elin-mylife

Direktlänk till inlägg 7 mars 2015

Hon ville döda mig

Av Elin - 7 mars 2015 00:00

Träning har stått på spel idag och jag känner att träningsvärken börjar komma, sakta men säkert! Både från idrotten i skolan och träningen hemma. Dock bara positivt!

Kört kickboxning och gjort lite armhävningar m.m på idrotten, blev helt slut efter och mina armar är helt döda - kan knappt lyfta upp dem - haha, positivt i vilket fall då det visar att jag lyckats! Sedan joggat, men också gått. Underbart ska jag säga er!!! (lol, var lite badass och gick ut på isen ensam så jag fick skäll av mamma när jag berättade det - dör HAHHAH - Mamma ville typ "döda" (Ironi) mig xD)

     
Funderar på en promenad imorgon och varva ner till en ledig dag från träningen på söndag. Behövs ju vila med. Känns tråkigt och säga att jag ska vila ifrån träningen då jag verkligen kommit igång med den nu och verkligen kört på HELA veckan! Men jag måste ju ladda på med mer energi och bli starkare i kroppen. Blir ju mer träning om ett tag.

Är så taggad för träning och allt, speciellt när jag vet att jag blir både starkare och det händer förändringar med mig, dock vet jag att jag inte kommer se någon skillnad på flera månader, år om det är så men jag bryr mig faktiskt inte om hur lång tid det kommer ta förens jag ser det. Det kommer en dag då jag ser den första förändringen och det är DEN jag kämpar för! Jag längtar att SE vad jag kämpat för, men det jag längtar mest till är att jag KAN bevisa för alla andra att jag inte är så lat som jag ser ut att vara, utan att jag kan om jag vill! 


Jag märker redan nu massor som förändrats på bara dem här dagarna som jag tränat. Jag har fått bättre blodcirkulation, både i kroppen men mest i mina HÄNDER! Jag har varit jättefrusen förut och speciellt i händerna som varit som två iskuber varje dag, hela tiden, men som nu är helt förändrade och VARMA! Känns konstigt att känna att jag har varma händer, var år sedan sist. 
Jag är piggare och orkar MYCKET mer än jag gjorde för några veckor sedan - jag var så trött, mest för skolan som gjorde en helt slut och gråtfärdig, det gjorde tillslut att jag tappade greppet och det ända jag orkade och tänkte på var skolan, bloggen och datorn. Jag slutade nästintill att hjälpa till hemma ett tag och orkade inte ta ur disken ur diskmaskinen, dammsuga osv så ibland fick jag verkligen tvinga mig, men nu är det tvärtom, jag orkar och gör det mer än gärna! Klart att jag är lat, men jag försöker att pusha på mig och tänker att i slutet är det värt det! :)


Jag är positivare, mår BÄTTRE och är gladare.


Och efter att jag börjat träna så har jag hittat ett hjälpmedel mot min mage. *Tårar* Nu var det ett tag sen jag hade så ont sen sist, jag fick ont idag efter träningen men bara en kortare stund och det kändes på något sätt skönt att känna att samma onda smärta som jag haft tidigare inte är här utan borta. Att JAG kanske kan få slippa den där smärtan med hjälp av träning. Det gör mig då ännu mer motiverad då magen hjälps utav det!


-Sedan oavsett om jag vill så måste jag också träna nu för att jag sen ska lyckas komma in på polishögskolan! Där krävs det mycket, allt från styrka och bra kodition och jag känner att det är nu eller aldrig. Jag MÅSTE börja nu, annars kommer det gå åt skogen, för det är det här jag verkligen vill och då ska jag inte göra så att mina drömmar krossas. 


Fy fan vad jag är nöjd med veckans träning! 

 

Skoldagen har rullat på och varit som alla andra dagar. Fick tillbaka mitt skrivtest på spanskan och jag kan glatt meddela..   

Jag är SÅ jävla nöjd! Trodde verkligen inte att jag skulle få så mycket, men nu kan jag pusta ut. Jag kan MER än vad jag tror! Vi gjorde ett hörförståelseprov idag med på spanskan, känns jättebra hädanefter men vi får se hur det går - hoppas ju självklart på det bästa!

Haft en liten kräftskiva med familjen -  fem månader förtidigt, men who cares? Gott var det iallafall!!!   

Hoppas att ni haft en fin fredag och att ni får en underbar helg, vad ni än ska hitta på    


Nu ska jag borsta tänderna och dra mig till sängs! Godnatt<3




 
 
Annie

Annie

7 mars 2015 08:35

Så härligt att läsa vännen! Underbart att läsa att du tycker träningen redan hjälper dig, det gör mig så glad<3
Du är så klok, bra att du tänker långsiktigt :)att Vilodagar är viktiga med, för det är dem verkligen :)

Du är en kämpe<3
Hejar på dig :) och har du nån fråga, så är det bara att fråga på ;)

Nu blir det träning för mig ;)

Varma kramar!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Linn♡

Linn♡

7 mars 2015 10:59

Du är verkligen sååååsååå duktig!!<33
Btw, sjukt fin bild!
-----
Man måste vila också<33
SÅÅÅÅ sjukt duktig är du<33 Det vet du hoppas jag!♡♡♡

Sv; Jaa det är sjukt svårt!!:(

Tusen kramar till dig, ha en bra lördag nu♡♡

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

7 mars 2015 11:27

Haha ;)

Gött med träningsvärk :D

http://nouw.com/nataliatrojan

 
Amanda Jona [SPONTAN]

Amanda Jona [SPONTAN]

7 mars 2015 12:05

Härligt att du är nöjd! :)

http://spontan.blogg.se

 
Ebba

Ebba

8 mars 2015 10:14

Vad skönt att du märker resultat med träningen!<3
Det är viktigt att du har några vilodagar med och inte köra på för hårt, då kan kroppen säga ifrån rejält!<3

Men du är så jäkla duktig Elin!<33 Så stolt över dig! :*

Fy fan Elin! Så jäkla bra resultat!! =D Du kommer klara ALLT galant gumman!<3 Jag tror på dig! :*

PUSS!<3 :* Love U!<33

http://www.ebbolella.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Skapa flashcards