elin-mylife

Direktlänk till inlägg 8 mars 2015

Jag vill inte, men ändå vill jag.

Av Elin - 8 mars 2015 21:07

Imorgon börjar ytterligare en ny vecka och usch vad jag INTE är taggad. Det är något som gör så jag vill stanna hemma, något som gör så att jag aldrig vill tillbaka till skolan. Dels för att det börjar bli mycket i skolan, och tankar. 

Jag ska kanske redovisa imorgon på hemskunskapen och därefter ska jag fortsätta och virka på slöjden som jag suger på - tack och lov visade mamma mig hur man skulle göra idag och jag fick göra lite själv så förhoppningsvis förstår jag! Så gla' att jag har henne, att hon kan hjälpa MIG. Det betyder allt!<3


Jag har spanskaläxa som jag måste börja på och matteläxa, kanske att jag också ska ta med NOn hem och läsa på. Hm. Hoppas att veckan förövrigt bli lugn!


Har sådan ångest så det är inte klokt. 


Jag måste också träna i veckan så att det inte glöms av, så att jag kan lugna ner mig, släppa ALLT för ett litet tag och bara njuta av livet.

Skönt att jag har träningen just nu. Det hjälper mig otroligt, både fysiskt och psykiskt! Längtar verkligen tills morgondagensträning.


Hur är det mer er kära vänner?  


Haft en seg dag idag. Det har hoppat inom mig, men ändå har jag lyckats varit glad utanpå. Försökt sett saker och ting positivt och det har gjort så att jag klarat dagen till hundra. 

Inte gjort något särskilt idag alls. Jag gick på en promenad tillsammans med mamma och Dennis, inte så långt men bara så att vi kom ut. Kände inte för en promenad och träning just idag, ville ladda upp batterierna för vecka 11, men glad att jag gjorde något iallafall - hellre det lilla än att bara ligga inne och tråka skiten ur sig! :) 


Oj, måste skynda mig i säng! Ses imorgon, sent. 

     

Godnatt<3 

 
 
natalia

natalia

8 mars 2015 21:50

Inte för att skryta men har studiedag imon ;D

http://nouw.com/nataliatrojan

 
natalia

natalia

8 mars 2015 22:08

Asså jag älskar färgen på ditt läppstift!! Attans att den affären inte finns nära mig :(

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Annie

Annie

9 mars 2015 08:43

Jobbigt med ångesten! Är det skolan el annat?
Förstår om du inte vill prata om det också<3
Hoppas det känns bättre om ett tag**

Duktig du är med träningen och vad kul att läsa att du ser fram emot nästa träning! ;)

Jag hade vilodag igår, så idag drar jag igång med träningen igen ;)

Sv: Åh tack! Det gör mig verkligen GLAD att höra<3

Kan inte jätte mycket om sånt men lite :)Många som tränar( och en del som går på dieter) äter mer proteiner och mindre kolhydrater och dem går ofta ner i vikt av det. Kolhydrater binder lättare fett, så därav går de flesta ner i vikt. Var visst inte direkt svar på din fråga och du visste kanske det redan ;)

Vet inte om det händer nåt, tror inte det .. det går nog bra att dra ner lite på kolhydrater, men samtidigt är du så ung så du kanske behöver kolhydrater också. Men jag tror det går bra att dra ner lite på kolhydrater för dig ;) Haha vad jag svamlar, hoppas du förstår vad jag menar :)

Varma kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Linn

Linn

9 mars 2015 19:29

Så känner jag också, inte taggad alls på ny veck:/ fast samtidigt innebär det kortare tid till lov och allt<333
Måste säga att du är SÅÅÅ sjuk fin, dina läppar!!

Tusen kramar:* <3

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Skapa flashcards