elin-mylife

Alla inlägg under december 2014

Av Elin - 15 december 2014 18:30

Vad har jag gjort för fel!? Ännu en gång det händer, men istället var det någon som fyllt i ett ord på mitt skåp och det var helt NERSKVÄTT med julmust!

Jag börjar från början...vi hade slöjd och precis börjat då Hanna kommer till mig och ska berätta en sak. Ser att det är nåt med henne och jag reagerar ganska snabbt för mitt hjärta började slå hårt och snabbt. Hon säger att mitt skåp är helt nerskvätt med någonting och sedan så har dem fyllt i en text som stod där. Jag visste inte vad jag skulle säga, det ända jag fick ur mig var "Det är säkert ...!"


Jag blev så jävla ledsen, speciellt när jag inte gjort NÅGONTING och bara får hat och nedklankningar! Kände gråten i halsen. Samtidigt blev jag så jävla FÖRBANNAD! Varför i helvete kan han/dem inte gå fram face2face istället för att göra på det här sättet?!

Så jävla PATETISKA och FEGA! 
Inte bara för det ni gör, utan för att ni försöker trycka ner någon så jävla mycket att den känner livsglädjen sakta försvinna, och för att ni tror att ni är NÅGOT när ni sabbar för någon.


Tänk er själva, tänk om någon i ER närhet blev mobbad. H*n känner livsgläjden sakta försvinna och känner att "Nej jag orkar inte med mobbningen mera, jag hoppar!" H*n tar ett steg mot tåget och helt plötsligt är BORTA!

Hur skulle ni känna er? Jo, ni skulle känna att allt var ert fel, helt jävla knäckta! Ni undrar varför ni inte gjorde någonting, vad ni gjorde för fel. Om ni sagt något elakt. Allt!

Ni kan inte se henne/honom något mer. Inte höra hennes/honoms röst. Andetag, steg, leende, skratt p.g.a en jävel som förstört tjejens/killens liv! Med ord, slag, skratt, utanförsskap mm. 

Tänk er - ni ska på bio, du väntar på honom/henne. Det ringer, det är din mamma. Hon säger att du måste komma hem fort för hon måste berätta en sak som hänt. Du går hem. Väl inne sitter din kompis mamma och pappa med din mamma. De ber dig sätta dig ner och berättar att din kompis är borta och aldrig mer kommer komma tillbaka. Du känner hur ditt liv sakta försvinner och du själv bara vill lägga dig ner på marken och dö. Precis så som h*n kände, känner du just nu. Hur skulle det känns? Bra? Nej jag tror inte det!

Eller - du är mobbaren. Du ser henne/honom varje dag, slår, ger elaka blickar och kommenterar henne/honom. I mer än ett år har det hållit på. Du skrattar åt henne/honom, tycker att det känns så otroligt bra och roligt tills offret en dag inte orkar mer och känner att den ända åtvägen är att ta självmord. H*n gör det.

Flickan/pojken kommer inte till skolan nästa dag. Du undrar varför och tänker ut vad du ska säga när h*n kommer tillbaka.

Det går ytterligare en dag. Hennes/hans föräldrar kommer till skolan. Du undrar vad som händer. De berättar. Du känner hur en tår sakta rinner ner för kinden. Du tänker att det var DU som gjorde så att h*n tog sitt liv. Att du nu har ett liv på dig. Du kan inte gör något, det är försent. 

Alla ord h*n fick ta emot, slag, utanförsskap, av dig! Du vill ha tillbaka henne/honom, krama om henne/honom, säga att h*n är bäst, säga förlåt för allting som du har gjort. 

Det går ytterligare en dag, du stannar hemma från skolan för att du mår skit, precis som H*N gjort. Nu förstår du hur hon mådde när du äntligen fick känna smärta.

SÅ TÄNK FÖRFAN VAD NI GÖR OCH SÄGER! 


