elin-mylife

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2014

Träningstips ♥ Slaktkniv på vägen

Av Elin - 30 augusti 2014 19:30

Vårt internet har börjat blivit SJUKT segt så jag får verkligen be om ursäkt ifall inläggen kommer komma upp sent osv. Men jag får helt enkelt starta om det sen och se om det blir bättre :) 


Har faktiskt inte haft för mig så mycket idag mer än att jag har fixat blommorna. Dock gjorde jag inte i vardagsrummet för att solen skulle komma förbi där (annars torkar vattnet om jag häller på det) så ska göra det strax :) Tränat på engelskaläxan som jag delvis börjar få in huvudet! Men ska träna lite mer senare. Fortsätter väl imorgon med dem sista orden och läsa en text så att jag kan det. Jag tycker att det är jätteskönt att ta hem texten som vi ska läsa upp i skolan några dagar innan så att jag blir lite mer säkrare och att jag kan få mer hjälp och att jag kanske lär mig mer osv. Bara plus alltså! :)


Mot kvällningen så gick jag och Trisse på en promenad. Tog också några joggingsteg och övade på och springa baklänges. Hahah nu tänker ni kanske 'varför springer du baklänges!?' Jag tycker att det är en sjukt bra grej. När jag gör det så lär jag att lita mer på mig själv och jag får en bättre balans. Låter könstigt men ja för mig är det så. Jag tycker verkligen att ni ska testa det. När du gör det så stärker du med låren, samtidigt är det roligt! Men ett tips -börja inte med det för en nedförsbacke eller uppför, haha. Kör på en rak grusväg, bara som början och tips :) 

Därefter att du kört det några gånger så kan du köra för en nedförsbacke/uppförsbacke. 


Ikväll blir det filmkväll med Ida. Vi vet dock inte vad för film vi ska se på, men vi får helt enkelt se! Något tips? 

__________________________________________________________________

Var två lite ruskiga saker idag som var. Det första var att Sara smsade mig och frågade om Jehovas var hemma hos oss. Jag fattade ingenting eftersom att ingen knackat. Då sa hon att det var två personer på vår gård! PÅ VÅR GÅRD!? Varken Ida eller jag hade hört att någon 'knackat' och vi båda var nere så det tyckte vi att det var lite konstigt och vi skulle VERKLIGEN hört nåt om dem knackat eller att det kom nån in på gården och vi har ju Trisse med som skäller. 

Sara sa att bilen stod en bit ifrån vårt hus och sen att de ställde den vid soptunnan. Därefter gick de in på vår gård sa hon och vi har ingen aning om vad dem gjorde på vår gård. Men en sak är säker, de har INGENTING och göra på vår gård!! Det är VÅRT hem och där ska f*n ingen vara som vi inte känner!

När Sara sagt det kände jag hur rädd jag blev. Vi visste ju inte vad de ville, vad de gjorde på gården (om det gjorde nåt) eller något! Varit väldigt fundersam...

Efter en stund efter att vi smsat så  stod jag och tänkte: Tänk om de kommer tillbaks inatt? När vi sover. Eller att vi vaknar och hör nåt. Att de kommer in i vårt rum när vi är vakna och..nä nu skenar det iväg. Men tänk om! Man kan aldrig vara säker, inte ens i sitt egna hem! Det är ju sjukt för f*n...!!


Den andra ruskiga saken är att Sara och Linus hittade en kniv på vägen till oss. EN SLAKTKNIV!? Hur jävla farligt som helst ju! Liksom hur har den hamnat där? Varför hade personen en kniv? Så jäkla många frågor dyker upp i huvudet. Det var ju inte direkt en 'snäll' kniv utan det var verkligen en hemsk kniv!

Den låg på sidan av vägkanten, den bara låg där. Den var smutsig på skaftet och vi har ingen aning om vad den kan ha använts till! Vi vågar inte ta upp den heller så att det inte kommer fingeravtryck på heller. Sara tog kort på kniven och vi skulle nog ringa polisen för om det ligger en kniv på landet -nästan i skogen, då är det f*n inte rätt! Det sista som fattas nu är väl bara kroppsdelar som hittas...nejfy! 


Det är verkligen inte nåt som stämmer! Tänk om båda två har ett samband...kvinnorna på vår gård och kniven. Hm..?? Kram ♥

 

  
ANNONS
 
Sara

Sara

30 augusti 2014 22:02

Usch så otäckt :)

http://www.baakochmaat.blogg.se

 
Sara

Sara

30 augusti 2014 22:41

Glömde att svara på din fråga ang. pajen. Smakar faktiskt inte så mkt spenat och annars kan man byta ut det eller bara skippa det helt och ta lite mer av det andra :)

http://www.baakochmaat.blogg.se

 
Alina

Alina

31 augusti 2014 02:44

Shit vad lustigt! Hade två stycken missionärer från Jehovas som var och knackade på här idag haha =)

http://torstenz.blogg.se

 
fashion

fashion

31 augusti 2014 02:46

Bra tips!

http://nattstad.se/fashioninspiration

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se