elin-mylife

Direktlänk till inlägg 5 september 2014

Ingen luft!!!

Av Elin - 5 september 2014 15:17

På idrotten så körde vi först den där uppvärmningen/träningen och det var inga problem. Lite jobbigt är det ju men är ju som sagt otränad satt..sen skulle vi gå en bit bort till ett ställe där vi brukar jogga osv. Där skulle vi springa en strecka på lite mer än två kilometer. Vi skulle springa i 30 sekunder, gå i 10 sekunder och så skulle vi hålla på så där. Efter en kort stund vi sprungit så känner jag att jag blev EXTREMT anfådd. Alltså vi hade inte springit så långt men blev ändå konstigt anfådd men tänkte inte mer på det och fortsatte köra. Efter att vi sprungit mer än halva kände jag att jag inte orkade mer och knappt fick LUFT! Det tog verkligen slut. Fick som ett lock i halsen. Försökte och försökte andas och det lät som fan när jag försökte andas, ett väsande ljud. Så tillslut satte jag mer ner på marken och fick massa andnöd och väsandet fortsatte med. Tur som det var så sprang jag med Jonna och Asha. De försökte hjälpa mig men de kunde inte göra så mycket. Asha bara sprang för och hämta idrottsläraren och Jonna stannade kvar med mig. Erika kom lite efter. 

Tårarna sprutade med för att INGEN luft kom in. Men efter en lång stund lyckades jag komma upp på benen igen och jag orkar gå vidare då vi möter idrottsläraren. 

Därefter har jag haft en osäker andning. Flera gånger om och om igen har jag tappat den lite smått! Dock inte lika farlig som vid idrotten. 


Spanskanförhöret gick väl ganska bra. Svenskan vet jag inte ett dugg om, kändes som att det gick åt hel*ete..

Sen tog vi skolfoto och haha asså min min. Diggar den verkligen xD


Ikväll blir det bara att ta det lugnt efter allt jobbigt som hänt. Usch, vill aldrig vara med om det här något mer. Att liksom inte få in någon luft, det är inte kul alls. All jävla panik och tårar som bara rinner.. 

Ska också bli en kväll UTAN läxor och allt!  :)


I helgen blir det som sagt lite matteplugg och engelska. Men också försöka vara ute på en promenad och städa mitt rum. Beror ju också på hur jag mår, ifall att jag blir sämre och om jag orkar osv. 

Ha en bra helg nu!! ♥ Kram 

 
 
Alina

Alina

5 september 2014 17:39

åå jag får alltid panik inför skolfoto haha=) hoppas det gick bra för dig! =) Trevlig helg på dig! =)

http://torstenz.blogg.se

 
natalia

natalia

5 september 2014 20:34

Åh fy fan vad hemskt! KOlla upp det!

Sakerna från Ullared e uppe :D

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

5 september 2014 20:35

Hoppas du får en lugn o bra kväll efter detta hemska!

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

5 september 2014 21:23

Hej finaste läsare/bloggare.
Jag skickar iväg denna kommentaren till alla er som var med i min senaste tävling där man kunde vinna en personlig tavla men tyvärr inte vann någon.

Nu är det en ny tävling uppe där du kan vinna ett namnsmycke!
Här är en länk dit:

http://nattis98.bloggplatsen.se/2014/09/05/10849263-tavling-namnsmycke/

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

5 september 2014 22:54

Jag förstår :D

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Alina

Alina

5 september 2014 22:57

brukar aldrig bli bra på skolfoton ;D

ja de var jättebra! =) tack!

http://torstenz.blogg.se

 
Moa Persson

Moa Persson

5 september 2014 23:15

usch lider med dig :/

http://photoMP.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards