elin-mylife

Direktlänk till inlägg 5 augusti 2013

♥ Duktig ♥

Av Elin - 5 augusti 2013 23:16

Hej kära läsare ♥
Hur är det med er och vad har ni gjort idag?
Själv mår jag ganska bra, idag har jag faktiskt varit duktig! Jag har gått på en promenad, fast kanske bara i 20 minuter, för jag har problem med mina fötter och lederna.. så har fått börja små gå lite.. och sen i Norrland så stukade jag vänster foten när vi var på badhuset.. inte kul!.. Så nu måste jag träna lite med foten också, gå lite försiktigt och så, det blir väl förhoppningsvis bättre!
Annars så har jag solat, guuuud vilket underbart väder det varit! 
Har ni haft bra väder?
Fast egentligen är det ingen ide att jag solar, för jag blir inte brun.. jätte jobbigt, antingen blir jag riktigt röd och bränner mig eller så får jag vara vit!.. Riktigt TRÅKIGT! Kanske blir bättre när jag blir äldre.
Annars nu på kvällen så har jag storstädat mitt rum, HUR SKÖNT SOM HELST OCH DET BLEV HUR FINT SOM HELST!
Jag dammsög, dammade, skura golvet, bytte gardiner, bytte sänglakan m.m
Jag tog också två lådor som jag köpt från IKEA och i den ena la jag i mina smycken och i den andra la jag i mina nagellack och deo o sånt, sedan så tog jag en ''skål'' eller vad man ska säga och där la jag i mina toffsar, hårspännen och lite sånt.
Men jag upptäckte att jag måste köpa hårspännen, toffsar och lite sådant, så det ska jag göra! :) Kommer nog bli riktigt bra!
Sedan måste jag köpa en Almenacka till skolan.. dom sa att det var bra och ha, skriva in hur länge vi hade en läxa, prov osv.
Så ska kika runt lite i våran lilla stad och se, ska nämligen köpa; Träningsbyxor (till idrotten), hjälm o lite sånt, + det jag sagt!
Sedan så måste jag köpa en liten sådan lampa från IKEA, för när jag städade i vintras ramlade den ur mitt fönster och gick sönder.. men jag insåg att det är fullt med blommor i mitt fönster, så den kan inte få plats där och det är de ända stället jag vill ha den lampa på.. men ska väl försöka fixa det!
Annars nu så ska jag snart kolla på film, det blir 'Elina-Som om jag inte fanns', har aldrig sett den, men ger den en chans som man ska göra.
Imorgon så kommer det komma upp uppdatering på kvällen för imorgon ska jag till Hannie, för vi ska till badhuset, sedan ska vi svänga in på stan och köpa toffsar och hårspännen och sist gå till bibblan med mina böcker, för jag måste lämna in dom och har ej nåt sug och läsa.. ALLS! Men det blir nog en bra dag! 
Det var allt för mig, hejhopp! ♥
 
 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards