2015 23:10

Hoppas du mår bra<33
OMG SÅÅÅÅÅÅSåsåsåsåsåsåås sjukt snygg!!!! <3333
______
ÅHH jaaa <33
Bara så du vet, vad du ÄN gör så kommer jag alltid att fortsätta läsa din blogg, den är underbar♡♡♡ DUU är underbar!!
Jag bytte ju inte bloggportal, men skapade en ny blogg, och det har egentligen BARA gett mig positiva följder! Jag har såkalrt kvar den gamla bloggen♡♡ OCH om du någon gång gör en ny blogg / byter blogg så RADERA ALDRIG DENNA!! ♡ Lova mig:** hihiihihi

DU ÄR BÄST!!!

Sv1; haha ja! Vi vann 1 och förlorade tyvärr 2, så vi hamnade i B-slutspel♡
Sv2; TACK, hoppas du också haft en bra dag:**
Sv3; AwWWWW♡♡♡♡

TUSEN MILJONER KRAMAR till dig, sov gott♡♡♡

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
Linn♡

Linn♡

25 april 2015 23:24

Sv; Jaaa:/ Och iochmed det så får jag bara sämre självförtroende.....hatar det....
Sv2; Hahah jag undrar också hur jag orkarXD :/ Ingen lugn helg inte.
Sv3; Japp jag tycker den festisen är jättegod♡♡♡♡♡

Massa kramar, sov gott♡

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
Annelie

Annelie

26 april 2015 00:43

du behöver ju inte ta bort din blogg här bara för att du börjar blogga på en ny portal. du kan ju fortfarande ha kvar den här bloggen även om du inte skriver här? :) kram

http://lie7.for.me

 
wilma

wilma

26 april 2015 11:42

Jag tycker du ska byta bloggportal endast ifall du vill och känner för det. Jag startade också min allra första blogg här och jag håller med i det du säger om att man skaffar riktigt härliga vänner och bloggportalen är riktigt härlig och enkel att blogga på. Dock bytte jag eftersom att jag tyckte att bloggplatsen är en rätt okänd portal och om jag vill komma långt med bloggen så skulle jag ändra. Men som du säger har du ju en massa minnen här och om du känner i slutändan att du faktikst vill börja blogga någon annan stans så finns ju alltid denna bloggen kvar så du kan gå tillbaka och kolla. Jag önskar dig lycka till, kram! :)

http://www.wilmalyckberg.for.me

 
natalia

natalia

26 april 2015 11:59

Om du gör din blogg på nouw.com så kan du flytta hela din blogg från bloggplatsen till nouw dock är det inläggen som flyttas inte design. Sen tror jag inte att exakt ALLA inlägg flyttas. Ett tips bara! :)

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Ebba

Ebba

26 april 2015 15:05

Vad skönt att pluggandet går bra! Du jätteduktig!<3 :*

Om du bestämmer dig för att byta bloggportal, så LOVAR jag att jag kommer fortsätta följa dig!<3 Finns inte ens chans att jag inte skulle gör det, du har en enorm plats i mitt hjärta och mitt liv!<3 :**

Jag hade velat ha ett eget domännamn, hehe.. XD

Sv 1; Ohja! Den känslan är bäst!<3 Dock bestämde dem sig för att slänga fram en massa plugg till helgen i fredags.. -_-

Yes, får göra det!<3 Har inte gruvat mig ett dugg inför det här på hela helgen!<3 Tycker bara positivt om allt nu, snart gymnasiet ju! =D <33

Sv 2; Såklart du kommer orka hålla ut! Du är ju grym & bäst!!!:*

Puss & Kram!<3 :*
Love U so much!<3 :*


http://www.ebbolella.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards