elin-mylife

Alla inlägg under september 2014

Av Elin - 13 september 2014 10:25

 

Det är så jävla hemskt! En tvååring är borta sen 16 igår. 18 TIMMAR! Det är så himla jobbigt och veta att ett BARN är borta. Utan föräldrar, mat och varma kläder. Inget försvar eller nåt! När jag ser och läser det här då vill jag bara gråta..de gör ALLT för att hitta honom men inte funnit något. Inget spår, kläder eller pojken själv. Att en människa jag inte ens känner kan göra att jag känner SÅ HÄR. Hjälplös och ledsen. Men jag tycker att VI ALLA ska ta en del av det här på nåt sätt! Dela på facebook, bloggar, prata med vänner eller helt enkelt vara där och ta del av sökandet! ALLT är till en hjälp istället för och bara sitta hemma och titta på sociala medier utan att göra nåt. Så gör det! Föräldrarna kommer nog aldrig kunna tacka er tillräckligt för allt ni gjort då. Tänk er själva om ni hade en bror, syster, kusin, mamma eller nån som var spårlöstborta -då tror jag att ni vill att folk gör samma sak. 

VI ska hitta den tvååriga pojken vid liv. Vi MÅSTE och vi SKA! SÅ TA EN DEL AV DET HÄR!


INFO! Den tvååriga pojken försvann igår vid 16-tiden från sin farmor och farmorssambos hus i Viktmanshyttan. Farmorn hade åkt till sjukhuset med tvååringens bror till sjukhuset och då var farmornsambo kvar och tog hand om tvåringen. Sambon gick på toa och han hörde en dörr öppnas. När han kom tillbaks var tvååringen BORTA. 

Tvååringen, Valde som han heter hade på sig Jeans, en gul tröja och röda skor vid försvinnandet och Valder är runt en meter.


Hjälp nu till!! ♥

 



Av Elin - 12 september 2014 22:29

Blev på riktigt dåligt humör i eftermiddags för att jag sa en grej och mamma ändrade det till något annat så att hon blev sur på mig! Blev så förbannad så jag knappt kunde äta och bara satt isolerad i mitt rum. Ville inte göra nåt, fy f*n vad irriterad jag blev!

Nu mot kvällningen har jag fått tillbaka mitt humör och bara sitter och skriver med Elin och Älskii <3    Kvällen fortsätter nog så eller att jag snart hoppar i säng. Är sjukt trött, en förbannad huvudvärk som aldrig släpper och som bara blir värre och värre. Det ända jag vill just nu är och sova..ska vara uppe en liten stund till i alla fall!   


Annars idag så gick vi upp en liten stund till Sara och dem för de ville visa Dennis nya säng -han har övergått från spjälsäng till vanlig! REDAN?! Han är inte ens två....liite chockerande faktiskt.    Herregud liksom! 


Lördag imorgon. Lite pappafirande och sånt mys med familjen, farmor och farfar. KUL!    ♥ Ha en bra kväll!! ♥

Av Elin - 12 september 2014 16:52

Nu är det äntligen helg eller vad säger ni? Jag själv tycker att det känns lite tråkigt när man inte får träffa en 'viss person' men snart är helgen slut igen och då återkommer det jobbiga. Men skönt och slippa gå upp så tidigt och allt pluggande! (*Host* bortsett från engelskan) 


Jag har haft en bra dag och dagen har gått riktigt fort, speciellt mot slutet! Varit en vanlig dag. Då på idrotten jag och Jonna sprang en runda på 2,1 km. Jag sprang inte hela tiden för att min andning skulle hänga med men den slutade nästan så jag fick ta det lite försiktigt. Sen fick jag värsta magvärken så jag skippade resten av idrotten. 

Känt mig sjuk på nåt sätt idag, ont i huvudet och allmänt trött. Hoppas verkligen inte att man ska få en förkylning nu för det tillåter jag inte alls! Jag måste verkligen vara i skolan och inte missa nåt.    Vi har också fått reda på att vi ska ha soprov nästa vecka, vi vet dock ingen dag men det kommer väl fram snart. Svenskanovellerna är också flyttade till tisdag satt vi får väl se om jag blir klar! Lite osäker på den fronten men annars om man inte hann till tisdag så skulle vi få ta hem och arbeta. 


Nu sitter man här, hungrig och bara VÄNTAR på att maten ska bli klar!! Hungrig som en varg..vi får se vad vi gör ikväll. Kanske filmkväll? :) 


Juste! Har också fått tavlan som jag vann på Natalias blogg, dock har jag inte öppnat den än men det blir väl det :D Tror att den verkligen blev fin! Dock kommer jag nog inte lägga upp den nu då den är till mamma och pappa så det får bli när dem fått den! :)


Nu ska jag dra mig vidare. Uppdaterar mer ikväll. Puss! ♥

Av Elin - 12 september 2014 15:24

Fortsätt kommentera, inte fått så många frågor alls och skulle vara jätte roligt om just DU ville fråga nåt. Så fortsätt! :D

http://elin-mylife.bloggplatsen.se/2014/09/10/10854801-fragestund/#kommentarer

Kram!!! ♥

Av Elin - 11 september 2014 21:51

Fyfan! Tretton år sedan terror attacken hände. Jag kommer inte ihåg nåt eftersom att jag var ett och ett halft år då men jag har sett på tvn och kollat på videos på youtube. Så ledsen för deras skull och jag blir nästan rädd när jag tänker på det här.

Är verkligen HEMSKT! Kram ♥




Av Elin - 11 september 2014 20:45

Fick en fråga igår att jag skulle ta och berätta vem 'vi' är, med datumet och allt så kan lika gärna säga så långt att det är emellan en kille och mig som jag inte ALLS tänkte på för några veckor sen eller månader men som tillsist blev min pojkvän. Haha! Känns så himla konstigt och sjukt å säga att HAN är min 'pojkvän.' :') 

Vi har snackat i flera veckor, månad och allt har funkat så himla bra. Han har erkänt att han gillar mig och allt och jag trodde först att han drev med mig eftersom att jag ibland tänkt att 'aa, förstår att ingen gillar mig för jag är så ful!' men kände att jag hade lite fel... eftersom att han erkänt sitt, att han gillade mig och vi bara fortsatte skriva så kände jag tillsist detsamma någon vecka efter.

Tänkte dock inte att han var sån kille.. glad, framåt och snäll. Jag trodde att han skulle vara helt tvärtom, mer badass, jobbig, dum och som jag tyckte i början av sjuan, -att han var sjukt läskig! Men hade fel i allt. Man ska inte gå efter folks utseende och liksom tro att 'aa han är nog dum.' Personen kan vara såååå sjukt snäll inombords!♥ 

Vi bara skriver massor och jag kan nästan inte sluta titta på mobilen. Sen är det så kul i skolan, han blir så jävla generad. Det är det jag älskar så himla mycket med killar. ♥ 

Men nu har ni fått veta DEN hemlisen som jag haft inombords sen igår. Kände att det kanske var lika bra och dela med sig till er eftersom att man VERKLIGEN blir nyficken och kunde tänka mig att ni var det.   Känner verkligen samma sak när folk säger nåt litet! Jag är riktigt glad och nykär. Chockad på nåt sätt, vet inte alls varför men är väl bara det. Och som nog alla är, PIRRIG i magen. Hihi! ♥

Nu får vi verkligen hoppas på det bästa och att jag får känna mig så här himla fintglad! Att somna igår med att veta att imorgon träffar jag min pojkvän i skolan, det var pirrigt och stort. ♥ 2014-09-10 ♥

_________________________________________________________________________

Skoldagen idag har varit bra! :) haft val idag satt vi har röstat och det blev den som jag tänkt på rätt länge. :P därefter så stod jag i disken och diskade massa. Det gick med bra och jag, Jonna och Asha (hon ville med vara med) vi stod och pratade om allt. Är riktigt bra för då lär vi bara känna varann mer, ger varann tips och massa. Skrattar det gör vi med!  Har också fortsatt skrivit på min svenskanovell och jag kommer verkligen INTE bli klar imorgon så ja...men tror att det var en-två som bara blir klara imorgon satt jag är inte alls ensam!!! Skönt det för vi har knappt fått någon tid alls och skrivit. +Vi får inge tips på vad vi kan skriva om så då blir det bara svårare och då måste vi tänka mer och mer! Hon är värsta bitchen ibland alltså....


När jag slutade så följde jag med pappa till Karlstad en snabbis. Sedan så har jag gjort pannkakor som jag brände fast, bara två men ändå xD Har också blött näsblod, idag igen. Dock inte så mycket tack och lov men skit i vilket fall!

Varit på en springtur, sprang i princip 2 km. Säg vad ni vill, men jag känner mig stolt. ;) Tillbaka gick jag för jag fick sån smärta i urinblåsan och min äggstock men var bara för tillfället   


Fredag imorgon. SÅÅ himla skönt!! Först blir det skola, därefter får vi se om jag ska hjälpa till med huset och måla. Ska också träna. Bra dag väntas??

Hur har er dagr varit? Kram ♥♥

 


Av Elin - 11 september 2014 19:03

 

Uppdaterar om en stund! Ska duscha nu och läsa på om svenskan :) Kram ♥

Skapa flashcards