elin-mylife

Alla inlägg under april 2015

Av Elin - 4 april 2015 22:15

Jag har funderat. Tänkt. Pratat med familjen. Nu börjar jag komma en bit på vägen. Mot min framtid. *Ryser till*

Jag är på en bra bit nu för att veta vad jag vill. Vad jag vill göra med den och jag är så himla glad, det spritter inom mig verkligen! Ju mer jag tänker på det, ju mer taggad blir jag. Jag tror att det här kommer bli bra. Det vet jag!
Jag är lite osäker på vad jag vill bli, ena dagen hoppar det från polis till "det" och andra från "det" till polis. Men jag vet iallafall vad jag ska göra med skolan osv! Aaaah, vill berätta men ändå vill jag hålla det inom mig. 
LYCKLIG!

-men på samma sätt vill jag inte göra det för "familjens skull", men som mamma sa "Det är DIN framtid!"


Pollenallergin fortsätter. Fick en tablett imorse, men tror ni att den hjälpte något värst? Nej inte så. Har fått gått runt här med värsta hesheten, ont i halsen, och näsan och svidande å trötta ögon. -Låter som att det är en jätteförkylning men ikke, det här får jag dras med varje år, från ca mars/april till mitten av hösten... ska dock inte klaga då jag nästan fungerar som vanligt och mår annars bra, men träligt är det. Glad att jag iallafall klarar dagarna  

Hur mår ni fina människor?

 

Vilken dag. Vilket väder. Önskar dock att jag tagit vara mer på dagen, men det gjorde jag inte och jag får nöja mig med det jag gjort och tagit vara på..jag har haft det toppen i vilket fall!
Käkat påskmiddag, sprungit på en löparrunda, sov inte alls när gäster var här nejnej och haft ångest iprincip hela dagen... 

Gick bra med träningen idag, fick inte  ont i vaderna som innan när jag sprang - var nog för att jag hade för dåliga skor, men tog mina idrottsskor från skolan - bryr mig dock inte, måste ha bra skor att springa i så inget dumt händer och allt förstörs!

   

Imorgon ska jag fortsätta med träningen, ska ta en löparrunda igen och sedan får vi se om jag tar fram hopprepet och kör på det - älskar att hoppa hopprep, bästa jag vet - där fick ni en sanning om mig ;)

Har ingen aning om vad jag hittar på resten av dagen.. Btw, om ni har något inlägg som NI vill läsa är det bara att kommentera! Jag har ju tid att skriva, uttrycka mig och bara få ur mig meningar för meningar. Kan vara vad som helst!   


Något som jag velat ha sedan jag gick i fyran, snarare drömt om är en gitarr. Jag tänkte redan förra året att jag skulle göra det, men det blev aldrig av då jag tänkte "kommer jag verkligen använda den?" och idén bara las ner..men nu är det något som ska försökas införskaffas, inom en snar framtid.

Galet kul!! 


Ska försöka att kolla igenom dem flesta bloggarna nu under kvälla och därefter blir det raka vägen till sänga. Kram på er!♥


Av Elin - 4 april 2015 12:58

Ingredienser: 


100 g smör

3 dl havregryn

1 1/2 dl socker - jag tog mindre! 

Rivet skal från en hel lime

Saft från en 1/2 lime 

1 tsk vaniljsocker

-Kokos

 

Du gör så här: 
1. Rör ihop socker och smör med händerna. 

2. Rör i vaniljsocker, limeskal, limesaft och havregryn

3. Forma runda bollar och rulla dem i kokos - förvaras i kylen eller frysen :) 

Lycka till!!!


Av Elin - 4 april 2015 08:30

Av Elin - 3 april 2015 23:22

Vilken dag! Har stått upp iprincip hela dagen och städat, hela huset med för den delen...jag har också sett på premiären av motorcyklarna - det är varje långfredag, flera hundra-tusen åker ut och åker med sina motorcyklar, lite kul och se verkligen!
På kvällen bjöd vi hit min moster och kusin också - fullt upp hela dagen verkligen så nu känner jag mig värd att lägga mig och sova...

