elin-mylife

Alla inlägg under januari 2014

Av Elin - 22 januari 2014 19:55

#Dåliga bilder, men ni vet varför <3

Före: :S

       

Efter: :D

       

Blev faktiskt nöjd! <3

Av Elin - 22 januari 2014 19:45

Natten var hemsk och kunde knappt sova! Jag drömde en mardröm och sen så var jag vaken i två timmar och låg bara och tänkte på vad som hänt och vad som kan hända.
Imorse var jag sjukt tveksam om jag skulle gå till skolan var så orolig och hade ont i magen och så skakade jag, uschfy. Men jag kom allt iväg. Det har varit jobbigt typ hela dagen och fått så jävla många blickar på mig av ''han''. Har inte varit som vanligt idag :/ men försökt så mycket jag kunnat. Det som känns skönt är också att jag berättat för Hanna vad som hänt och det känns mycket bättre när jag har en som vet vad som hänt så jag har nån vid min sida och förhoppningsvis kan gå till om jag känner mig sämre och kan prata med i skolan, kik osv. Jag har också berättat för Natalia, det är också riktigt skönt för igår kunde jag prata ut med henne, mycket bättre än och hålla de inne. Hon förstår mig också så jävla mycket. Att ha två människor så nära mig är så jävla bra, kan berätta allt för dom, allt gott och ont. Dom två vill jag alltid ha kvar för de är de som gör mig så himla glada och kommer ALLTID göra de! <3 Så lämna mig aldrig, för utan er är jag ingenting, när är mina systrar, jag ber er..


Nu får jag skynda med bloggandet. 

I skolan har det varit sådär, en helt vanlig dag; svenska, spanska, engelska, matte och klassråd. Vi gick till två men kom hem kvart i tre -.- var så himla irriterad men blev glad när jag tillslut kom hem.. 

Har övat på engelskan och tekniken. Teknikförhör imorn och tror jag kan de nu och hoppas att jag övat på rätt, för vi fick bara ett papper som vi ritat upp ett ''kretsschema'' så fuck säger jag bara om de inte va den ;)

Har också hunnit kolla på Farmen och tvättat håret. Vid åtta blire Sveriges Mästerkock och vid nio blire Efterlyst<3 De här blir nog en bra kväll, i hope so! :) Imorgon kommer jag hem efter fyra och bloggar på kvällen självklart så vi syns i nästa inlägg. Puss&Kram 


(vill bara ta upp denna bild!)



Av Elin - 21 januari 2014 20:45

Dagen idag har inte alls varit bra, sämsta dagen på de här året.. om ni läste förra inlägget så vet ni! Nu har jag ett ''ryckte'' på mig och det är inte alls roligt.. han går och glor på mig som att han aldrig sett en människa förut och beter sig som en idiot också! Skulle aldrig fått känslor för honom och inte börjat titta på honom och le, jag skulle betet mig normalt.. det kommer inte bli normalt på flera veckor, vill bara spola tillbaka tiden men tyvärr kan man ju inte bestämma vem man ska bli kär i.. nu har jag ännu en tung grej och ha med mig VARJE DAG! Ska vara ''sjuk'' i flera dagar och inte komma tillbaka förens nästa termin, säga att jag har pesten eller nåt, fast det visar bara att jag är feg, inte vågar stå för mig själv och sån vill jag inte va, ska gå iväg, gå med rak rygg och flina mot idioten! :)
Det kommer bli en jävligt tuff period men ska försöka med det jag kan och orkar.. nej jag orkar inte :( 


Vi går över till nåt annat.. dagen idag så hade vi svenska, no, bild och so. På svenskan så skulle vi göra en ''presentation'' om värmlands diktare eller vad fasen det va, haha.. jag och några till ska skriva/berätta om Nils Ferlin och vi får hundra minuter på oss och hitta fakta.. typ tjugo minuter tog vi idag och det kommer bli sjukt svårt :/  på non så gjorde vi en liten båt och den ska kunna bära så många tyngder som möjligt. 
Bild, vi får göra lite olika saker, men jag, Alice och Asha gjorde så att Alice och jag höll handen så tog Asha kort på handen och så ska vi liksom visa att enkönade kan vara tillsammans (vi är inte bi eller homosexuella men vi vill visa att det inte är något fel och vara de! :)) Målade sen en höna hahahah. 

På son så gjorde Alice och jag klart svaren om grekerna, så klart och skickat! Riktigt skönt de så vi kan börja med romarna, heheh. 

När skolan slutat så hämtade mamma och Oskar mig så drog vi till stan och där klippte jag mig :) det blev typ som jag tänkt mig och är faktiskt jätte nöjd! <3 Äntligen börjar mitt hår fixas och må bättre.. efter jag klippt mig gick vi in till Nille, sen så till Coop Konsum. När vi väl var hemma så gjordes läxor, åt, träffade Sara, Linus och Dennis +Jack och såg när Dennis gick!! Så han har äntligen lärt sig gått lite granna, han ser ut som ett litet fyllo när han går (haha) men han lär sig ju snaaart och det kommer bli lite kul men han kommer vara ÖVERALLT!!! :S

Har hunnit duscha och kollat på farmen, nu blir det tv igen. Ha en bra kväll så syns vi imorn! Puss&Kram<3..

(Bild på håret kommer imorn när jag kanske är lite gladare men kan nog ta kort på de idag!)

Av Elin - 21 januari 2014 13:35

Är så jävla ledsen, höll på och bryta ihop flera gånger idag och jag vetosjutton vad jag ska göra! Fick ännu reda på en till sak idag och mår bara sämre och sämre, fyfan... han som jag älskar så jävla mycket kommer jag ALDRIG älska mer! Han är sjukt söt och allt, men det som han nu skrivit kan jag verkligen inte acceptera så jag ska gå vidare utan honom vid min sida för jag vill inte ha idioter vid min sida..hatar dig.. :'( 

Dina blickar gör mig svag men nu bryr jag mig inte om dom längre, säger tack och hej till dig och dina blickar :) Ha ett underbart liv och hitta en bättre tjej som du tycker är så himla fiiiiiiiiiiiin! Klarar mig utan dig, har alltid gjort de och kommer ALLTID göra! Hejdå! </3

Av Elin - 20 januari 2014 20:39






Av Elin - 20 januari 2014 20:30

Det har varit en extrem jobbig dag.. kan verkligen inte förstår de, alltså, lektionerna har inte varit så fruktansvärt jobbiga lite kanske, men finns annat som varit riktigt jobbigt inom mig!.. 

På morgonen var jag jätte trött, orkade inte gå upp men jag gjorde de på en gång för annars skulle jag bara försova mig :/ jag fixade mig och drog till skolan, väl där väntade jag sjukt länge på kompisarna men tillslut kom dom. Vi hade såklart bytt platser, sjukt jävla jobbig men sitter breve Amanda, det är ju ett + men sitter typ ''på'' lärarna eller hur man ska säga, varje gång jag är sjuk så byter vi dom jävla platserna, så hoppas verkligen nästa gång att jag är FRISK så jag får välja en bra och vart jag VILL. Aja. 

Vi hade slöjd och fick panik typ för jag skulle sy en ''kortbyxor+tröja'' sitter ihop, men har en sån så jag sket i de och började på en mössa åt Dennis! Tror den faktiskt kommer bli bra, eller ja har inte kommit så långt hahaha. 

Efter slöjden hade vi matte och då jobbade jag med Asha och det gick sjukt jäkla underbart!! Är så stolt över mig själv, (fast det blir ju lättare när man arbetar ihop)

Har också haft so, spanska och engelska, inget intressant och skriva om. När jag kom hem gjorde jag ett blogginlägg som ni kanske såg, jag gjorde om min svenskanovell efter att den blivit rättad och nu förhoppningsvis är den bättre och så hoppas jag fasen att hon blir nöjd! Jag övade lite på tekniken men orkade knappt tänka...så det sket sig halft :/ ska väl köra lite till strax 

Åt och övade på engelskan as länge nu och får inte in orden i huvvet :/ fast nu förhoppningsvis har jag några. Ska öva lite till också på de. 
Det blir också och sova snart också ;/ yeeah, kulkul. Känns inte som att jag har så roligt liv... skola, läxor sova... shit vad roligt! Veckorna kommer bli så här framöver, förlåt... när de är så här blir jag också på dystert humör eller iriteerad och jag hoppas verkligen att ni förstår hur jag har de nu när det är skola och allt och när det blir usla inlägg? De är inget jag verkligen önskar att det ska va, önskar mig verkligen att det går bättre och att jag mår bättre, men tyvärr :/ 

Det var också en sak som gjorde mig väldigt ledsen idag i skolan och har påverkat mig så jävla mycket så det inte finns.. :'(( 


Puss&Kram <3

Nu!

Av Elin - 20 januari 2014 16:15

Nu blir det att fixa till lite med min svenskanovell.. kommer inte alls gå bra men ni får hålla tummarna för mig! Efter de ska jag träna på tekniken, fyfan VARFÖR!? Sist ska jag träna på engelskaord.... suck my dick.. :( 
Skriver ikväll! Puss&Kram <3

Av Elin - 19 januari 2014 18:00

Dagen har varit att man städade lite granna i mitt rum, bytte sänglakan, vädrade täcket, kudden, dammsugit m.m Och det kommer bli så skönt att lägga sig i en ren säng och det känns riktigt gött i mitt rum nu efter städningen. Det blev riktigt bra och lyckat i mitt rum. 

Jag har också hunnit lyssna på musik typ hela dagen och jag tröttnar verkligen INTE! Har också tänkt på olika säker medan jag lyssnade på musik och det var bra de för det kändes att huvvet höll på och spricka. ;)


Det blev typ en Eminemdag, har lyssnat på honom sjukt mycket och kan verkligen inte sluta, love him!<3 

Slappat och spelat kort har jag också gjort idag, spelat pingis med Ida och Oskar, sen har jag vattnat mina älsklingar (Orkidéerna). Kändes inte kul för nästan alla har blommat färdigt.. bara en som har knoppar :( fuck säger jag bara!!!!!

När dom dör känns det som nåt i mig också dör på något sätt, låter sjukt konstigt men de är så. 

Ska strax duscha tror jag för det behövs verkligen och måla naglarna. #Perfect!

Senare ikväll blir det att kolla på Farmen och lägga sig i tid, runt halv tio, tio för jag vill bli pigg tills imorn för då såklart är det skola! ;( orkar inte med de! På torsdag har vi också jäkla teknikförhör, mitt favoritämne, JIPPI...... så imorn skola, öva på tekniken, engelska om vi har de och spanska. Innan ens kvällen har börjat kommer jag va död. Usch
Vi får se när det blir bloggning, kanske efter åtta ska iaf försöka hinna med allt. :) 


Inatt drömde jag två sjuka drömmar, eller ja dom va inte sjuka men drömde antingen dom två igårnatt eller båda två två gånger inatt!! :o Spännande... xD

Men nu ska jag sluta tjata och hoppa in i duschen och ha kvällen sen. Vi syns kanske senare eller imorgon!! :*

(PÅ TISDAG SKA JAG KLIPPA MIG, YEEEES! <3<3) 

Puss&Kram






Ovido - Quiz & Flashcards