elin-mylife

Alla inlägg den 25 januari 2014

Av Elin - 25 januari 2014 22:54

Idag har man haft besök rent ut sagt hela dan. ''Pust!'' 

Har också hunnit gjort de som jag skulle idag, känner mig stolt som fasen. :) Eldade i tunnan som jag sa att jag skulle göra, sen gick jag in och gjorde lite olika träningsövningar och det var allt lite jobbigt men om jag fortsätter göra dem så går det bättre. Jag gick ut och sprang en liten bit, bara en kort sträcka eftersom jag måste vänja mig och inte springa flera km så jag fort ont nånstans och sträcker mig osv, men självklart gjorde jag ju de, eller jag fick ont i foten när jag sprang fast det är väl som sagt att jag är ovan! När jag kom hem käkade jag ett äpple, hjälpte till lite med maten (min moster och hennes kille va här typ hela dagen) sen har jag sorligt nog suttit med mobilen hela dan :S Jag stretchade också efter jag käkade äpplet för nu vill jag inte få träningsvärk usch ;) 

När moster drog så kom farmor och farfar haha, sara, linus och dennis var också här så vi drog ut och åkte lite pulke, kälke. Hahah, jag satt på kälken så buttade linus på mig och jävlar vad det drog iväg och vad jag skrek HAHAH. Typ flög iväg, men det var jätte kul :) Dock var de kallt men när jag åkte tänkte jag inte mer på de. 

Hoppas att vi gör mer tillsammans ute för det har jag saknat så mycket.. <3 


För en stund sen åkte farmor och farfar så nu sitter jag och bloggar, höhö, och sitter och skriver med en jätte snäll och fin kille!<3 Ska kolla andra bloggar, lyssna på musik och chilla antagligen. Vill se film med, men är också trött! :/ vi får se hur jag gör! :)

Ha en bra kväll, puss&Kram <3


Av Elin - 25 januari 2014 11:48

Den här låten betyder så mycket för mig och kommer alltid göra! <3 

Lyssna på vad han sjunger

Av Elin - 25 januari 2014 11:45

Sov väldigt inatt, vet inte varför :/ vaknade också vid nio och kunde inte sova mer även fast jag var jätte trött, har ringar under ögonen och det är inte precis snyggt. Skulle gärna kunna ta en paus från allt, åka bort i två veckor, vila ut och inte tänka på något alls! (Förutom bloggen då xD) Blogga, sola, bada och chilla skulle jag behöva..! Bara 20 veckor kvar i skolan? Kul!

Idag har man hunnit rensa tidningshögen, fixat sig, tagit bort nagellacket och ätit den förbannade hemska frukosten :(

Dagen fortsätter också med att jag ska elda tidningar i en tunna? (Kanske). Gå på en promenad/springa, sen ska jag också försöka göra lite olika övningar! :) Jag hoppas verkligen att de här blir en bra dag, bättre än gårdagen, ska tagga ner och försöka att inte tänka på skolan. 


1. Borsta tänderna

2. Gå ut till tunnan och elda tidningarna..

3. Gå in, göra övningarna +lyssna på musik också :3

4. Försöka gå/springa! Så förbannat taggad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+ska försöka göra en tips grej, men det är inte säkert. Syns i nästa inlägg! Ha en bra dag Puss&Kram <3


Ovido - Quiz & Flashcards