elin-mylife

Alla inlägg den 26 september 2013

Av Elin - 26 september 2013 19:33

Godkväll läsare! <3

Dessa dagar har all min energi bara gått till läxorna.. det va skolan, läxor och sen på kvällen var det att chilla. 
Men imorgon och till helgen kan jag ta och uppdatera, då ska jag vila och vara hemma

För det är så press i skolan, det är så man bara vill skita i allt ibland, speciellt nu när jag bara är trött och har haft ont i huvudet sen måndags! Men en dag till ska jag klara! Sedan är det bara 4-5 veckor kvar till höstlov! 
Men alltså, har ni tänkt på en sak?! Snart är detta året slut.....hela 2013, då blir det 2014 sen... det är inte klokt! Jag vill bara spola tillbaka dom tiderna när jag var liten, var så bra då och vill uppleva det igen, usch känner typ tårar från förr.. och det är snart 2 år sen du togs ifrån mig, hur jävla fort kan detta gå!? Kan detta inte bara stoppas? Tina, älskar dig! 

2 månader och 4 dagar.........nu finns ingenting kvar.


Igår så var jag i skolan, sedan så blev det läxor typ hela dagen

Samma idag, skolan och läxor, måste öva lite snart igen.. spanska kvar, för imorgon blir det engelskaförhör och spanskaförhör..fy. Sedan den 11 Oktober ska vi ha spanskaprov, hoppas det kommer gå bra, men det slutar med att jag blir så nervös så jag får fel på allt, nej men inte fel på allt, men en del. Men det går ju liksom bra nu, så det borde ju gå lika bra då, ellerhur? :)
Imorgon blir det skola till 13.50, sedan helg!!!! Himlans gött, vila ut lite

Nästa vecka på torsdag och fredag ska vi också till badhuset, hur kommer det gå? Alltså, det kommer gå bra och simma o allt, men jag blir så himla röd i ögonen, ser ut som jag tagit nått, måste typ vara allergisk, för jag blir typ röd i ögonen efter 10 min.. inte så kul.. men jag får väl bli de och ha ont, antingen få dåliga betyg eller få bra betyg, då väljer jag ju såklart BRA! Men vill ju inte se påverkad ut heller.. aja! Överlever förhoppningsvis.

Men vi hörs av imorgon, ska göra läxan och sedan kolla på tv eller nåt. Puss och kram :*


I'm in love.....<3


Av Elin - 26 september 2013 19:14

Hejj allesammans! :)

Nu ska jag prata om en handkräm som jag faktiskt älskar! Hihi

Det heter I love... det är doften Strawberries & milkshake, den doftar ju sjukt gott! Men man kan inte direkt säga att den luktar de, den luktar nåt friskt, underbart

Det finns som handkräm (ofc), bodylotion, tvål, m.m, +det finns andra lukter!!!

Handkrämen är 75 cl,

Vad ska man säga mer om den? Jag köpte den på ''Nille'' och den kostade 49.90=50 kr, ja, jag tycker det är dyrt, men jag blev så sugen på och köpa den och sedan så tänkte jag på doften.

Handkrämen gör så att händerna blir lena på typ en dag, super bra

Den torkar också på ca 1 min, iaf när jag tar, men det beror väl på hur mycket man tar också? 

Sitter just nu och luktar på den, mums.. men om ni vill ha en bra handkräm för händerna och som luktar gott tycker jag att ni lätt ska köpa denna eller nån annan produkt av ''I love'' 
Så jag TIPSAR DENNA! 

Men det var allt för mig och handkrämen, puss<3



Ovido - Quiz & Flashcards