elin-mylife

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2013

♥ Prat ♥

Av Elin - 16 augusti 2013 09:57

Godmorgon läsare! 

Nu dom här dagarna har det varit USEL uppdatering, menmen.. ska försöka blogga mer, jag har inte haft nån lust och blogga! För denna vecka är ju sista sommarlovsveckan, sista sommarlovsdagen IDAG! Fy... men jag längtar faktiskt lite till skolan. Kommer nog bli bra, men kommer sakna min andra skola sååå.. 

Över till annat; jag har ju en till blogg, men jag funderar på och lägga ner den :/ har inte alls många läsare och blogg.se är inte lika bra som bloggp. Jag förstår mer på bloggp! Och det är mkt bättre här, men info kommer på söndag hur det blir :)

Annars denna veckan har jag slöat, ridit, gått på promenad osv

Åhh! Jag red igår för första gången sen jag ramlade av, det kändes helt underbart, men jag var att lite rädd när jag skulle hoppa upp, men nu har jag prövat och det kändes bra, jag måste försöka gå vidare med det som har hänt, men det är svårt. Ibland kan jag få tankar som att det kunde gått riktigt illa än vad som hänt, men jag lever och sitter här idag.

Jag är STOLT över mig själv att jag hoppade upp, fann mitt mod :)


Idag åker jag, mamma, pappa och tobbe till Mariestad (tror vi skulle dit) och där ska vi sova på en camping, kommer nog bli bra, så vi ska vara där över helgen, vi åker hem på söndag så var lugna :) Jag kommer nog tyvärr inte kunna uppdatera för dom har sämsta internetet där men aja, ni klarar väl er 2 dagar?


Igår började en period att jag började blöda näsblod.. det blödde ett tag, men slutade ju efter en stund såklart. 

Och idag hände det samma sak.. började blöda näsblod, men slutade för typ 5 minuter sen, skönt de, men det är inte roligt alls, så nu har jag blivit riktigt yr.. -''wiiii'' vad det snurrar!! 

Usch

Imorse vaknade jag med värdens smärta i handleden också, eller ja vid den knölen mellan handen o armen, där har jag ont och runt om där; -ÅH! Kan inte böja den, för då får jag ont.

Aja, det var de, vi hörs antingen senare eller nån annan dag! Kramisar♥♥☺




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards