elin-mylife

Direktlänk till inlägg 24 mars 2015

Dag 3 - Berätta om din första kärlek.

Av Elin - 24 mars 2015 08:30

Min första kärlek var i sexan. Jag var tretton år och det var mitt första förhållande, kärlek överhuvudtaget. 


Han och jag var goda vänner och jag hade ingen aning om att han kände så mycket för mig, men det var i skolan allting började och det blev snabbt ett vi...först i början kändes allt toppen och jag var superglad. 
(Dum som jag var så var jag för glad den dagen och jag skulle ha utvecklingssamtal..berättade för mamma och pappa precis samma dag - liksom hallå? Lugn nu!) Men mamma och pappa blev självklart jätteglada för mig. 


Vi träffades några dagar efteråt och skulle hitta på något efter skolan. Vi gick hem till honom och han insåg att han inte hade nyckel..det regnade och vi fick gå ute i blåst och regn ända tills att jag skulle hem. Tror att vi gick igenom hela staden. Skojar inte...xD När jag skulle hem hände det jag aldrig kommer glömma - första kyssen. Varför minns man den? Inte direkt så att jag är stolt över den.. 


Några dagar senare var vi hemma hos mig och jag minns hur nervös jag var, hur generad och pinsamt jag tyckte att det var, och hädanefter förstår jag varför. 

Efter ett tag i skolan märkte jag hur folk började gå på mig och honom, hur folk retade oss, kallade oss saker - var självklart irriterande men också jävligt jobbigt. Dock kunde inget stoppa oss, jag var så kär!


Vi fortsatte att träffas, gå på bio. 
Efter några månader kände jag hur mina känslor svalnade av. Hur jag kände att "jag vill inte mera". Jag gick med en klump i magen. Visste inte hur jag skulle säga det till honom,jag ville inte såra honom och inte förlora honom, inte som vän med för den delen så jag lät det vara...


Bara efter någon vecka får jag sms om att han ska flytta. Mil härifrån. Jag kände just då att mitt hjärta stannade. Sprang ut till mamma och bölade. Jag var så ledsen och jag kände då hur mycket jag älskade honom...vi kom överens om att vi ska hålla det här! Träffas på lov, helger, ja när vi kan! 


Någon vecka senare var jag ute med mamma och pappa i husvagnen, vi höll på och packa ner och skulle åka hemåt. Allt var som vanligt, jag var glad och mådde som bäst då jag får ett långt sms... att det var slut.

Jag kände då hur allt föll isär. Hur jävla krossad och nerstampad jag blev. 

Jag försökte att inte bryta ihop. Lyckades hålla inne tårarna och tog på mitt fejkleende. Fejkade med att allt var som vanligt och bara fortsatte med jag skulle. 


Först i början grät jag inte. Jag var självklart deppig och irriterad, men efter ett tag kom tårarna.

Vi höll kontakten i bara några dagar/veckor till och efter några dagar fick jag berätta sanningen för mamma. 


Det tog hårt på mig, speciellt när det var min första kärlek och första förhållande.
Det tog nog nog runt ett halv år, nio månader innan jag hade släppt allt. Varje dag tänkte jag. Bara på HONOM!

Hur kunde ha göra det? Vad gjorde jag för fel? Har han någon annan? 
Många frågor, men få svar. 


Nu mår jag mycket bättre och tänker inte på oss. Visst kan tanken komma om hur han har det nuförtiden och hur han mår, men jag tänker inte på vårt. Det är bortskrapat - även fast det kommer vara inom mig. Föralltid. 


Man lär sig av sina misstag - man ska inte gråta p.g.a spild mjölk! 

Det lärde jag mig från i höstas och det tog bara någon månad att läka mitt hjärta. 

 

Idag är jag glad. Stolt singel och jag känner ingen saknad efter någon kille. Jag känner mig nöjd med att vara singel och jag har inte alls något behov av någon kille - jag klarar mig jävligt bra själv tack!   

 
 
Amanda c

Amanda c

24 mars 2015 10:49

så gulligt med så tidig kärlek

min första kärlek va vreda på dagis ;)

sv: vad kul :D då ska jag fortsätta med det :)

http://amandacarlberg.com

Elin

25 mars 2015 18:52

Jadå!
Oj så tidigt alltså ;)

Tycker jag absolut :)

 
♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa  ♥

Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

24 mars 2015 11:07

Det är så jobbigt den där första tiden efter ett uppbrott... Skönt att du känner dig stark och nöjd idag i alla fall. :) kram

http://evahle.se

Elin

25 mars 2015 19:32

Usch ja :/ ja, man måste ju tillslut gå vidare och se det goda framför sig :) finns massa andra killar - dock kommer det ta en tid innan jag godkänner mig själv att ta in en i livet mitt igen.

Kramar!

 
Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

24 mars 2015 11:18

Vilken rolig läsning, men ja, vilken ålder man än är i så är det aldrig roligt att bli dumpad...

http://patriciac.blogg.se

Elin

24 mars 2015 21:34

Naw tack :) nej verkligen inte, speciellt inte ens första!

 
Mathilda

Mathilda

24 mars 2015 11:52

Kärlek är alltid på gott och ont! Ha en fin dag kram :)

http://nyheter24.se/modette/itgirls/mathildaagnes

Elin

25 mars 2015 19:37

Precis! :) Tack, detsamma :)
Kram!

 
Linn♡

Linn♡

24 mars 2015 16:14

Men ååhhh vad fint skrivit, måste vara jobbigt att behöva skriva det!
och så fint och roligt♡ ♡ Synd att det var ett så tråkigt avlsut, men man får alltid försöka tänka på att det kunde varit värre. I sms kanske det hade stått att han gjorde slut...genom sms. Synd att det blev som det blev. Men jag slår vad om att ni 2 var dem finaste tillsammans♡ ♡ ♡
massvis med kramar till dig! Hoppas du har en bra dag:***

Själv har jag aldrig varit ihop me ngn eller pussat ngn..heheh....:/:)

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Skapa flashcards