elin-mylife

Direktlänk till inlägg 10 maj 2014

Kinamat <3

Av Elin - 10 maj 2014 19:30

Har varit sugig uppdatering den senaste tiden. Jag vet det, men har inte alls något och blogga om. Sen känns det helt TOMT i mitt liv, är helt slut i min kropp för ingenting och orkar inte med nåt. Jag ska iaf försöka fixa ihop en dag 1, 2 osv med egna frågor :) (ska göra de efter jag bloggat så jag börjar imorgon med det) 

Tänkte också på att jag nog ska gå till skolsköterskan och prata på måndag. Just nu känns livet så perfekt! Men mår ändå så jävla skit och trött på allt, jag vet inte varför. Sur för ingenting och ledsen. Dock har jag sluppit det idag :) Varit en riktigt glad pingla!!


Inte gjort något särskilt idag faktiskt. Laddar just nu upp för en ny vecka. Lyssnat på musik, spelat kort. Senare runt tre, halv fyra drog vi i familjen ner till en Kinaresturang och åt! Fyy vad gott det var! :D Tog och tjockade till det med tre små rätter & friterad banan med glass, mums! Allt var verkligen värt och äta. 

Innan vi hade ätit åkte vi och kollade på en bil mamma och pappa ska köpa :) Riktigt fin! Efter de visade pappa mig en väg som jag skulle gå på torsdag när jag ska till tandläkaren, vi åkte sen till Skärgården och bara kollade lite vad som hände där. 

När vi kom hem var det strömavbrott och det passade ju fint när jag var som kissnödigast också.. tur som det var så kunde jag iaf gå på toan även för de. (vi kan inte gå på toa när det är strömavbrott höhö) 

Spelat Skip-bo, vann en gång och kom två andra gången. 


Vad händer mer ikväll då? Ska tvätta håret, ser inte direkt klokt ut!! Se på 'smartare än en femteklassare' och Eurovision :) Spännande. 

Blir en myskväll nu när man är som tröttast. 


Har suttit och tänkt på min älsk HELA dan. Det är sant, hela dan. <3<3 Smälter varje gång. Aw.. 

Nu ska jag sluta prata och göra en dag 1 tag osv. 

Ha en trevlig kväll allesammans ♥

(Glömde ta bilder på kinan :( tänkte göra de men glömde bort de. Aja) 



 
 
Hanna

Hanna

10 maj 2014 22:19

Känner igen mig på bilderna <3 <3 <3 <3

http://novembertjej.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

11 maj 2014 00:45

Gott!

http://nattis98.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Skapa flashcards