elin-mylife

Alla inlägg under december 2014

Av Elin - 21 december 2014 21:43

Asså gud är så glad! Snälla kan detta hålla sig och bara bli ännu mer - skulle vara toppen och göra min jul!!     

Kärlek till er♥


Av Elin - 21 december 2014 16:00


Innan ni frågar folk vad DEM har fått för julklappar, hur många klappar och säger hur många NI har fått/vad NI har fått - tänk då på hur VISSA kan ha det! Inga kanske får julklappar för att dem inte har råd, de kanske inte får lika dyra som NI osv!

Våld inom familjen, alkohol finns också i bilden och som då kan göra att julen inte blir bra för personer. Så snälla..innan ni frågar folk vad dem fått - tänk till innan hur människor KAN ha det, och julen handlar inte bara om julklappar.

 

Så otroligt trött på och att julen nästan bara handlar om julklappar, varför inte bara njuta av tillvaron och gemenskapen..?


Känner igen mig lite grann i videon.

Jag har en jättebra julafton och jag får julklappar, men när man kommer tillbaka till skolan och man ser/hör personer i skolan, i klassen som kanske har fått värsta datorerna, spel, dyra mobiler, massa kläder osv. Då känns det jättejobbig.

Min familj är inte såna som lägger massa pengar på julklappar och köper dyra saker, och när man då ser andra personer som fått det känns det sjukt jobbigt och man känner sig så himla ensam.

Jag blir SJÄLVKLART så sjukt glad över mina julklappar, att jag får några överhuvudtaget, det är inte så jag menar utan det jag menar är att man nästan jämför med andra hur bra/"dåliga" julklappar dem får. Förstår ni hur jag menar? Och det är i den situationen jag får sådan panik, för tänk om folk tycker att man får värsta dåliga och fula grejerna, och det är i den helheten jag försöker att skippa å säga vad jag fått/visa då man säkert får höra att dem fått så dyra och bra saker...


Jag känner just nu att jag inte bryr mig ett dugg om vad jag får längre, när jag var mindre gjorde jag det och skrev lista varje år vad jag ville ha men nu...nej asså jag orkar inte med det. Inte heller julen, det är som en vanlig dag för mig och det ända jag vill denna julen - det är att få vara med mina nära och kära och ha det så bra som möjligt. 

Men på något sätt är jag rädd, jag har inte alls sagt det till många och det lär jag inte kunna göra heller men tanken som rusar runt i huvudet kommer vara på julafton med...#fuckalkohol


Jag hoppas från hela mitt hjärta att ni får en fin julafton vare sig med eller utan julklapp..ta hand om varandra och tänk på hur människor har det innan du frågar. Kärlek till er!♥



Av Elin - 21 december 2014 13:48

 

Av Elin - 21 december 2014 11:15

Hoppas att ni får en fin 4:e advent för det är ni värda!♥  

Av Elin - 20 december 2014 23:15

Har inte så mycket att skriva om idag än att jag har haft fullt upp! Har städat iprincip hela dagen, storstädat huset och julpyntat ännu mer. 

Jag har också hunnit gått på en promenad och sprungit med, ganska långt. Kändes SJUKT skönt att få komma ut på en tur, dock tråkigt att mobilen dog så att jag inte fick någon musik - men men, det blir nästa gång! Var jättefint väder och inte så kallt så jag passade på och just nu känns kroppen go å glad. Ska försöka mig på en imorgon igen!  


Dagen kunde varit bättre. Speciellt på morgonen. Dennis var här i förmiddags, han hade tydligen tagit choklad och sen kom han och kladdade ner hela mitt jävla lakan. Blev så otroligt irriterad att han ska vara på MINA grejer och kladda ner..då var de bara att byta. (Nu kanske jag får höra "Han är ju bara ett barn" - Jo jag vet det men inte så kul då han förstör å kladdar på mina grejer!) 

Lovets första dag började inte som sagt så värst bra p.g.a mitt humör men ska absolut ta nya tag imorgon med det och forrtsätta se framåt!   Har försökt gjort det hela dagen och jag tycker att det gått ovanligt bra!  

Piggare än mig kan ingen varit idag, mina ögon glänste och var helt kritvita. Så himla längesen de var det då de varit helt röda och äckliga och nu känns det otroligt skönt att jag sett en förändring - ett lov behövdes verkligen nu! 

Att jag också tänkte positivt med träningen då jag fick nog med att vara inne. Jag ville se hur mycket jag orkade springa efter ett LÅNGT uppehåll och jag är sjukt förvånad! Efter ett så långt uppehåll som jag haft orkade jag en sjukt lång sträcka. Har jag sprungit när jag sovit eller? 

_____________________

Svara på era kommentarer har jag hunnit men också kollat era bloggar. Känns skönt då det ända jag har kvar och göra innan jag ska sova är att kolla lite videos, därefter ligger jag i fas igen! 

Imorgon hoppas jag på fint väder då det ska bli en promenad och GODISBAK! AHH LÄNGTAR   Kommer bli en toppendag, det ska jag allt se till att det blir! 


Spanien. Det är DIT jag VILL och det är DIT jag SKA! Satt och kollade runt lite på nätet och på bilder och såg vart jag nu vill i Spanien. Ett prioett tror jag.

Jag vill åka till Valencia. Så otroligt fint och coolt! Jag är kär i den staden!!! 

