elin-mylife

Direktlänk till inlägg 21 april 2015

PISSDAG!

Av Elin - 21 april 2015 19:34

Först spiller man massa ägg på sig så man är tvungen och torka upp överallt och byta kläder, därefter kommer inte skolbussen....behöver jag säga mer? Blev så förbannad! 
Var bara att gå in igen...tänkte först skita i att gå till skolan, stanna hemma och inte bry mig, men jag stod på mig och tänkte "det är bara en dålig dag, det är en ny bra dag imorgon". Jag gick upp till Ida och bad om cykelnycklarna så cyklade jag iväg till Alice, raceade hela vägen, på en stor väg också. När jag kom fram var det bara att parkera cykeln där och dra vidare till en skola där vi var på näringslivsmässa. 

Vi lyssnade på när folk pratade om företag och så fick vi själva gå och titta, prata med dem. 


Resten av dagen var det en vanlig dag i skolan, vi gick en tipspromenad ute i det fina vädret på spanskan. Därefter satte vi oss ute och räknade matte, blev dock lite mer prat om man säger så än jobb, men några tal blev allt räknade!

Cyklade hem och väl hemma blev det ett JÄVLA liv. Fick höra ett och annat, ex. att JAG var kaxig och bara dum. -JA JAG KANSKE ÄR DET, JAG ÄR JU SLÄKT MED DIG. JÄVLA CP.

Fick både mamma och Ida emot mig. De bara KLAGADE. Skällde. När jag inte gjort ett SKIT! Tack och lov kom pappa in och räddade mig. Hjälpte mig. Fy fan vad jag bara älskar honom!

Han står alltid på min sida. Oavsett om det gäller saker och ting i skolan. Gläjde. Lycka. Men framförallt står han vid mig om det gäller olyckligheter. Bråk. Ledsamhet. Bäst är han. Går det att säger mer? 


Inte kunnat prata särskilt mycket med både Ida och mamma. Varit så förbannad. Ledsen för hur dem betedde sig emot mig...Ursäkta att jag finns liksom! Jag är inte mer än människa.


Jag trodde att jag skulle få slippa undan smärtan idag men den kom tillslut. När jag varit uppe i varv, gått mycket eller hållt på med något så kommer det, speciellt när jag sätter mig ner och ska ta det lugnt. Då började huggandet. Toaspringningarna. Jag har också haft feber idag..hoppas att jag är bättre tills imorgon för jag känner att jag inte orkar gå när jag har ont, detsamma med febern.


Nu ska jag bara vila ut resten utav kvällen. Tänka igenom dagen. Läsa igenom engelskan en till gång. Ska försöka att svara på era kommentarer, men ingen jag kan lova!


Hoppas att ni haft en bättre dag än mig vänner. KÄRLEK!



 
 
natalia

natalia

21 april 2015 20:42

Underbar pappa!!

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Hanna

Hanna

21 april 2015 21:58

Din pappa verkar och är skitsnäll! Och rolig som fan haha!
Tur att du har honom i ditt liv! :) <3

http://novembertjej.bloggplatsen.se

Elin

22 april 2015 18:14

Aw söt du är vännen!! :D

 
sanna

sanna

21 april 2015 22:59

Åh vad drygt! Brukar också få familjen emot mig, tur att din pappa är på din sida iallafall:)

http://zinja.se

Elin

22 april 2015 18:19

Förstår inte det nödvändiga med att dem ska gå emot en...har man inte föräldrar för att dem ska stå på en sida eller?

 
Annie

Annie

22 april 2015 09:19

Vad jobbigt för dig med en sån dag vännen :( ..
Varför skällde dem på dig? Hoppas det är bättre nu<3
Underbar pappa<3
Ser en likhet där .. var samma för mig när jag var yngre, pappa stod bakom mig med! Var lite av pappas flicka*

Sv1: Förstår dig gumman! vad jobbigt ..
Sv2: Ja eller hur! ..

Tack så mycket! Ja han är verkligen en gentleman, så omtänksam och tänker på mig i första hand<3

Massa kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Ebba

Ebba

22 april 2015 18:56

Uscha!<3 Hoppas du hade en bättre dag idag! :*

Love U!<3 :*

http://www.ebbolella.bloggplatsen.se

 
Linn♡

Linn♡

22 april 2015 20:09

hahah ojdå, inge n bra start på dagenXD Men det på spanskan lät ju jätte mysigt♡♡♡

Stackarn:((((( Att du inte kunde slippa smärtorna då heller! Hur mår du idag? ♡
åhhh vad bra att din pappa finns där alltid<333333 Blev riktigt glad där, så att jag vet att minst någon finns där - alltid. ♡♡♡♡ Love you♡♡♡ Jag finns alltid här:*


♡♡♡♡♡♡♡♡♡

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Skapa flashcards