elin-mylife

Direktlänk till inlägg 4 september 2014

Fullt upp med träning och läxor

Av Elin - 4 september 2014 21:00

Förlåt för dålig uppdatering men har varit lite upptagen med allt möjligt idag. Läxor, träning och haft lite småbesök. 

Men nu är jag här och uppdaterar så det är ju bra! 

Kommer dock bli så här dålig uppdatering nu under veckorna när det är skola och vi har massa prov, läxor osv. Men tror allt att ni förstår! :)


Skoldagen gick fort idag så det var bra. Hade dock sån ångest för och gå till skolan idag meen kämpade emot och drog iväg! Det gick bra och alltid bra och göra saker som man inte tycker om och kämpar emot. 

Hade ju också noredovisning om växthuseffekten och det gick väl också ganska bra. Blir så nervös så kollar typ ner i golvet och blir ILLRÖD! :( Men nu är det avklarat satt det är skönt! Påtal om nervös -när jag blir nervös och sitter på min plats så typ 'märker' inte jag när jag går och ställer mig och ska prata. Sen samma sak när jag ska sätta mig. Som att jag försvinner när jag ska gå. Lite läskigt faktiskt men beror ju på nervositeten. 

Grupparbetet i son går bra. Om vi har tur så skulle vi redovisa på måndag! Skönt :) Sen på bilden så skulle vi måla av saker som är i färgen grön t.ex Kanske fyra gröna pennor och en grön kopp. Det gick bra och jag blev faktiskt lite chockad för jag blev ändå helt okej nöjd med vissa grejer. Jag kan mer än vad jag tror liksom!! 

Vi slutade tio över ett så jag fick vänta i över en timme på skjus hem, men jag läste lite spanska och sen kom Asha och vi satt och snackade :) Var fint och varmt väder ute så det var riktigt bra. Usch längtar inte till vintern då när vi slutar tio över ett men då har jag nog tänkt att jag ska stanna på läxhjälpen, vi får helt enkelt se :) Kanske inte direkt behöver hjälp med läxor men då har man gjort läxan i skolan och slipper göra den hemma. 


Hemma så har jag haft fullt upp med att läsa svenskan. Därefter läsa spanskatext och lära mig in spanskaorden...det är några jag inte får in i hjärnan så börjar verkligen få panik! Men ska träna innan jag lägger mig så ni ska allt se att jag klarar det :) 

Mot kvällen tog jag på mig mina träningskläder och drog med mig mamma ut på en promenad. Vi gick faktiskt en riktigt bra bit så det känns skönt. När vi kom hem så gjorde jag de där träningsgrejerna som jag laddade ner från en app. Kroppen känns piggare nu och jag tror att jag kommer få lite träningsvärk imorgon igen haha. Men bara ett plus, bevisar ju bah att jag kört på! 

Både jag och kroppen mår bättre nu under bara denna veckan!? Nu jävlar får jag försöka hålla det här :) 

__________________________________________________________________

Imorgon är det fredag, ÄNTLIGEN! 

Svenska och spanskaförhör. Idrott. Skolfoto. Vad mer? Vi får helt enkelt se vad dagen bjuder på! Hoppas på en fin och bra dag. Liksom helg så det är bra. 

Halft ledig blir jag i helgen. Har ju som sagt matteprov på onsdag så ska ta hem matten under helgen och träna lite på. Är osäker så varför inte ta chansen liksom? Engelskan ska jag med ta med! Och på söndag ska jag städa mitt rum. Vi får se vad jag hinner och orkar med. Under helgen vill jag bara ta det lugnt men svårt när man får läxor som man måste öva på osv. Men men! Bloggen ska jag i alla fall hinna med, det lovar jag verkligen!! Bara och säga till ifall ni vill ha något speciellt inlägg också <3 


Nu måste jag kolla bloggar lite snabbt, fixa mig och så att jag hinner i säng i tid. Godnatt! ♥

   

Skönt liv, det får jag verkligen längta till! ♥


 
 
Ida

Ida

4 september 2014 22:23

SV: Vart har du hittat den? kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Sofia

Sofia

4 september 2014 22:37

Duktig du e som pluggar så mkt :D :D

Klart ja lyssnar! :D Får hoppas ja slipper värken nu i helgen, ska ju iväg hela helgen. Håll tummarna för mig <3
Ha en bra helg!

Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

 
Sara

Sara

5 september 2014 09:38

Så härligt med en promenad :)

http://www.baakochmaat.blogg.se

 
natalia

natalia

5 september 2014 09:52

Känner mig också stressad o att jag har fullt upp hela tiden så nu ska det bli skönt med helg! :)

http://nattis98.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards