elin-mylife

Alla inlägg under januari 2014

Av Elin - 12 januari 2014 00:07

Hej&ho! Sorry för att jag inte bloggade igår (lördag) men gjorde helt enkelt annat.. mitt humör var också så där under dan men nu är det bättre och är riktigt trött nu. Ska antingen blogga när jag vaknar idag eller om en liten stund efter jag kollat bloggar och videos, hoppas vi syns då! Puss&Kram <3

Av Elin - 11 januari 2014 10:39

Åh vad kul nu har det kommit SNÖ! Så jävla iriteerad på snön! Den kom liksom flera veckor försent....!!!! Orkar inte med de!

Ska flytta till ett varmare land med varmt klimat.... Uschfy! 
Nu kan jag inte heller ta en springtur och de är väl as halkigt under snön.. :/ 


Av Elin - 10 januari 2014 22:52

Imorgon ska jag testa på en grej och då förhoppningsvis om det är bra osv så ska ni få det tipset. ;) Så håll ögonen öppna, det kan vara nytta för er, men inte säkert. 
Haha.. har så jävlans tråkigt och skulle kunna lägga mig nu för är trött och allt. :/ ont i axlarna/skulderbladen. Men nu ska inget gnällas!!

Hur var/är er fredag? Själv är min rätt okej, tråkig nu under kvällen.. men har spelat subway surfers på mammas surfplatta och det äger så fett mycket! :D 

Hörs imorn eller nåt. Puss&godnattKram <3



Av Elin - 10 januari 2014 22:51

#Kentofc<3

Av Elin - 10 januari 2014 22:15

Hejsan på er kära läsare! <3 Äntligen fredag säger jag bara. Har längtat så in i norden! Haha även fast vi bara gjort tre dagar i veckan så tycker jag att det blir sjukt jobbigt ändå :S 
Men nu är det en underbar helg.

Idag så har det faktiskt varit en ganska bra dag! Först på morgonen hade vi so och då skrev jag och Alice upp frågor som vi ska svara på, svårt och förklara. Sen så skulle vi haft spanska, men vår nya spanskalärare var sjuk så vi och dom som har extra engelska kollade på film :) var coolt hihi. 

Engelska-Vi fick översätta en svenska text till engelska och det gick väl bra, fick ju be om hjälp med Alice ibland, men asså jag är nöjd ändå! :) så läste vi en text och gjorde en-två uppgifter. 
Svenska-vi arbetade i ett häfte... och ja det gick bra! 

Sist hade vi iiiidrott och asså det var faktiskt kul :) vi skulle köra en hinderbana och då så skulle man vara två lag så skulle det ena laget vara innelag och ett utelag. Innelaget skulle sitta fast två och två, så skulle dom genom banan och allt. Så utelaget skulle ta bollen, ställa sig ''bredbent'' och kasta bollen under benen (så jävla svårt och förklara! XD) så skulle sista personen i ledet springa till mitten och skrika ''kebabrulle'' och fråga mig inte alls varför man just ska skrika de hahaha. ;) Emila och jag ''satt ihop'' och ja vi failade först.. sen drog vi oss från en stor plint!! Så jävla ont. ;) 

Sen så körde jag själv och slår i mina härliga knäskålar, men det gick bra. Är så duktig känner jag, mwhihihi. 


När vi slutat så drog mamma och jag till Ikea i karlstad, där mötte vi Ida för hon hade varit i skolan. Så där gick vi omkring i två timmar, fuuunny! Vi köpte nya glas, muggar och mycke mer. Vi åt också på Ikea och jag tog en sallad (nyttigt ^^) och mamma bah: Vi ska ha efterrätt också och jag bah: okeeejj.. men jag tog en lite cupcake med fläderfrosting och den var väl god.

Så när vi varit på ikea i två timmar åkte vi till coop och handlade. Såg också Hannas pappa (bara so you know Hannah) <3

När vi kom hem så packade vi upp sakerna och så satte mamma och jag igång och rensade/slängde saker från i olika skåp och det var jätte kul! Nu har vi lite mindre saker och plats, jätte bra och finare muggar och glas. 
Sen på kvällen så gjorde mamma, Ida och jag varma mackor och te, suuuper gott!!! Nu ska vi bara ta det lungt och så


Imorgon tror jag att vi skulle åka till tippen med saker fast är inte hundra. Hoppas att det blir klart väder som idag för då blir det promenad eller kanske bordpingis/rundpingis. 

Måste också läsa i jävla svenskan också.... så roligt, boken är inte ens bra :( aja

Vi får se vad som händer imorn. 
Men ha en super bra fredag och helg! Puss&Kram <3

Av Elin - 9 januari 2014 21:07

Nu strax ska jag sova, hehe tidigt för jag vill kunna sova inatt... tredje dagen gilt!

Imorn blir det skolan och sen ska jag, mamma och Ida till Ikea i Karlstad så jag vet inte när jag kommer hem och kan blogga men såklart uppdaterar jag någon gång imorn på kvällen. :) 
Sov så gott alla, puss&kram

Av Elin - 9 januari 2014 19:35

Fasen vad skönt, tog en jätte go lång dusch och känner mig extremt fräsch! Haha ;) 
Kvällen blir att ta bort nagellack och måla på glitternagellack (som enligt mig kommer va as svårt och få bort sen hahah.... men har kollat olika sidor så förhoppningsvis kommer det bort som jag tänkt mig när jag tycker de) ikväll blir det också tvn framför Sveriges Mästerkock och så. 


Har fortfarande så ont i magen :( när jag duschde kunde jag inte sträcka ut mig så fick sätta mig ;/ 

Har också fått riktigt svårt och andas när jag springer på idrotten och känns som jag andas genom småsmå sugrör, tror fan att jag fått astma :/ om vi fortsätter så får vi se vad som händer! 
Men ha en bra kväll och da' imörn mina älsklingar<3 Puss&Kram

Av Elin - 9 januari 2014 18:44

Skapa flashcards