elin-mylife

Senaste inläggen

Av Elin - 17 mars 2015 09:11

Bara jag som älskar uppknutna skor?
Typ dör för det, dock kan jag inte gå i det...xD

ANNONS
ANNONS
Av Elin - 16 mars 2015 20:30

Shit vilken seg och dryg måndag jag haft. Kändes som att den aldrig skulle ta slut... började segt och fortsatte likaså.. hoppas på att morgondagen går lite snabbare!


Förövrigt har jag haft en bra dag, förutom att huvudet värker och en förkylning sakta kryper sig på - trodde att jag skulle få influensa förra veckan då familjen hade det, men den bröt inte ut - var bara trött och seg. Dock börjar den som sagt nu. Hoppas att en slipper det här, speciellt på torsdag (!!) 


Haft en vanlig dag med cupcakebak på hemkunskapen - och ja dem blev supergoda!  - Slapp redovisa mitt grupparbete!

Därefter på slöjden vart det lite genant...   bara Alice vet vad jag menar...haha   

Hemma fick det bli engelskapluggande och därefter en promenad på en timma - kan ju säga att det var långt och pustande. Kändes sjukt gött att komma ut ska jag säga er, att få röra mig och tänka i en massa!

När jag kom hem fortsatte jag att plugga, matte och NO. 


Har ni haft en bra dag? Eller var det en lika seg som för mig?  


Imorgon ska jag fortsätta att plugga, dock bara NO då jag trodde att jag hade ännu mer, men ikke.

Trodde att veckan skulle bli mer plågsam och värre än den här - ska verkligen inte klaga, skönt att äntligen ha en lugn vecka, då kan ju tiden gå till mer frihet och träning!   Underbart! 

(La upp tidsinställda igår men hade knappt någon tid att fixa och trixa så som jag ville ha, men ja hoppas att dem duger - haha lite roliga inlägg som JAG tycker är kul att läsa ;))


Nu ska jag försöka stretcha, svara på kommenaterer och kolla in era bloggar - tid, tid, tiiiiid! Jag behöver mer tid på dygnet... 

     

- HAHAHHAHA DÖR

Av Elin - 16 mars 2015 08:30

Hoppas att NI får en underbar vecka!<3  

Av Elin - 15 mars 2015 21:10

Har just nu fixat två tidsinställda inlägg (ska försöka hinna ett till) till er ifall att tiden inte räcker till nu i veckan då jag har fullt upp på schemat.. massa läxor, prov och så måste jag försöka träna...hur kommer det gå utan musik? LoL, får springa runt med datorn xD HAHAHA


Usch, jag har ingen lust alls att gå till skolan imorgon. Jag har sådan ångest. Både för att jag mår dåligt och sedan för att det är mycket just nu kring skolan. 

Hoppas på att dagen, veckan överhuvudtaget rullar snabbt på!


Vad ska ni hitta på i veckan? Har ni mycket för er?


Idag har det varit en bra dag faktiskt. Jag har mått bra, varit på ett hoppigt humör dock men annars bra tack! Pluggat lite granna, varit ute på en långpromenad med Sara och bara njutit i solskenet. 
Grillade för första gången iår också och det var hur gott som helst! MUMS <3 Eldat gräs, det är bara en för fin vårsyssla och känsla! :) 


Hoppas att ni fina människor haft en underbar dag och helg - godnatt! <3

Av Elin - 15 mars 2015 09:15

Så underbar låt!<3 Får mig på sådant gott humör! :D Om jag någon gång ska uppträda så ska det vara med den här låten...


HAHA älskar att han i panik duckar för bron xD

Av Elin - 14 mars 2015 23:01

Nu är ett försök för mig att komma tillbaka till bloggen, något jag är osäker på kommer vara länge, men jag ska göra mitt bästa + att jag saknat er enormt! 


Det har varit dagar som gått emot mig och speciellt idag. Min mobil har gått sönder och vill inte fungera, vi vet inte om det är batteriet som krånglar - vill kolla upp det, men jag är osäker på om det är det. Plus om det inte är det har vi bränt upp stålar i onödan... så just nu för tillfället har jag min gamla snygga *host host* mobil. Skäms över att ha den, speciellt nu med bilder osv, men det är bra att den ifall något skulle hända...(kommer vara lite tomt på bilder nu ett tag - får be om ursäkt för det) skulle inte förvåna mig om min säng gick sönder inatt också *skrattar*

Ska prata lite mer med mamma och pappa imorgon om batteri till mobilen så kanske det ordnar sig tillslut! :) 


Känner mig lite gladare just nu - positivt! Dagen har rullat på, en kamp har det varit dock, men jag har klarat den och det är bara ett bevis på vart jag vill och att jag inte är en sådan som bara ger upp och släpper taget!


Mitt i allt har jag lyckats med lite pluggande idag och det har känts jättebra - fått in några engelska ord i huvudet och läst på om Kolets kemi. Något pluggande trodde jag att jag inte skulle orka, allt kändes så himla onödigt och jag tänkte skita i det, men jag tog inte det beslutet, utan jag tog det rätta beslutet! Jag kommer tacka mig själv för det nästa vecka!

Jag har snabbstädat mitt rum och varit å kollat på en liten utställning för shetlandsponnyer. 


Imorgon blir det liknande planer. Jag ska plugga på och försöka komma ut i naturen - dock vet jag inte hur träningen kommer gå nu när jag inte har musik på mobilen. Helvete.

Ska komma ut varesig med eller utan musik! 


Nu ska jag göra något snabbt tidsinlägg (ifall att jag faller tillbaka) och försöka svara på lite kommentarer - om jag hinner ska jag kolla era bloggar - peppad! 


Hur är det med er mina fina?<3 

Av Elin - 14 mars 2015 19:21

KAN INTE NÅS PÅ MOBILEN - FÖR ER SOM HAR MIG I ER "NÄRHET"! 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se