elin-mylife

Alla inlägg under mars 2015

Av Elin - 27 mars 2015 08:30

Det är så många personer som jag lärt känna och kommit närmare på bara så kort tid, även fast jag känt en del i mer än ett år och vissa bara några månader. 


-Dock tror jag att det är en tjej här i bloggvärlden som jag "träffade" för bara några månader sedan. Hon är en helt underbar tjej som är så positiv och glad - kan inte förstå att en människa kan vara så glad och positiv HELA TIDEN!?


Hon förstår mig till tusen och peppar mig allt var hon orkar. Önskar en massa lycka till och skänker SÅ mycket glädje i mitt liv.

Varje dag längtar jag tills att jag kommer hem från skolan och kan gå in på hennes blogg, läsa och kommentera, sen är det ALLTID kul att logga in här med och se kommentar från henne! -(Uppskattar verkligen alla era kommentarer verkligen, inte menat så!<3) 


Hon gör verkligen min dag, speciellt när man har en dålig dag då hon kommer med sjukt mycket peppande och stärkande ord. BÄST är hon!


Finns så mycket jag kan skriva om denna person. Om bästa Linn. Tack. Tack för att du finns hos mig och tror på mig<3

ANNONS
ANNONS
Av Elin - 26 mars 2015 20:34

Ursäkta för att jag varken hunnit uppdatera er och kollat in på era bloggar, jag har haft för mycket för mig idag, både hemma, skolan och i tankarna. Dock har jag inte hunnit plugga så mycket då tankarna rullat på, saker här hemma och min panikångest. Jag har sådan panik för morgondagen, känns som att jag snart kommer börja gråta och på samma sätt dö - jag vill inte, rädda mig någon!


Har varit så trött idag så att det inte varit klokt, trodde att jag skulle somna i skolan och sen nu under kvälla..kan dels bero på mina sömnsvårigheter jag haft i veckor nu då jag vaknar en timme innan jag ska gå upp - varje morgon! Det leder till det ena och det andra, ex. att jag har så himla svårt att koncentrera mig i skolan. Jättejobbigt verkligen då det är bra så jag lär mig och kommer ihåg till prov osv...men det blir som bortkastat.

Hoppas att jag kan sova tills klockan ringer imorgon, utvilad och piggare. 


Dagen idag har inte varit så värst bra, jag var på topp när jag vaknade och stack iväg. Efter en stund i skolan ändras allt.

Jag vet inte varför, kan bero på att jag inte gillar torsdagar. Det är en sådan onödig dag! Hände inget speciellt, det var bara en vanlig och tråkig torsdag..


Det som också var en underbar vårdag med sol och gräs har blivit till en snöig- och slaskig höstdag. Är som att slush ligger överallt på backen nu - blääe!!

 

Hoppas att ni mina fina vänner har haft en bra dag!<3

Nu innan jag lägger mig ska jag läsa igenom första världskriget.

 

Imorgon är det fredag. Jag vill inte att du kommer till mig. Har sådan ångest så att jag sitter och gråter - åh är en sådan tönt.

 

Ingen vet vad jag menar och det kommer förbli så...Av Elin - 26 mars 2015 09:36

Av Elin - 26 mars 2015 08:30

Många av er skulle nog säga erat rum eller på någon strand en härlig sommardag, men jag kommer säga något helt annat jag..
Jag vet inte varför jag just tycker att detta är min favoritplats, men där känner jag mig välkommen och det är ett sånt mysig och varmt ställe - Farmor och farfars hus. 


När jag var liten åkte vi ofta dit, jag sov över där och om jag fick bestämma själv så ville jag oftast sova och vara där hela tiden! Minns frukoststunderna, tvtittandet kvällarna när jag fick sova där en stund när vi bara var där för att hälsa på och på väg till dem i famors bil - vi hade fått besinstopp (tror jag) och det kröp en spindel på farmor säte - HAHA skrek som f*n och farmor fick lika mycket panik som mig xD HAHAH


Sedan är det mitt favoritställe för att DEM gör det till det också! De är otroligt trevlig och så mysiga som farmödrar och farfadrar ska vara :) de vill vårat bästa och det är det jag gillar med det!<3

  

Av Elin - 25 mars 2015 21:32

Av Elin - 25 mars 2015 20:17

Har skrattat idag så att jag fått ont i magen och varit på väg att kissa ner mig. Var en helt underbar känsla!

Varit på glatt humör och dagen har bara bjudit på massa positivt! 


Var hos Hanna idag och vi hade det toppen! Vi gjorde inte mycket alls, utan vi satt och bara snackade, skrattat och halft dog tillsammans. Vi gick därefter en runda   

När jag kom hem pluggade jag lite SO inför prov på måndag - vi ska ha prov om första världskriget..usch :( bara och kämpa på! Läste dock bara igenom det vi skrivit, men imorgon ska jag plugga ännu mer så att jag lyckas få in det i hjärnan tills på måndag!

- Skulle pluggat spanska idag också, men läraren var snäll och tog bort läxan då vi håller på med ett annat arbete på spanskan som vi kan ge tid. Känner mig mycket lugnare och peppad nu då jag kan ta i mer på SOn!!


Skulle tränat idag men det blev inte av då jag måste vänta cirkus en timme efter middagen, annars får jag sådan förskräcklig håll...tiden gick och tillslut var det svart ute så det fick gå. Imorgon kör jag på igen, då blir det både plugg och träning. Ska försöka att få in och kolla in på era bloggar med - tiden räcker inte till just nu dock... Men NI vet att det kommer bli inom en snar framtid, don't worry!   


I skolan idag så hade vi mattetest. Jag vet inte hur det gick, men det kändes rätt så okej. Vi får se hur det gick på måndag, bara och tänka positivt då jag gjorde mitt bästa! :)

En annan liten rolig, men ändå chockande grej är att det går bättre på engelskan. Vi gjorde lite grammatik och det gick förvånansvärt bra!

Jättenöjd över hur mitt arbete verkligen!   


Nu ska jag be mamma klia mig på ryggen, därefter går jag och lägger mig! Godnatt <3

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se