Jag ville bara dö just då, inte finnas något mer. Det var lika bra att jag får slippa detta...men jag är starkare än så! Det är svårt och jobbigt när en får hat när ingenting gjorts, men varför sätta sig ner när man kan ställa sig upp och visa dem vad som är RÄTT och vad som är FEL. Ta massa skit för ingenting - nej -  vi är starkare än så!!

Så jag ställde mig upp, fortsatte med det jag skulle och gick sedan stolt till mitt skåp. Kastade in mina grejer i mitt nya skåp, fick tacksam hjälp och kände mig starkare!

Han gick förbi mig, kände hans blick på mig. Mitt hjärta slog snabbt men jag kände att jag inte orkade bry mig ett SKIT. Blockade han på snap och så kommer han förbli! Tror han att han kan få mig på botten så har han total fel   

______________________

Mår mycket bättre nu, tack vare stöttning från vänner men också för att jag stolt inte låter någon förstöra mitt självförtroende. Klarade detta en annan gång, men denna gången klarar jag det ännu lättare. Jag är stark!


ANNONS
ANNONS
Av Elin - 15 december 2014 09:30

Tänkte att jag skulle prata lite om vad som hänt under månaderna, det som jag har bilder på och det "viktigaste". Resten av dem viktigare grejerna tar jag i ett större inlägg som dock kommer i slutet av månaden!  

 


Januari:        

Jag blev 14, som jag längtade så till. Stukade armen vid en vollyboll match. Klippte av mig mitt långa, slitna hår. Kändes tråkigt och jobbigt men hädanefter känns det så skönt! Dock börjar jag få tillbaka det långa håret så måste klippa ner det nu innan jul.   


Februari: 

 

Jag var på sjukhuset och undersökte varför jag kände mig så yr, tog blodprov och svimmade för det. 


Mars:

Inget speciellt som hänt, både kollat bloggen och almanackan! 


April:

   

Var första gången i Töreboda med familjen. Var på Ullared när jag mådde som sämst, klarade min sjuka och jag fick hem massa fint! Längtar till nästa år igen då vi troligtvis ska åka igen   


Hoppas att ni får en bra måndag!♥ Fem dagar kvar hörrni!!!

Av Elin - 14 december 2014 21:30

Sov idag till tio och startade dagen efter en stund med att jag hjälpte pappa med skåpet till badrummet. Jag var "bossen" och pappa hamrade å så.

Gick superbra tills vi såg att en grej var sönder..så pappa får åka in och köpa en ny dörr till skåpet. Ser fett fult ut nu när det bara är en dörr XD men annars blev det jättebra!   

Fixat tidsinställda med inför imorgon och tisdag, ska försöka hinna den sista imorgon - som jag har i huvudet just nu.


Imorgon är det en ny dag, ny vecka med för den delen! Sista skolveckan och det känns helt underbart, dock lite spänd eftersom att jag inte har några planer inför lovet och det kan innebära att jag då inte har något att göra och tankarna kommer och nedstämdheten. Hoppas på att jag har saker och göra, varje dag. Behöver inte vara något jätte avancerat, bara jag får nåt att göra så att jag slipper tankarna. Skulle vara skönt att få ett lov utan dem tankarna och med ett glatt humör. 

Ingen aning om vad som händer imorgon i skolan, hoppas väl på att vi gör något kul och inte bara vanliga lektioner nu när det är sista veckan och betygen är satta!

Resten av dan får vi se vad som händer.    

__________________

Fick se en så OTROLIG glädjande sak idag när jag var inne och kollade på en blogg. Jag grät och rös till flera gånger! Att läsa och höra något sådant om en har man inte gjort på länge och jag kände mig bara så JÄVLA tacksam för att jag träffat denna personen♥ Jag fick läsa om den för att inse vad jag läst. En så jävla fin sak - som verkligen gjorde MIN DAG. Jag ryser nu när jag tänker på det!

