elin-mylife

Direktlänk till inlägg 31 januari 2014

Bergvik! (Bilder kommer imorn!)

Av Elin - 31 januari 2014 22:30

Fredag igen! Så himla skönt!!! Nu är man tredagarsledig och jag är så himla glad för de, en extra sovmorgon och en extra slapp dag, jiippi!<3 Kan inte bli bättre än de, eller jo, det skulle bli bättre om vi blev ledigare längre eller att vi slapp säfsen xD aja jag får nöja mig.


I skolan idag så gick dagen fortare än igår och det var ju bra men har inte direkt varit på topp humör, har bara velat komma där ifrån och inte orkat med nånting. Men jag tog mig igenom dagen. 

På morgonen kollade vi på en tråkig film enligt mig om Romarna och ja den blev långtråkig inte alls kul! Under förmiddagen så hade jag spanska men spanskaläraren var  inte på skolan för hon gjorde nåt annat så vi fick göra klart olika spanskauppgifter med dom som har extra engelska. 

Engelska, vi kollade på en svensk film för engelskaläraren är sjuk! ;) haha ibland är att soläraren att bra skön och tar en svenska film på engelskan! Men filmen var bra, lite pinsam i en del!! Hahaha. 

Svenska, jag läste några sidor ur en bok och den heter ''Björn'' haha så jäkla awesome namn på en bok. 

Idrott, jag var inte med eftersom vi skulle ha vollyboll och har ont i min hand så jag och Hanna gick på en promenad (hon var inte heller med för hon har ont i sina handleder tror jag?) vi fick gå till statoil och ja det är en bra bit bort! När vi kom tillbaka till skolan fick vi faktiskt sluta i TID idag, blev chockad


Jag gick sen till en annan skola för Sara och dom skulle hämta mig där så där stod jag och typ frös i tio-femton minuter tills dem kom så drog vi iväg till Karlstad och shoppade lite!

Var inte på så bra humör för medans jag väntade/åkte bilen blev jag bara sur och dyster sen när vi handlade.. jag blev också stressad när vi tittade runt i dom olika affärerna så handlade inte många grejer och fick inte tag i det jag letade efter men hittar de säkert på ullared! Jag fick i alla fall tag på ett par svarta byxor som passar hur jäkla bra som helst! Är super nöjd med dom! 149/199 kronor tror jag. En tröja, vad fan vare för färg haha? Den kostade 149/199 kronor. Det blev också ett par skor som jag blev heeeeeeeeeeeeeeeeelt kär i!!! Ett par svarta med små klackar och skosnören (svårt och beskriva) men dom var ursnygga. Dom kostade först 300 kr så jag bah ''nej'' (sadface) men sen sa mamma bah: Det är ju rea på dom!? Så då kostade dom 99 kr och jag fullständigt DOG! Hahahha<3 Är jätte nöjd i alla fall med allt!

Vi drog sen också till Ikea och var där i flera timmar och kollade runt, vi åt där och jag tog en tallrik med pommes, kycklingfile och beasås, nån kakbit och riktigt tjocka till de! Nämen utbrast helt bara: ''Jag kommer bli värsta tjockisen nu'' och hade extrem ångest när jag åt men efter försvann de som tur var men ja... 

På ikea så köptes det ett ljus och det luktar blåbär, muma säger jag bara, det luktar hur gott som helst! :) och så köpte jag tuggummi. 


När vi kom hem så prövade jag kläderna och Sara, Linus och Dennis kom igen så var dom här några timmar, pratade och sånt. 

Var rätt så trött så var inte så med, pratade knappt och var ledsen/sur för vill bara få lungt men det funkade och tyckte ändå att det var trevligt att dom var här! 

Nu chillar jag, lyssnar på musik och skriver med en kompis <3 ska kolla bloggar, facebook och annat shit, kanske kolla på någon film också. Dagen slutar bra.


Imorn är jag själv tills två så då ska jag ta de lungt, kolla på film/''äta go frukost''! Försöka springa om de inte snöar som vanligt.. annars gå på promenad. Vi får enkelt se vad som händer imorgon, hoppas att det blir nåt roligt bara!

Ses i nästa inlägg, ha en bra fredag Puss&Kram <3

(Alla bilder på grejerna kommer imorgon!!!! Vi kom hem sent och har haft besök sen jag kom hem så har varken hunnit eller orkat så ta det lungt det kommer!) #Peace



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards