elin-mylife

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2014

All vikthets...

Av Elin - 11 augusti 2014 23:45

Just nu är jag bara så himla trött på all prat om vikt. 'Åh jag måste gå ner i vikt', 'Jag är så tjock'...asså snälla! Du är så jävla fin på ditt sätt. Alla ser helt olika ut. Alla är olika långa, breda, endel har kurvor -andra inte, utseendet är olika på alla och så vidare..

Nu kanske ni undrar varför JAG pratar om detta, jag som har problem med att acceptera mig själv, hur jag ser ut och att jag tycker att jag är mullig. Jag försöker att acceptera mig själv och börjat göra nåt åt saken!


Jag såg att Sara's kompis skrivit ut på fb om en personligtränare..att hon behövde en, därefter kommenterade Sara att hon nog också skulle behöva det. Jag menar SNÄLLA?! Ni har fått barn, klaga för i helvete inte!? Ni kanske skulle tänkt på det innan isf.. är bara så trött på att alla ska klaga hela tiden att dem är feta! NI ÄR FINA SOM NI ÄR! Era vänner och familjer bryr sig nog inte om det för om dem skulle göra det, då är dem inga riktiga vänner alls!

ALLT handlar inte alls om hur man er ut! Det måste folk förstå att det inte gör det. Det är så fel allt med vikten och utseendet, att folk ska bli drabbade av det! Drabbade av andra människor, så som ord, filmer/reklamer, bilder, tidningar och allt! Hetsen finns överallt!! Inte konstigt att alla tänker att dem måste gå ner i vikt..och nästan dör av anorexia och allt. Jag tycker att bolag som har modeller ska ta in flera människor med kurvor och inte bara 'smala', 'perfeka'. Det är så vidrigt alltså att det bara är smaaaaaaaala, ÖVERALLT! 


Jag själv tänkte nästan varje dag att jag är mullig och måste gå ner, dock har det lugnat ner sig nu. Jag har börjat acceptera hur jag ser ut, att det här är jag och kommer alltid vara! Man måste det om man ska ta ett till steg in i livet. Men det är ju inte direkt så nu att jag menar att man bara ska sitta inne nu, äta chips och glass varje dag, nejnej! Det är ju bra om man rör sig några gånger i veckan iaf men att man inte tänker att nu ska jag gå ner i vikt bara för dem promenaderna. Man går helt enkelt för att man ska må bättre, få upp sin blodcirkulation och för att det är KUL!

Om man inte kan acceptera sig själv och VERKLIGEN måste gå ner i vikt (som det oftast inte är) så ska man träna sig ner i vikt, och inte skada sig själv pågrund utav vikten eller hetsäta och spy eller inte äta nåt alls!

Äta nyttigare är också ett sätt. Sluta med godiset, drickan och ut och spring någon gång i veckan och försöka gå en promenad några gånger i veckan. 

Det hjälper. 


Men att tänka att man är tjock och bara träna, träna, träna och skada sig för det. Då måste man verkligen få hjälp.. Det går och snacka med sina föräldrar, vänner, psykolog om hur man tycker om sig själv. Dem vet vad de ska säga för dem har nog gått igenom samma sak som ni gör.


Ni är perfekta och så jävla underbart fina! Ni ska vara glada för er skull, för hur ni ser ut och för hur ni är! Det kommer hjälpa er ENORMT. Jag tror på er och jag vet att ni kommer klara det. Acceptera er själva och lyssna inte på vad andra säger och tycker, ALDRIG! 

   

 

Tack för mig och mina åsikter!! 








 
 
Ensammalejonmamman

Ensammalejonmamman

12 augusti 2014 00:31

Kan bara hålla med dig och säga att det var bra skrivet. Önskar att fler kunde se det fina i sig själv fastän tankarna kommer att man vill vara smalare eller ändra det ena eller det andra men det är just det som gör oss unika
CRAMAR

http://ensammalejonmamman.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

12 augusti 2014 15:55

Håller med dig. Det är så mycket fokus på att gå ner i vikt. Huvudsaken är ju att man mår bra. Jag tränar en del, men det är främst för att det är kul, jag mår bra och träffar folk. En perfekt kombo. Går jag dessutom ner i vikt är det väl bara en bonus då, men inget måste. ;) Vi måste vara stolta över oss själva, det finns bara en av oss.

SV: Kul att du tycker det. Hoppas att du kollar in ofta på min blogg. Kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards