elin-mylife

Alla inlägg den 6 april 2014

Av Elin - 6 april 2014 21:51

Nu tar jag kvällen och ska sova! Har sett på två twd och är inne på säsong tre, funderar på och se en liten stund på ett avsnitt! :) Spännande som fasen är de !!!


Aktivitetsdag imorgon, dans på förmiddagen och scrapbooking på eftermiddagen. Tror att jag också slutade tre imorgon! Gött som bara den, alltså klockan tre imorgon tar jag helgen, då ska jag tänka på er andra ;) 

Hoppas nu bara att jag får sova en natt utan magbesvär, fick tillbaka besvären förut men nu har det lungnat sig, vi får se. Kanske är vaken hela natten. ''Pust''

Sov gott allihopa, godnatt! ♥

Av Elin - 6 april 2014 19:26

Nu tycker jag att ni ska vara med i Natalia's tävling! Tävlingen är att man vinner en tavla och jag själv tycker att tavlorna är jätte fina och jag är med själv! Så klicka nu på denna länk och var med, det är jätte enkelt! :) http://nattis98.bloggplatsen.se/2014/04/05/10639371-tavling/#kommentarer

Lycka till nu allihopa! <3

Av Elin - 6 april 2014 19:15

Har haft mensvärk hela dagen idag i princip och runt tre fick jag fruktansvärd huvudvärk också! Kände att veckan förstördes av de.. var inte direkt så jag tänkte mig min vecka, men ett + är ju att jag nog slipper badet på torsdag-fredag! ;) hoppas..

Blev totalt slut kroppen, kunde inte göra någonting, inte ens ligga i sängen eller äta men jag fick ju såklart tvinga i mig och det var tacos som jag älskar men var inte alls gott idag... mådde sjukt illa och höll på och kräkas. I panik fick jag ta två tabletter för besvären och hoppa i duschen. Det hjälpte och nu känner jag inget alls! Hatar verkligen tabletter, men ibland är det verkligen till hjälp, speciellt när jag mår så här..


Har funderat på en grej! Om jag liksom ska ta bort min livmoder efter att jag fått barn och så? Det skulle ju ändå vara sjuuukt skönt, slippa skiten och allt! Fast då fick jag höra att man kan hamna i klimakteriet fortare, så istället kunde man sterilisera sig. Trodde inte mina öran haha så ja. 

Som sagt, det skulle ju vara skönt.. 


Idag har jag haft en städardag och varit duktig medans mamma och pappa jobbade. Ida städade sitt rum så fixade kattlådan, toan, dammsög överallt och torkade golvet. Plockade också ur diskmaskinen och plocka i lite. Jag vattnade också orkideerna<3 sett lite på the walking dead, lyssnat på musik. 

Har också hunnit målat naglarna. Känns riktigt bra iaf! :) Så kvällen blir datorn och tvn, I think. Skriva med lite kompisar och skriva lite tidsinställda inlägg för imorgon, tisdag och onsdag! Det låter schysst!! 


Har leverfläckar (känn er inte äcklade, det är inte ovanligt och många har de :) det är en brun prick och en på mig har börjat blivit missbildad eller vad man ska säga.. den har börjat växa, så den är som en liten bula och kliar ibland som f*n! Berättade det för mamma igår och hon tyckte att vi skulle hålla koll på den så den inte växer mer, för då kan den behöva behövas opereras bort.. :( wä! Har aldrig opererat mig och man är liksom vaken när dom opererar fast man får bedövning. Shiit..


Ha en bra kväll, nu blir det skriva fler inlägg!! ♥

Av Elin - 6 april 2014 09:15

Godmorgon!! ♥

Brukar lyssna på typ såna här. :) brukar dock variera från dag till dag när jag är ledsen, glad och arg, men dom som jag lyssnar på oftast.

Glad:

Ledsen:


Arg:

:

Ha en bra dag! ♥

Ovido - Quiz & Flashcards