elin-mylife

Alla inlägg under april 2015

ATM

Av Elin - 7 april 2015 05:05

Tredje timmen en är vaken...pigg som en nötkärna, hoppas på att en somnar någon timme till iallafall så att jag slipper vända på dygnet, helt.

~ Hoppas att ni sovit gott! ~

ANNONS
Av Elin - 6 april 2015 22:27

Dagen avslutas här och nu, då jag ska gå och lägga mig. Ska försöka se på någon video innan jag somnar, därefter är det hej då måndag och hej tisdag!
Känner mig inte så trött men likabra att komma i säng så att en får sova ut när en mår som en mår.

Nu mår jag bättre än förut. Huvudvärken är borta, febern har släppt lite granna men det är trängningarna kvar.
De släppte lite granna förut när jag satte mig, men så fort jag började röra mig och gå kom smärtan tillbaka...
Var ute på gården en stund i eftermiddags, försökte gå men det var jättejobbigt och bara smärtade till, var tvungen att sätta mig - på ett speciellt sätt... Det här har också gått mer åt ryggen nu med.
Men det är allt bättre imorgon :)

Imorgon ska jag försöka gå en promenad så att en får lite frisk luft. Inte långt och inte för länge då jag inte ska vara så aktiverad när jag inte är hundra, plus att mamma sa till mig så lika bra att lyssna på henne!
Har inte så värst mycket planerat, ska försöka att fixa bloggen lite, vår- och sommarfint!

~ Godnatt mina ~

ANNONS
Av Elin - 6 april 2015 13:58

11 timmars sömn fick jag till inatt istället för 6-7 timmar som jag brukar, hela min tröja var genomblöt då jag haft feber hela natten. Ena gången när jag vaknade var jag lika varm och svettig som en brasa och andra gången var jag lika frusen som en istapp. Oavsett hög feber kände jag mig utvilad, tack vare att jag la mig när jag kände för det.

Idag är jag sämre än igår. Jag har mycket ondare, huvudet värker lätt och febern hoppar hit och dit...
Dricker mycket, både vatten och tranbärsjuice men inget verkar hjälpa. Springer på toan så fort jag har chansen, men även fast jag är dålig ser jag det positivt och tänker "imorgon är en ny dag, det är bättre då!" 


Bara legat och vilat idag och jag antar att dagen fortsätter så. Ska försöka att vattna orkidéerna innan dagen är slut, då har jag gjort något nytta! Kanske att jag går lite kort på gården så att jag får lite luft. Vi får se.
Nu ska jag lägga mig och vila.

Hoppas iallafall att det är bra med ER! Det är det viktigaste!   Av Elin - 5 april 2015 22:06

Nu ska jag ta och lägga mig, har en otrolig huvudvärk så jag känner att det är lika bra så att det inte blir värre..

Hoppas att ni haft en bra dag fina människor!<3
Det har faktiskt jag, en riktigt bra och framförallt HÄRLIG dag! Solen har lyst som aldrig förr och värmen har bara virvlat in. Mycket skönt!
Hoppas på att det blir en sådan dag imorgon med, att vi får ha solen här hos oss och att vi kan bevara våra glada och positiva miner :)

Jag har tagit vara på denna dagen, otroligt bra. Jag har hjälpt mamma och pappa med att vårstädat tomten, vi har krattat bort lite löv och tagit bort pinnar, roligt faktiskt - speciellt med musik i ena örat!
Därefter har vi bara njutit av det fina vädret.

Mot kvällningen tog jag mig en löpningsrunda - underbart!
Hade gjort ett utförligt arbete, det märktes på mig efteråt, verkligen jättenöjd:) imorgon fortsätter vi med träningen!

Pollenallergiker var låg idag, hade inte alls några symptom förutom när jag vaknade då jag var helt täppt i näsan, men resten av dagen flöt det på! Positiv, positiv!!!!

Trängningarna fortsätter dock och det gör ondare nu. Nu kan jag inte dra upp mina ben för då smärtar det till.
Har fått tranbärsdryck och dricker mycket vatten men det verkar inte hjälpa. Vi får se hur det fortsätter...prutt säger jag.

~ Godnatt mina ~

-

Av Elin - 5 april 2015 12:11

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se