elin-mylife

Alla inlägg under september 2014

Av Elin - 6 september 2014 17:20

Wä!! :( Har blivit nominerad till och göra ice bucket challenge.. :( så imorgon ska jag göra det xD Då jag har bett att Jonna ska bege sig hit med för och hjälpa mig. :) Kommer bli sååååå kallt HAHAH. Ser verkligen inte fram emot det men vad gör man inte? :) 

Så imorgon kanske det kommer komma upp en video? Det får vi allt se ;) Kram ♥ANNONS
Av Elin - 6 september 2014 14:34

Har både hunnit vart barnvakt idag och kastat runt med MASSA hö. Över 200 balar fixade vi upp på ett loft och ställde iordning...var såå jävla tungt! Har fått massa rivmärken av balarna och sen blev jag knockad av Idas armbåge rakt i ansiktet, under ögat. Jä*lar vad ont det gjorde! Bättre nu men kommer säkert få ett blåmärke där. Haha. :P

Gick också bra och vara barnvakt med, medans dem andra var och hämtade hö. Jag var inte barnvakt själv men halft. 


Om en stund ska vi till Sara och dem för och käka smörgåstårta. Ska väl bli gott haha. :) Efter det ska jag försöka gå på en promenad och se hur det går. Ifall min luft försvinner och jag inte kan andas... Vill verkligen inte gå men jag vill se om samma sak händer igen, testa..

För imorse när jag gick till mamma och Dennis, upp för en backe på baksidan så fick jag dålig andning! UPP FÖR EN BACKE?! Kan ni tänka er? Det är sjukt! 

______________________________________________________________

Shit vilket fint väder det är idag och värmen bara forsar fram! Känns fortfarande som sommar. Riktigt skönt är det. Ska verkligen njuta och vara ute nu när det är sånt här väder nu den sista tiden, få den sista D-vitaminenn innan vintern kommer så man orkar med det. :) 


Nu strax ska jag fixa mig. Hörs ♥

   


ANNONS
Av Elin - 5 september 2014 23:15

Mot kvällningen så skulle vi åka till Tobbe och Anna som jag 'host' hade glömt bort. Så vi stack iväg dit. Satt och pratade, fikade och hade det riktigt trevligt. :) 

Sara och dem kom också dit och sen hade farmor och farfar äntligen kommit hem från norrland så de var också där! :D 

En stund in i fikat så kände jag att nåt började kittla vid min näsa, tänkte inte mer på det men det 'killade' bara mer så ska jag klia med fingret så känns det blöt så jag tittar på fingret och det är fullt med blod på fingret! Jag känner att det då droppar så jag springer i fulljä*la fart till toan. De andra trodde att jag skulle spy. 

Där står jag med blod som forsar som ett vattenfall. Ben som skakar och jag helt varmt. Fick säkert stå i 15 minuter eller nåt tills det avtog.. haha därefter fick jag göra rent toan liiiite granna. 


Nu blir det att kolla lite bloggar, nån video kanske om jag har tur. Sova! Vem vet :) 
Imorgon skulle vi köpa hö och hämta det men jag vill ha sovmorgon så vi får helt enkelt se hur jag gör.. dagen blir slapp. Nån promenad eller nåt ska jag få in, om jag överhuvudtaget orkar. För just nu har jag svårt med andningen igen...usch! Tänk om jag vaknar upp i natt och jag inte kan få luft! Inte kan skrika eller nåt. Vad fan gör jag då?!

På tal om dålig andning..snackade med mamma förut om det som hände och hon sa att om det blir värre ska vi åka in för jag vill verkligen inte vara med om det här igen! Att inte kunna få andas..det var det hemskaste på länge! Ta ett tunt sugrör och andas in å ut i det, då ska ni få se på ett ungefär hur jag kände men att jag inte kunde andas överhuvudtaget även fast jag tog i så jag höll på och storkna!    Nej fyfan. Två händelser under en dag..hoppas nu på att jag får en bra natt, att jag kan sova. 

Hoppas att ni hade en bra kväll. Godnatt ♥

(Ordnat så att jag kan få bilder till bloggen iiiigen :D) 

  

OBS!!! Skräck för blod, kolla inte!


Var mer blod, det kan jag lugnt säga....  

 Av Elin - 5 september 2014 15:17

På idrotten så körde vi först den där uppvärmningen/träningen och det var inga problem. Lite jobbigt är det ju men är ju som sagt otränad satt..sen skulle vi gå en bit bort till ett ställe där vi brukar jogga osv. Där skulle vi springa en strecka på lite mer än två kilometer. Vi skulle springa i 30 sekunder, gå i 10 sekunder och så skulle vi hålla på så där. Efter en kort stund vi sprungit så känner jag att jag blev EXTREMT anfådd. Alltså vi hade inte springit så långt men blev ändå konstigt anfådd men tänkte inte mer på det och fortsatte köra. Efter att vi sprungit mer än halva kände jag att jag inte orkade mer och knappt fick LUFT! Det tog verkligen slut. Fick som ett lock i halsen. Försökte och försökte andas och det lät som fan när jag försökte andas, ett väsande ljud. Så tillslut satte jag mer ner på marken och fick massa andnöd och väsandet fortsatte med. Tur som det var så sprang jag med Jonna och Asha. De försökte hjälpa mig men de kunde inte göra så mycket. Asha bara sprang för och hämta idrottsläraren och Jonna stannade kvar med mig. Erika kom lite efter. 

Tårarna sprutade med för att INGEN luft kom in. Men efter en lång stund lyckades jag komma upp på benen igen och jag orkar gå vidare då vi möter idrottsläraren. 

Därefter har jag haft en osäker andning. Flera gånger om och om igen har jag tappat den lite smått! Dock inte lika farlig som vid idrotten. 


Spanskanförhöret gick väl ganska bra. Svenskan vet jag inte ett dugg om, kändes som att det gick åt hel*ete..

Sen tog vi skolfoto och haha asså min min. Diggar den verkligen xD


Ikväll blir det bara att ta det lugnt efter allt jobbigt som hänt. Usch, vill aldrig vara med om det här något mer. Att liksom inte få in någon luft, det är inte kul alls. All jävla panik och tårar som bara rinner.. 

Ska också bli en kväll UTAN läxor och allt!  :)


I helgen blir det som sagt lite matteplugg och engelska. Men också försöka vara ute på en promenad och städa mitt rum. Beror ju också på hur jag mår, ifall att jag blir sämre och om jag orkar osv. 

Ha en bra helg nu!! ♥ Kram 

Av Elin - 4 september 2014 21:00

Förlåt för dålig uppdatering men har varit lite upptagen med allt möjligt idag. Läxor, träning och haft lite småbesök. 

Men nu är jag här och uppdaterar så det är ju bra! 

Kommer dock bli så här dålig uppdatering nu under veckorna när det är skola och vi har massa prov, läxor osv. Men tror allt att ni förstår! :)


Skoldagen gick fort idag så det var bra. Hade dock sån ångest för och gå till skolan idag meen kämpade emot och drog iväg! Det gick bra och alltid bra och göra saker som man inte tycker om och kämpar emot. 

Hade ju också noredovisning om växthuseffekten och det gick väl också ganska bra. Blir så nervös så kollar typ ner i golvet och blir ILLRÖD! :( Men nu är det avklarat satt det är skönt! Påtal om nervös -när jag blir nervös och sitter på min plats så typ 'märker' inte jag när jag går och ställer mig och ska prata. Sen samma sak när jag ska sätta mig. Som att jag försvinner när jag ska gå. Lite läskigt faktiskt men beror ju på nervositeten. 

Grupparbetet i son går bra. Om vi har tur så skulle vi redovisa på måndag! Skönt :) Sen på bilden så skulle vi måla av saker som är i färgen grön t.ex Kanske fyra gröna pennor och en grön kopp. Det gick bra och jag blev faktiskt lite chockad för jag blev ändå helt okej nöjd med vissa grejer. Jag kan mer än vad jag tror liksom!! 

Vi slutade tio över ett så jag fick vänta i över en timme på skjus hem, men jag läste lite spanska och sen kom Asha och vi satt och snackade :) Var fint och varmt väder ute så det var riktigt bra. Usch längtar inte till vintern då när vi slutar tio över ett men då har jag nog tänkt att jag ska stanna på läxhjälpen, vi får helt enkelt se :) Kanske inte direkt behöver hjälp med läxor men då har man gjort läxan i skolan och slipper göra den hemma. 


Hemma så har jag haft fullt upp med att läsa svenskan. Därefter läsa spanskatext och lära mig in spanskaorden...det är några jag inte får in i hjärnan så börjar verkligen få panik! Men ska träna innan jag lägger mig så ni ska allt se att jag klarar det :) 

Mot kvällen tog jag på mig mina träningskläder och drog med mig mamma ut på en promenad. Vi gick faktiskt en riktigt bra bit så det känns skönt. När vi kom hem så gjorde jag de där träningsgrejerna som jag laddade ner från en app. Kroppen känns piggare nu och jag tror att jag kommer få lite träningsvärk imorgon igen haha. Men bara ett plus, bevisar ju bah att jag kört på! 

Både jag och kroppen mår bättre nu under bara denna veckan!? Nu jävlar får jag försöka hålla det här :) 

__________________________________________________________________

Imorgon är det fredag, ÄNTLIGEN! 

Svenska och spanskaförhör. Idrott. Skolfoto. Vad mer? Vi får helt enkelt se vad dagen bjuder på! Hoppas på en fin och bra dag. Liksom helg så det är bra. 

Halft ledig blir jag i helgen. Har ju som sagt matteprov på onsdag så ska ta hem matten under helgen och träna lite på. Är osäker så varför inte ta chansen liksom? Engelskan ska jag med ta med! Och på söndag ska jag städa mitt rum. Vi får se vad jag hinner och orkar med. Under helgen vill jag bara ta det lugnt men svårt när man får läxor som man måste öva på osv. Men men! Bloggen ska jag i alla fall hinna med, det lovar jag verkligen!! Bara och säga till ifall ni vill ha något speciellt inlägg också <3 


Nu måste jag kolla bloggar lite snabbt, fixa mig och så att jag hinner i säng i tid. Godnatt! ♥

   

Skönt liv, det får jag verkligen längta till! ♥


Av Elin - 4 september 2014 17:45

   Kram ♥

Av Elin - 3 september 2014 20:57

Dagen idag förstördes efter att jag varit hemma en stund. Jag vill inte direkt säga vad det handlar om men jag kan ju säga så långt att jag mår dåligt av det. Jag höll på och börja gråta av skiten men jag höll det inom mig och 'försökte' tänka posetivt.. Usch! Orkar verkligen inte gå till skolan mer. Så jävla sårad.


Skoldagen idag har varit bra. Fortsatt med grupparbetet som blir klart imorgon och då vi har redovisning på det med...lite spänd på det men kommer nog vara mer spänd imorgon! Fick också äntligen en engelskabok med uppgifter i som jag kan arbeta i och lära mig mer. Verkligen ett plus! 

Annars har det inte hänt så mycket mer. 

Hemma så har jag övat på spanskan och läst lite svenska. Ska väl öva på det lite mer innan jag lägger mig.. 

Mamma och jag åkte sen till Karlstad och mötte upp Ida. Vi gick till elgiganten för det var nåt fel på mammas mobil som dem skulle kolla på osv så att nu hoppas vi på att den funkar bättre. Därefter gick vi också in en snabbis på Lager157. Jag köpte inget.


Mer har jag inte gjort. Varit borta mer än hemma idag alltså. Och jag har sån panik för allt just nu! Skolan, läxor, redovisningar, prov och allt. Har tre läxor som jag vet att jag måste göra, två jävla redovisningar/grupparbeten, matteprov på onsdag med. Visste att nu när allt är bra så skulle det komma en jävla sten ivägen och förstöra..allt! Jag vill bara må bra så låt mig förfan göra det nån jävla gång!!!!    Ärligt talat orkar jag fan inte mera.. hoppas att ni hade en bättre dag än mig. Kram ♥ 

Av Elin - 3 september 2014 15:51

15 små eller 10 stora. 200 grader. 15 minuter.

 

Ingredienser: 

150 gram smör

2 dl socker 

2 st ägg

1 tsk vaniljsocker

1 dl mjölk

3 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

4 msk kakao

100 g ljus choklad. 


Gör så här:

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Montera vispen på en köksmaskin och vispa smör och socker så att det blir vitt. 

3. Knäck därefter i ett ägg i taget och fortsätt vispa till en jämn smet. 

4. Tillsätt vaniljsocker och mjölk. Vispa så att det blandas. (Ta bort vispen ur bunken) 

5. Hacka chokladen i bitar och blanda de torra ingredienserna: Vetemjöl, bakpulver, kakao. Häll därefter i chokladbitarna och blanda. 

6. Rör ner de torra ingredienserna i smeten och blanda med en slickepott!

7. Fördela smeten i muffinsformar och grädda dem i mitten av ugnen i 15 minuter. Perfekt! 


Dem blir RIKTIGT goda! Lycka till! :D

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se