Hoppas att er dag varit bra!<3

Satan vad mina ögon svider och gör ont....blir tokig! Fy fan vad jag just nu hatar dem kommande månaderna, det kommer bara bli värre också..

Snart också får jag nog åka in till vårdcentralen med. Har fått riktiga trängningar i urinröret och ibland kommer det som hugg där. Vi trodde på urinvägsinfektion men det är det inte, speciellt inte då jag får världens smärta EFTER jag varit på toan!
Haft så någon gång förut och då har jag druckit tranbärsjuice och vatten men funkade inte så värst bra.
Mår inte bra utav det här, det gör mig både dålig och jag får så himla ont!

Imorgon är det äntligen påskafton, det blir då mycket god mat med gott sällskap! Längtar verkligen, men innan det blir det en löparrunda och dusch så att jag är fräsch! Taggar som bara den!!:)

Kommer blir dålig uppdatering men ska försöka att fixa lite smått (recept kommer förhoppningsvis upp!!!!) och uppdatera när jag kan :)
Godnatt fina människor <3

XD

Av Elin - 3 april 2015 16:21

 

Av Elin - 3 april 2015 08:30

Oj, det är massor som ändrat mig. Både till positiva och negativa saker.

Först utav allt är det alla avlivningar på djuren som ställt mig både negativt och positivt. Det har stärkt mig, men också visat att utan just honom/henne blir det jobbigare och en stor tyngd som alltid kommer finnas inom mig, även fast den tyngden lättar ju flera dagar man är utan honom/henne.

Bråken här hemma, skolan, mobbningen....


Det finns mycket mer som spelat roll och som ändrat mig, varken jag velat eller inte. 

- Om ni vill att jag ska skriva om något mer individuellt är det bara att kommentera! 


Ha en fin fredag!!♥

Av Elin - 2 april 2015 23:15

Jag känner hur pollen har kommit hit.

Det svider starkt i mina ögon, de är så jävla torra och näsan är inte som vanligt. Jag är trött, överdrivet trött, hela tiden. Dröjer inte länge förens jag får ligga inne med tabletter i högsta hugg. Jag vill inte ha det här. Jag både hatälskar våren, sommaren och hösten.. får amputera bort ögonen XD

Nej, men jag hoppas på detta året, att jag slipper känna av så mycket!


Har ni pollenallergi? 

 

Hoppas att ni haft en superbra dag! 
Min dag har varit bra. Jag har fått mycket gjort i skolan och det känns helt underbart. Vi hade nämligen möjligheternasdag i skolan så vi fick jobba med lite vad vi ville och behövde. Jag jobbade med en bokrecension både i svenskan och spanskan - spanskan är översättningen klar, dock så måste jag få hjälp med att finslipa den innan jag skickar in den till läraren! Känner mig nöjd då det var mycket jag skrev och att jag iprincip är klar. Svenskan rullade också på, halvvägs dit jag ska vara!

Körde lite matte också, den behöver vi dock inte prata om....gick åt helvete att göra det xD dock skiter jag i det då matte suger!   MOHAHAH
Slutade senare idag och jag var helt slut efter dagen, så det känns helt underbart att vara ledig nu!!! Det är vi allihopa värda! 


Hur ska detta lovet firas och vad ska man hitta på tro? Jag har inte direkt något planerat, får väl bli lite spontana saker...men det som jag iallafall lovat mig själv att göra är att träna och träffa lite gött fölk! :D Tror också att Sara och jag skulle hitta på något.

Påsklov - here we come!!!<3

 

Imorgon startas påsklovet med storstädning i huset - inte det roligaste direkt....OCH träning! Det längtar jag verkligen till<3

Nu ska jag ta och borsta tänderna å hoppa i säng. Är värd lite vila och sovmorgon nu.

Godnatt fina människor   

Skapa flashcards