Det är Linn jag talar om nu. Det är en sån himla underbar och vacker person!!!!♥ Linn är en tjej med glatt humör hela tiden, en sådan positiv människa. Förstår inte hur hon kan vara det hela tin!♥

Var inte alls längesen vi "träffades" men på nåt sätt känns det som vi känt varandra ett bra tag. Vi förstår varandra. Vi finns där för varandra. Peppar varann. Kämpar tillsammans och vi gör båda varandras dagar! 

Varje gång jag ser en ny kommentar från henne blir jag så oerhört glad (blir verkligen glad av ALLA mina kommentarer men förstå mig rätt  ) - detsamma när hon bloggat!


Ni kan läsa vad hon skrev HÄR!♥


Måste nu strax borsta tänderna och bädda nytt till sänga (hehe fick hjälp av mamma nyss) nu innan jag ska sova! Hoppas att ni alla haft en underbar 3:e advent - nästa helg är det 4:e advent och bara TRE dagar kvar till julafton. Skrämmande känsla! Tack för alla era fina kommentarer!♥♥

 

 

Av Elin - 14 december 2014 11:19

Nu har Natalia en tävling på sin blogg, i samband med lucka 14. In och kika på det :) Är ett grymt pris! 

Tryck HÄR för att komma till Lucka 14/tävlingen

Står i inlägget vad DU måste göra. Lycka till   

 

Av Elin - 13 december 2014 21:30


Hoppas att alla har haft en underbar Lucia!♥ 

 

Var lika pigg som en motor inatt och kunde inte alls få igen ögonen. Hade det jobbigt med och somna, men tillslut gjorde jag det! 

Vaknade pigg å kry, på gott humör med för den delen. Satte igång dagen ganska tidigt med barnvakt till Dennis då vi busat å varit ute tillsammans, lite småpyssel i mitt rum, dammsugit - då jag också dammsög upp en duk!! xD Fick som tur var ut den men jag hade lite problem till en början och jag skämdes så jävla mycket AHAHAH.

Städat på toan, då vi också slängt gammalt skit som varit i ett skåp och som vi inte behöver. Imorgon ska ett nytt skåp hängas upp i badrummet så det passade bra med att vi slängde grejer.   

Mest varit lite småpyssel här och där i huset som sagt!


Känner också att jag börjar "komma in" i familjen lite mer igen. Inte varit så social på sista tiden och knappt orkat hjälpa till m.m, men nu så ska det bli en ändring på det har jag bestämt! Känner också att jag inte brytt mig så mycket om familjen, att jag mest velat vara själv och "orkat" med dem. Dock så att det blivit bättre under dessa dagar då jag fått vara glad och mått bra. Detta ska fortsättas och jag ska absolut ge mer tid åt familjen! Tiden som ska ges till dem är mer än som varit och det innebär mindre tid med bloggen, internet överhuvudtaget. 

Ska absolut inte ta en bloggpaus men kommer nu försöka ge mer tid åt saker utanför internet. Är nog bra för mig! Vet dock inte hur det kommer gå då jag fått en extrem blogglust och vill blogga nästan hela tiden - men om vad?

Har saker som jag vet vad jag ska blogga om i alla fall - det får ni se i veckan. Sedan ska jag nog påbörja en annan sak som dock kommer komma i slutet av året!

Är också sugen på en annan sak, till er, men det måste funderas över   Har massa bloggplaner ändå och endel ska redan påbörjas imorgon! Får också fundera ut den sista saken.


Många kramar ♥
Av Elin - 13 december 2014 17:51

AHAHHAHAHAHAHAHA JAG ORKAR INTE MED MIG SJÄLV - JAG RÅKADE DAMMSUGA UPP EN DUK!!!!!! HUR FAN SKA JAG FÅ UT DEN?! HAHAHAH 

Hmm..jag är SÅ jävla smidig XD   Vågar inte heller gå å säga det till pappa ..xD Asså nej   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se