elin-mylife

Alla inlägg den 24 september 2014

Av Elin - 24 september 2014 20:34

Sitter just nu och kollar på Bonde söker fru. Lite spännande faktiskt och se vilka som ska vara med och om det 'blir nåt' mellan dem. 

  

Pluggat massa so och spanska.

Känns som att jag inte får in någon so i huvudet för att det är bara FÖR mycket så börjar få riktig panik...får helt enkelt köra på imorgon igen och kämpa då det är på fredag!

Fick in en liten fri ruta så då passade jag på och springa en sträcka på en km. Kändes riktigt skönt och kroppen känns piggare nu.   


Haft en bra dag i skolan. Inget speciellt alls som hänt. Förutom att vi var på en teater idag och det är inte någon jag direkt skulle rekomendera...xD var fett långtråkig, massa svordomar och skrik m.m

Nä, höll nästan på och somna på teatern! 


________________________________________________________________________

Fan vad kallt det är ute nu, hela dagarna! Nästan fryser ihjäl så fort man går ut...vi gick ju till teatern och kanske hunnit gått 50 meter och mina händer var helt KNALLBLÅA!? Riktigt hemskt alltså!


Förresten har en liten fråga till er.

Hur skulle det vara ifall jag startade upp 'lördagsfrågor?' Alltså att ni ställer frågor och jag svarar på dem på lördagar? Funderat på det men inte direkt tyckt att det varit värsta superidén men tänkte att det kanske var lika bra och fråga er. :) Men skriv vad ni tycker!

Ha en bra kväll finisar ♥♥

 


Av Elin - 24 september 2014 17:47

Ovido - Quiz & Flashcards