elin-mylife

Direktlänk till inlägg 9 mars 2015

Idag tog jag tummen ur - vad ska JAG göra med mitt liv?

Av Elin - 9 mars 2015 20:39

Blogglusten ligger just nu nere på botten. Har ingen lust alls till att blogga, går bara in här. Tittar. Och loggar ut direkt.

Vet inte varför, men det känns bara jobbigt. 

Försöker att peppa på mig och blogga, men nä, det funkar verkligen inte! Tur att jag har fixat två tidsinställda för morgondagen och onsdag ifall att jag inte har lust - ska fixa något mer så att det inte står helt tomt! 

Hoppas att lusten är tillbaka så snabbt som möjligt (!!!)


Haft en bra dag idag - dels för att det varit ett underbart väder ute och mycket skratt, det gillas!

Fick också tillbaka min engelska bokredovisning (och så såg jag resultatet på svenskan på nätet) - jag är sjukt nöjd över mina betyg - trodde att jag skulle få sämre på svenskan, men icke! Woho!!!  


Därefter kom syven till vår klass och berättade lite om att vi ska välja gymnasium i nian, att vi ska ha ett möte nu i Mars och prata om lite tankar som vi har, vad vi vill gå/bli, funderar på osv.

Det känns så sjukt att JAG ska välja gymnasium om mindre än ETT år.

Att jag blivit så stor - redan. 

Att jag ska välja en väg mot min framtid. Hm. Jag är så osäker. Jag vet vad jag vill jobba med, gå i, men ändå så känns det osäkert på något sätt. 

Jag har länge velat bli polis - ända sen jag visste vad det var och innebar, men på något sätt vill jag bli något annat - något som jag är bra på, i mitt rum, bara jag övar - men som jag vet aldrig kommer bli uppfyllt..


Tankar kring skolan, gymnasium och framtiden snurrar i huvudet. Vad ska jag göra med mitt liv? 



Idag tog jag tag i både spanskaläxa och matteläxa. Skönt att ha det ur huvudet, iallafall matten! Dock måste spanskan övas på mera, inga problem med det   imorgon ska jag ta med mig NOn hem och läsa på också - behövs!


Kände mig sliten och ingen lust alls till att träna idag, tänkte skita i det men tog tummen ur och joggade iväg. Gick superbra och jag kände mig så glad och nöjd för att jag tog ett annat beslut än vad jag brukade göra förut!!

Jag sprang långt och kände mig inte alls lika anfådd som i fredags när jag var iväg. OTROLIGT! 

 

Imorgon är det Tisdag. Innebär tråkig och jobbig långdag till tio i fyra. Men jag ska väl förhoppningsvis hålla ut som alla andra dagar.

Ska försöka mig på att komma ut också. Plugga. Tror att det blir en bra dag iaf   


Usch - varit vaken sen fyra imorse och jag känner mig knappt trött. Rädd för att jag inte ska få sova inatt. Håll tummarna för mig!<3


Hoppas att NI haft en fin dag!<3

Vi ses förhoppningsvis imorgon - förlåt att jag inte kikat in på era bloggar, ska försöka på mig det imorgon.


Varma kramar <3 

 
 
natalia

natalia

9 mars 2015 22:08

Tycker du ska ta en dag i taget och inte tänka framåt för mycket. Man kan börja må väldigt dåligt av att tänka för mycket framåt! Kram <3

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Linn♡

Linn♡

9 mars 2015 22:19

Så kan det vara ibland med bloggningen, du ska se att den snart kommer tillbaka! Jag tycker det har varit bra uppdatering! <3333
--Exakt sådär kände jag, gör det fortfarande...ärligt talat så har jag inte insett att jag ska börja gymnasiet nu efter sommarlovet...sjukt....Okej det vill jag inte snacka om nu, känns mest jobbigt!
Jag hade SÅÅÅ gärna velat stötta dig och ge dig massa tips och allt sådant. Men om jag ska vara ärlig, jag vet faktikst inte...Vet inte vad jag ska ge för tips, för jag suger på det, behöver själv detXD Nej, men jag har också skrivit en krönika om just detta ämnet i svenskan, funderar verkligen på att dela med mig av den nu...på bloggen...hm;) Men har itne direkt tid att fixa det inlägget...:/ Varför finns det ingen tid..
-----
Btw, sjukt bra av dig med träningen♡♡♡ GRYM ÄR DU!!

Sv; awww tack underbara & bästa du, tack för att du finns där alltid♡

Massa kramar! Sov gott och hoppas du sover bra inatt!!

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
THE REVOLT

THE REVOLT

9 mars 2015 22:42

Den känslan har jag hela tiden, alltså både det du beskriver med bloggen och det där med vad man ska bli. Och jag har inte kommit fram till ngt, på ngt av de två sakerna. Just gällande bloggen, har jag bara fortsatt, men har kommit på vissa grejer jag ska förändra så det blir en bloggosfär i min blogg på mina villkor. Och gällande skolan, har jag alltid tagit det bredaste programmet jag hittat. Jag fortsätter även med det idag - på väg in i universitetslivet. Så man får fundera lite på vad man värderar i sitt liv och så.

Polis lät intressant, måste jag säga! ^^

http://TheRevolt.blogg.se

Elin

10 mars 2015 23:52

Spännande! :)

Ja precis, jag ska läsa vidare efter gymnasiet - så lite kvittar det ju..? :)

Ohja!! :D

 
Ebba

Ebba

10 mars 2015 18:39

Blogga när du känner för det, så väntar vi bara tills din blogglust är tillbaka!<3

Jag visste inte att du ville bli polis, gud vad kul!! Klart du kommer fixa det! =D
BTW, har ni några enskilda samtal med eran studievägledare på skolan? =) <33

Sv 1; Haha, ja den är min favorit med! XD
Sv 2; Awww blir så rörd!<3 :*
Sv 3; Haha, förstår det!<3 =)
Sv 4; Precis! Känslan efteråt älskar jag! =D

Puss & Kram! Love U och hoppas du haft en bra dag!<3 :**

http://www.ebbolella.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards