elin-mylife

Senaste inläggen

Av Elin - 8 april 2015 22:29

Jag hade tänkt mig en paus från bloggandet i några dagar, men det funkade inte. Efter gårdagens inlägg fick jag en ny energi och ännu mera energi för all respons jag fick för att jag kanske skulle sluta och för att jag inte skulle sluta!
Alla fina ord som NI skrev. All pepp. Det betyder så oerhört mycket för mig ska ni veta, så tillsist satte jag mig och grät en skvätt. 


Jag har funderat hela dagen på hur jag ska göra. Ska jag fortsätta blogga? Ska jag lägga ner alltihopa, gå vidare i livet och ta vara på livet, utanför? Ge mera tid till familjen, vännerna och framförallt skolan? 

Det är en svår fråga för mig. 

Jag vet att det skulle gå så mycket bättre i skolan om jag ger det ännu mera tid och inte mitt upp i allting behöva tänka på bloggandet, dock är det så himla svårt då jag oftast har massa tankar inom mig som hänt under dagen, som vill ut och som jag behöver bearbeta.

Jag skulle kunna ge kompisarna och familjen så himla mycket mera tid och framförallt mera kärlek, visa mer respekt och omtanke till dem än vad jag gör just nu. Nu går tankarna iprincip bara på bloggen...och det ska jag låta dem göra också!


Det här är jag. Jag vill det här mer än någonting annat och varför ska jag då sluta? Jag vet att det här är så himla rätt, jag vet det, men ändå så kommer den känslan "jag kanske ska sluta!"

Men sådan är inte jag. Jag har så himla mycket tankar inom mig, framför mig och mycket i skolan. Det drar ner min energi och lust, men oavsett hur mycket jag har i huvudet och framför mig kan det inte stoppa mig. Ibland måste man släppa allting och göra det som man tycker om, inte sant? 


Jag ska ge mig på det här igen, en gång för alla. Dock har jag lite förändringar som jag ska göra. Självklart vill jag ge bloggen allting jag har, hela mitt liv om jag skulle kunna det, men i nuläget funkar det inte. Jag har en hel framtid framför mig som jag måste fixa innan och den står prioett på min lista. Nästa kommer bloggen OCH ni! 
Jag ska försöka att ge bloggen all tid jag har och kan till övers, försöka fixa bloggandet varje dag och uppdatera er regelbundet. Dock har jag andra problem som stressar mig enormt, det är att titta in på ERA bloggar och tacksamt svara på era kommentarer - tänkt mig att jag då ska ha två dagar i veckan som jag "bara" sitter och blippar med det istället för att sitta varje dag och hålla på nätterna ut med det och inte orka upp dagen efteråt till skolan. Självklart tittar jag in på era bloggar så ofta jag kan och så ofta tiden räcker till!  Ni är ju mina babes. NI som förgyller mina dagar. Som gör så att JAG är den jag är och KÄMPAR för det jag vill komma till! Om ni bara visste vad ni gör mig glad och visste vad jag kämpar till just nu (hemligt)  


*Ler stort*


Jag är grymt taggad på att köra igång "igen". Att lära känna ER, ÄNNU mera! Visa vad jag kämpar för och bannemej inte ger mig i första taget!

Tack för allt stöd. Tack för era pepp. NI är underbara!!!

 

Nu jävlar. 2015, nu kör vi på ett tredje år. 


ANNONS
ANNONS
Av Elin - 8 april 2015 13:43

Önskar er en fin dag!<3

Av Elin - 8 april 2015 08:30

  • När folk varken sätter ut punkt, komma, utropstecken eller, speciellt ett frågetecken i en FRÅGA!! Vad har folk för problem med det? Gör om, gör RÄTT!
  • Att dricka vatten efter att jag borstat tänderna. Jag kan verkligen inte det! Det är SÅ obehagligt...och om jag MÅSTE dricka tar jag varmt vatten och dricker...xD 
  • När man haft tofs på sig hela dagen och när man sedan ska ta ut den så gör hela hårbotten ont. Känns som att man bara kan skära av hela huvudet och just i den situationen känns det som att man nuddar huvudet hela tiden.. 
  • När folk SPAMMAR följförfrågningar på Instagram ÄVEN fast man tryckt nej - Ett nej är ett NEJ, lär er det!

-

Av Elin - 8 april 2015 00:33

Av Elin - 7 april 2015 21:17

Jag är ledsen att säga det här, men jag har ingen lust med bloggandet längre. Tankarna har gått fram och tillbaka. I flera veckor faktiskt. Både på om jag ska avsluta bloggandet eller att jag bara ska ta en paus. Samtidigt vet jag att om jag slutar blogga - vart ska jag då skriva av mig när jag mår som sämst? Vart kommer jag då få den peppen som gör så att jag fortsätter vara den jag är, som gör så jag kommer dit jag kommit och kämpar för att komma DIT jag vill? 

Jag ska fixa något tidsinställt i några dagar. Ta en paus. Tänka, så får vi se vart det leder till.
Jag ber om ursäkt. 


Jag har just blivit klar med sneakpeaken och den kommer upp om en stund, innan det ska jag fixa med lite annat på bloggen! Jag är nöjd med det jag gjorde, jag ville inte ha något avancerat utan något enkelt och som visar lite "vem" jag är - bara att kolla in om en stund igen! 


Smärtan fortsätter för mig, men jag känner mig lite bättre idag. Förhoppningsvis går det mot det positiva!

Lyckades komma ut på en kort promenad idag iallafall, med några få springsteg. Kändes jätteskönt att komma ut då smärtan inte var helt på då utan den låg olös och jag kunde göra lite vad jag ville. Var dessutom underbart väder ute så det kändes helt perfekt!

Resten av dagen har jag faktiskt inte pysslat med så mycket.


Imorgon blir det att jag kommer komma bort från huset, lite granna iallafall. Mamma och jag ska åka bort en stund till Karlskoga då hon skulle köpa lite tvål osv.. behövs - speciellt om det är jag som tvättar händerna..  Tvättar mig iprincip hela tiden, om inte så tar jag handsprit - speciellt i skolan! 

Därefter får vi väl se om jag går på en promenad. Beror helt och hållet på hur smärtan är, men jag tror allt att den är bra då. 

     

Nu ska jag fixa lite med bloggen så höres vi när vi höres... KÄRLEK TILL ER!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015
>>>

Presentation


Det här handlar om mig, mina känslor och mitt kämpande för träningen.
Släng gärna in en kommentar eller en fråga ifall att ni har något på hjärtat! ♥

29/09-12 kämpade VI till oss två år på bloggen! KÄRLEK TILL ER♥

Kategorier

Fråga mig

17 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se