elin-mylife

Alla inlägg under september 2014

Av Elin - 26 september 2014 23:41

Haft en bra kväll med lite skratt, prat och god 'mat.'   

Höll nästan dock på och somna hos Sara och dem så jag var tvungen och tillsist sticka hem, ge kanin mat (är kaninvakt åt Ida i helgen för att hon är hos Oskar) sen så har jag kollat lite bloggar tills nu. Nu ska jag lägga mig!! Är så himla trött och somnar snart här om jag inte gör som kroppen säger. ;)

Godnatt! ♥

Av Elin - 26 september 2014 18:30

Två prov är nu avklarade av sex. Känns skönt. Bara fyra kvar då! Svenska, engelska, no och matte. Men som sagt, nu tar vi en dag i taget och lever i nuet. Vi hade först spanskaprov och det gick väl helt okej, var inte så nöjd som jag trodde att jag skulle vara och ärligt talat var det as svårt. Men jag gjorde mitt bästa och är okej nöjd! 

Soprovet gick lättare och jag är SUPERNÖJD!   


Vi hade vikarier hela dagen idag!! Fett jobbigt menmen det gick. Blev ändå inte så mycket jobb   

På idrotten idag så spelade vi fotboll och jag spelade på och kände mig 'fett bra' tills det kom en hård och snabb boll emot mig. Den träffade mig då i pannan/kinden, vid tinningen. Kände hur det snurrade till, tillsist kändes det som att allt stoppades och allt blev suddigt i ögonen! Märker då att alla tystnar och vår idrottslärare och Jonna ropar på mig. Går och sätter mig och känner världens tryck i huvudet. Försökte stå emot tårarna för smällen. Gjorde SÅ ont! 

Efter en stund kom illamåendet och huvudet gjorde bara MER ont. Vid lunch skippade jag maten, mådde så illa och jag kände mig bara överdrivet trött. Fick en tablett av idrottsläraren och huvudvärken försvann i kanske en halvtimme. Därefter kom den tillbaks och jag försökte vila bort det när jag kom hem men kunde inte sova alls så har haft det tills nu då det börjar avta lite granna. Illamåendet har gett sig och det känns skönt. Hoppas på det bästa att jag kan sova inatt och skippa värken. Från och med nu ska jag skippa ALLT fotbollbollsspelande! Speciellt när jag vart med om hjärnskakning innan en gång och en hård boll i magen som slutade med tappad luft och nu det här! Är så himla obehagligt, vill inte vara med om det här något mer...är inte rädd för själva bollen, utan smällarna som dem ger.



Ikväll blir det mys hos Sara och Dennis då vi ska käka skagenröra. Smaskens!  Blir väl massa prat osv. Sen kanske vi skulle ha musikkväll när vi kommit hem, vi får helt enkelt se vad klockan är och vad mamma och pappa känner. 

_______________________________________________________________________________________

I helgen blir det svenska och engelskaplugg. MASSA PLUGG! Men självklart ska jag också ta det lugnt, hinna med någon löpningsrunda ifall vädret ser bra ut, bloggen och? Ja vi får annars helt enkelt se vad som hittas på! 


Vad har ni hittat på denna dag då? ♥ Mer uppdatering kommer säkert ikväll för nu måste jag kila. Ha det gött ♥

 


Av Elin - 25 september 2014 19:36

Frågade ju igår om jag skulle ha att man kunde ställa någon fråga på lördagar till mig och jag fick några uppskattningar så vi kör väl på det som test liksom! Bara en kul grej. 
Kräver inte heller frågor varje lördag utan om ni bara får upp någon fråga så är det bara och kommentera. Ni väljer helt själva!  

Om ni har någon fråga kommentera då #Lördagsfrågor och er fråga, skulle uppskattas VÄLDIGT mycket så jag vet    Men bara och fråga på om vad som.. Ha en bra kväll! ♥♥

 

Av Elin - 25 september 2014 17:23

Är så himla trött och tröttare kommer jag bara bli av pluggandet som jag måste göra om en stund igen. Spanskan är jag klar med och kan ganska bra satt det är bara och vänta till imorrn då jag ska visa att jag verkligen kan! So'n måste läsas på lite mer, kanske en-två gånger till då vi får en lektion imorgon och läsa på. Gött, fast dagen vi ska ha prov kan jag verkligen inte läsa på för då blir jag bara för nervös. Är dock inte orolig för att jag inte ska klara det utan att jag ska få en blackout, men ska helt klart tänka posetivt!   


Skoldagen har inte varit den roligaste, stökig så jag bara stör mig på nästan alla i klassen!! För ingen kan hålla tyst, de bara skriker, tjatar och allt på lektionerna. De försöker övertyga lärarna att 'nu' slutar vi/sluta tidigare, vi ska göra så och så och ingen kan hålla tyst -men för i helv*ete om vi har ett schema ska vi gå som det står (om inte lärarna då säger det själva att vi slutar tidigare) och om lärarna sagt att vi ska göra på ett sätt ska vi inte göra på nåt annat. Vad är problemet!? Så jä*la trött på min klass så det är inte sant! (Inte alla men vissa....)   

Fått reda på när vi ska ha noprovet i alla fall, på TORSDAG nästa vecka. Det blir väl bra, I think.

________________________________________________________________________________

Jäklar vad min mage har börjat göra ont nu..jätte öm, så fort jag 'tar' på den! Inte alls kul...men får försöka överleva.

Får bli lite plugg senare men nu måste jag ringa till pappa! Hoppas att er dag har varit bra. Kram ♥



Av Elin - 24 september 2014 20:34

Sitter just nu och kollar på Bonde söker fru. Lite spännande faktiskt och se vilka som ska vara med och om det 'blir nåt' mellan dem. 

  

Pluggat massa so och spanska.

Känns som att jag inte får in någon so i huvudet för att det är bara FÖR mycket så börjar få riktig panik...får helt enkelt köra på imorgon igen och kämpa då det är på fredag!

Fick in en liten fri ruta så då passade jag på och springa en sträcka på en km. Kändes riktigt skönt och kroppen känns piggare nu.   


Haft en bra dag i skolan. Inget speciellt alls som hänt. Förutom att vi var på en teater idag och det är inte någon jag direkt skulle rekomendera...xD var fett långtråkig, massa svordomar och skrik m.m

Nä, höll nästan på och somna på teatern! 


________________________________________________________________________

Fan vad kallt det är ute nu, hela dagarna! Nästan fryser ihjäl så fort man går ut...vi gick ju till teatern och kanske hunnit gått 50 meter och mina händer var helt KNALLBLÅA!? Riktigt hemskt alltså!


Förresten har en liten fråga till er.

Hur skulle det vara ifall jag startade upp 'lördagsfrågor?' Alltså att ni ställer frågor och jag svarar på dem på lördagar? Funderat på det men inte direkt tyckt att det varit värsta superidén men tänkte att det kanske var lika bra och fråga er. :) Men skriv vad ni tycker!

Ha en bra kväll finisar ♥♥

 


Av Elin - 24 september 2014 17:47

Av Elin - 23 september 2014 20:45

Har haft en GRYM dag i skolan. Dock inte lektionerna som var åt hel...förutom nolektionen, den var ganska bra. Dagen blev inte som jag tänkt mig utan tvärtom. Bättre än förväntat. Först var jag sjukt nervös för saker och ting. Ont i magen när jag såg Tim och tårarna var precis vid slutet av ögonen. Jag gick ut till Hanna och allt bara försvann! Inte tänkt ett dugg på honom idag, inte det som hänt tills nu. Visst har pratat om det då och då men inte mått dåligt osv. Men jag tänker inte så mycket på det nu heller. Jag börjar helt enkelt gå vidare och jag är MYCKET gladare!   

En sak är i alla fall klar, 2014 rockar fortfarande efter allt som hänt ändå. 

Skrattat och vart glad och nu var det längesen jag kände precis så. I'm back!


Vi har SEX prov under tre veckor framåt...två på fredag denna veckan, tre nästa och sen en veckan därpå! RIKTIGT jobbigt men vi får helt enkelt köra på! Kommer få jobba ihjäl mig..men om jag kör på som jag gör nu så kommer det kanske funka! Är ju ganska torrt med inlägg men jag försöker och uppdatera er med så mycket jag kan och vet vad jag ska skriva. Men satt ni vet ifall det bara blir något LITET så är det för att jag har mycket i skolan.

Får tänka posetivt som sagt. 


Blev ingen promenad/löpning idag för jag hann inte alls med det men tur att vi hade idrott idag iaf! Får bli imorgon då jag med har sista dagen för idrottsläxan. SKÖNT! Men självklart kommer jag inte sluta träna bara för att läxan är klar, verkligen inte! Hoppas på sol och lite varmare då det nu verkligen är höst..var ca -4 på morgonen och frost överallt! Var sjukt kallt så trodde att jag nästan skulle frysa ihjäl. Nä imorgon om det är lika kallt tror jag att det blir vinterjackan.. 

Slutar tidigt med så blir PLUGG också. Därefter får vi se vad dagen har att erbjuda

__________________________________________________________________________________

Inte vetat vad jag skulle skriva om satt det var allt jag hade för mig idag. Kvällen blir sittnas framför tvn med familj och sen kanske se någon serie? Ha i alla fall en bra kväll! ♥

Har ni haft en bra dag?

 








Av Elin - 22 september 2014 20:56

Nu när jag började bli glad så kom smällen emot mig. Fick en snap av Tim, en bild på honom och en pussmun. Frågade om han ville nåt (visst lät väldigt bitchigt men inte menat så) så fick jag tillbaks; 'Nej' och en bild på honom. 

Då höll allt nästan på och bryta..tog ett djupt andetag och försökte tänka på nåt annat, då jag med skrev med Hanna. 

Vad är det med honom?! Finns ingen falskare person än honom...


Kommit upp så många tankar nu under kvällen VARFÖR han gjorde slut. Kan ju verkligen inte vara för att hans känslor slocknat, nej.. det är verkligen inte rätt!

Att han kanske var ihop med mig bara för 'skojskull'...? men vad i helvete är det som är så kul med det?! Såra någon så hårt i hjärtat att hon inte vet vad hon ska göra. Bara spela att 'åh jag är så kär i dig', 'du är så söt' osv. Att säga 'jag älskar dig' HELT JÄVLA FALSKT! Lurad rätt upp i ansiktet...
Eller det som verkligen varit i huvudet HELA dagen -att han verkligen gillade mig men någon av hans kompisar sa nåt till honom så han ändrat sig? Varför lyssna på sina vänner istället på sig själv...det är ju han som bestämmer inte hans vänner som ska styra vem han ska tycka om. Om han tycker att det är pinsamt och skämmigt för vad kompisarna tycker? Skit förfan i det och bry dig bara om vad du känner. INGEN ska bestämma vem du ska vara ihop med och säga elaka saker bara för att han/hon inte gillar vem man är ihop med!

Jag var så i början, osäker på vad alla skulle tycka men vet ni? Jag sket i det! Det är liksom mitt val och mitt liv. Man får förfan vara ihop med vem man vill bara han/hon är snäll!!!

Om det verkligen är så att kompisarna ändrat honom så fattar jag inte hur fan dem kan göra så. Det var vår relation som dem förstörde! De skulle just då bara få veta hur jag känner nu och smaka på samma medicin..

Men om det är den första, bara på skoj. Då har han ärligt ett jävliga problem.....

Ovido - Quiz & Flashcards