Och att sedan få höra av mamma att om de klarar sin resa till Kreta så ska vi försöka åka - till spanien! Att få höra det gjorde MIN dag. Jag spratt upp och allt blev så jävla bra - fy fan vad glad jag är!  


Jag funderar. Jag har funderat nu i två dagar om hur jag ska göra. Om jag ska göra en förändring. En förändring enligt mig, som jag både vill men också inte vill. 

Det kommer låta jättekonstigt nu, men jag tror ändå att det skulle vara bra för mig! Jag har funderat på om jag ska ta och byta rum till ett större. Jag vill, men ändå vill jag ha det rummet jag har nu för det finns så många "minnen" i det här och jag gillar rummet otroligt mycket men skulle inte vara fel med ett större..


Minnena och min uppväxt är det som gör så att detta tar STOPP! Jag vill men jag kan INTE..det gör så att jag får ångest och panik, som att jag åker ifrån allt jag har om jag gör en sådan förändring.
Tror att det absolut skulle vara bra med en förändring, och att jag kan göra så som gör så det känns bäst för mig men jag vet inte hur jag ska göra...


Hoppas att ni haft en bra lördag - Godnatt!♥

 

Av Elin - 20 december 2014 17:04

Har nu äntligen fått min mobil och det känns SUPERKUL! Sitter och kollar/känner på det iprincip hela tiden..dock kan jag inte slå på den och göra saker med den för jag måste ha ett sim/mikrokort - kommer inte ihåg. Måste vänta till tisdag/onsdag. Väldigt drygt och väntan kommer vara LÅNG men det är värt det!   


Varför det blev en iphone 4s är för att brosan ville bli av med den så fick den av honom - bryr mig inte direkt vilken iphone det är, huvudsaken JAG är nöjd!   

   

Uppdaterar er mer senare! Kärlek till er♥

Av Elin - 19 december 2014 19:54

Som många av er fastnade för var bilden på blommorna som jag la ut igår. Blev ett missförstånd som ALLA kunde missförstå, (t.om jag, dömer ingen!!!) många av er trodde att jag fått blommorna av någon - sådan tur har inte jag och har en beundrare!   men det har jag inte.

Det är nämligen mammas, hon fick dem av pappa för dem hade bröllopsdag för någon dag sen och då tänkte jag igår att "åh ja jag måste bara ta kort på dem och lägga ut dem på bloggen" - tyckte att dem var så otroligt fina + jag ÄLSKAR "friska/levande" blommor och speciellt rosor!    

Önskade dock att jag fick dem av någon för det skulle man ju INTE tacka nej till!    Så om någon nån gång skulle ge mig nåt - ge blommor, är svag för sådant och jag tycker att det bara är FÖÖÖÖÖÖÖR sött!!!! ♥

Men där har ni en förklaring. ALLA missförstår och ni är bara för gulliga!!♥ 

 

Kärlek till er!♥



Av Elin - 19 december 2014 19:02

Jag vet inte vad det är med mig idag, jag är extremt trött och jag håller iprincip på och somna hela tiden! Jag skojar inte! Det började efter skolan, precis när jag kom hem kom tröttheten. Tänkte att det bara var något tillfälligt men det har fortsatt hela dan, jag höll t.om på och somna på IKEA när vi åt!? Och det har bara blivit värre nu framåt kvällen! 

Jag har försökt sova men jag har inte alls kunnat det. Så otroligt irriterande! Jag har också fått en sådan huvudvärk så jag funderar verkligen på och lägga mig så fort jag gjort detta inlägget..  mina ögon svider och de är så sjukt röda. 


Sista dagen i skolan är avklarad och det känns sjukt skönt. Nu har jag ett långt och bra jullov att se fram emot, dock vet jag inte vad jag ska hitta på men det kommer jag absolut veta den senare!

Nu i helgen ska vi i alla fall storstäda huset och göra julgodis.   


Vi fick våra BETYG idag! Var så sjukt nervös när vi skulle få dem så satt och skakade å frös. Dock när jag öppnade det så var jag helt lugn och trodde att jag skulle vara nervös och skaka när jag öppnade det, men var helt tvärtom. Blev snopen när jag såg betygen, var inte mycket som ändrat sig och jag känner mig på nåt konstigt sätt inte så nöjd med betygen överhuvudtaget i år! Jag har klarat allt, klarat mig mer än bra då jag ligger mest på C (förlåt om det låter som att jag skryter!) men jag vet inte - ligger iprincip som förra terminen.

Kan vara för att jag inte mår så bra och att jag inte "hänger med" med betygen, men nej jag vet inte..*tittar på det* 

En sak har dock ändrats bra, nu när jag ser på det så gråter jag - jag har höjt mig i engelskan till ett D! Fy fan vad glad jag är!!!! Grät när jag såg det förut med. Hur fan har det kunnat ändrats?! Jag är i chock!


Nu gäller det nästa år att jag tar i med matten, svenskan och kemin - tror ni att jag kan komma upp till nästa spalt i det?    Haha, ska självklart ta i med ALLT, men dock dem jag behöver bättre i! 

______________

Nu ska jag försöka sova, är sjukt sent att försöka sova nu men jag känner att mina ögon inte orkar mer. Vi får se om jag svarar på era kommentarer idag, annars imorgon!!!! Tack för att NI förstår ♥♥♥♥ 

 

Många kramar ♥



Ovido - Quiz & Flashcards