elin-mylife

Senaste inläggen

Av Elin - 10 april 2015 15:31

 

ANNONS
Av Elin - 10 april 2015 11:45

Just nu känner jag mig bara så förnedrad av läkaren som jag var och träffade. Känner mig inte bara förnedrad, utan rädd också. Jag VET att det inte är så som dem tror, verkligen inte. Jag kanske t.om inte kan bli det - man ska inte säga något i förväg förens man vet. Det kan också vara så att människan kämpar för att bli det och mår otroligt dåligt utav det...
Nu pratar jag om graviditet. När jag fick höra att jag kanske behövdes testas för det blev jag både chockad, men också förbannad. Jag sa snabbt och skarpt till honom att jag INTE är det och att jag nog vet bäst själv ifall att jag är det. 
Sedan är jag inte tillräckligt mogen för sådana saker - om ni förstår vad jag menar, " ", plus att jag tycker att det är så jävla vidrigt så det inte sant...   

Tror att han blev lite tillbakadragen då, kändes så skönt att sätta honom på plats. Visst, det är nog en fråga som är bra att fråga och som dem bör fråga men om man och är såpass ung som mig så får dem nog ta och tänka om lite granna! Jag är ung, inte dum.


Bortsett från det så fick jag prata och svara på många frågor och göra ett test, dock ska vi inte prata om det. Känns jobbigt och pinsamt...stod inne på toaletten och grät.

Dem kände också på min mage, där jag hade ont. Jag reagerade först, men när han väl fortsatte och trycka, hårt, gjorde det inte ont, han tyckte att det var jättekonstigt! Vi satte oss ner och pratade mera, gårdagens urin såg positivt ut (OH MY GOD, DÉJÁ VU!!!) och nu är det bara dem andra testerna som vi väntar på..resultatet kommer efter helgen - om proverna bara visar positivt så ska jag få gå och röntga mig, göra ultraljud..om inget syns där får jag gå och kolla mig på ett annat ställe. Men det tar vi då, idag är en dag och den ska jag först tänka på och ta mig igenom! 


Fryser som ett djur just nu så jag ska försöka att fixa lite fint här så har jag gjort någon måtta idag och blir lite varm på det, därefter ska jag bara gosa ner mig i söffan och titta på tvprogram. 
Vad ska ni hitta på idag? 

ANNONS
Av Elin - 9 april 2015 20:20

Ända till idag höll jag emot angående min urininflamation och smärtor.

Vi stod och gjorde mat tills jag fick som ett hugg i magen, jag ställde mig neråthukat för det gjorde så himla ont. Pappa insåg snabbt att det var något med mig. Jag brast ut i gråt och Sara kom snabbt ut i köket och undrade vad som hänt. Vi ringde till vårdcentralen och jag fick berätta om smärtan och urininflamationen. 
Direkt efter samtalet fick vi åka in till vårdcentralen där jag fick ge blodprov och urinprov, de kollade om jag hade feber och det kom samt en sköterska som pratade med mig. 

Både proven och febern var bra, dock tyckte dem att det var konstigt hur det kunde vara det när jag berättade att jag mådde riktigt dåligt.

   

Dem skickade hem mig igen, men jag ska återkomma imorgonbitti då med nya urinprov, samt att jag ska prata med en doktor. 

 

Just nu fryser jag som jag vet inte vad och har fortfarande smärta i magen, ont i ryggen. Hoppas verkligen att dem hittar en lösning på det här, inte kul då jag haft så här i över en vecka nu..


08 ringer klockan. Jag är taggad. 


Hur mår ni fina människor? Jag hoppas att allt är bra med er!<3 

 

Imorgon ska pappa fixa en tid hos veterinärerna. För Albin. För avlivning.

Det känns så jobbigt just nu, veta att han snart är borta. Att vi aldrig mera kan gosa med honom och framförallt inte se honom.

*Andas* - Jag vill inte gråta.

Jag vill inte känna samma smärta iår igen för ett djur. Jag vill kunna klara av det här, utan att gråta. Jag vet att han kommer ha det mycket bättre än vad han har det nu, bara få sova uppe i dem där mjuka molnen. Se ner på oss ibland och träffa alla dem andra katterna, Frasse...<3


Var det svåraste på länge och att skriva ett inlägg.


Märks att du blivit gammal. Du har slutat tvättat dig nu, det luktar, -ursäkta men skit om dig. Döden.

Du har blivit helt dement, men..du är ju ändå 19 år iår.  

Vi alla vill ha dig kvar här, det vill verkligen, men vi vill framförallt ditt bästa och kan inte tänka på oss. Vi måste tänka på dig och göra det som är bra för dig som gör så att du kan må bra och känna friheten i dig igen. 

Jag tänker på dig. Kommer alltid göra det. Fina Albin.Av Elin - 9 april 2015 18:01

 

Nu är jag äntligen klar med projektet som jag hållit på med! Jag är sjukt nöjd över resultatet för att vara jag. Den ser helt ny ut - tänk vad lite slipande och målade kan göra! 

Frågade mamma för någon vecka sedan om jag fick göra om skohyllan i hallen, självklart fick jag ett ja och en vecka efteråt körde man igång och blev också klar.Älskar att pyssla med sånt här smått. Trixa och fixa istället för att bara köpa massa nytt och kasta pengar i sjön. Man lär sig också massor utav det här, det är det jag gillar! :D 
Sedan får man tid och lyssna på MASSA musik ;)


Vad tycks? 

Av Elin - 9 april 2015 08:30

Bilder. Dem här bilderna gör mig bara så sjukt mycket mer taggad på att åka utomlands. Till Spanien. Mitt land.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015
>>>

Presentation


Det här handlar om mig, mina känslor och mitt kämpande för träningen.
Släng gärna in en kommentar eller en fråga ifall att ni har något på hjärtat! ♥

29/09-12 kämpade VI till oss två år på bloggen! KÄRLEK TILL ER♥

Kategorier

Fråga mig

17 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se