elin-mylife

Alla inlägg under december 2014

Av Elin - 23 december 2014 23:35

Haft fullt upp i princip hela dagen, jag har mockat åt Joppe, hjälpt till lite med Lukas (då varit ute på går'n med). Riktigt kul och skönt!   

Jag har också gjort sill till mamma (haha nej jag äter inte det), vi har gjort köttbullar, gjort klart skinkan. Och sedan åt hela familjen gröt tillsammans. Var riktigt mysigt! 


Tittat lite på uppesittarkvällen. Dock var det lite så där, jag trodde att det skulle vara mer spel men det var det dock inte - men men, kul så länge det varade!


Mått lite så där idag, haft lite svag feber då och då, hickat i princip hela dagen, haft kliande hals och min röst har varit hes som bara den. 

Är mycket bättre nu men fått magont istället..hm. Är inte min dag om man säger så. 

_______________

Hoppas på en bättre dag imorgon då det är JULAFTON. Fixat två tidsinställda då jag inte kommer kunna uppdatera er imorgon eftersom att jag ska bort..tror dock inte att det kommer vara någon som kollar datorn så mycket men vem vet?   


Hoppas att ni haft en bra dag i alla fall ♥

Nu ska jag titta runt lite på internet och sedan sova för imorgon måste jag hinna med massa grejer innan vi drar iväg och det måste ske ganska snabbt - ingen vila här inte!


Förresten!!! Har äntligen fått kortet till min mobil och nu har jag den äntligen! Är SUPERNÖJD!   Kan nu äntligen blogga på mobilen! Jättebra om jag inte orkar ta upp datorn någon dag eller bara måste säga nåt snabbt till er. 


Kram och godnatt♥

Av Elin - 23 december 2014 21:43

Tack, nu är denna kvällen FÖRSTÖRD p.g.a DIG! Jag är så jävla irriterad att du ska vara på mig, ta mina grejer, slå mig, skrika och göra mitt rum till en jävla soptipp. 

Och det ända man får höra är "Han är bara ett barn" - och!? Så HAN ska få göra vad han vill bara för att han är ett barn!? Aa jag är också ett barn men jag går fan inte runt och slåss, tar andras grejer och skriker!  

Det får fan vara slut på det här och klaga på MIG när jag inte gjort ett dugg förutom att säga tilll honom, när det är HAN som håller på. Jag mår så jävla dåligt av honom så det inte sant...och jag kan inte göra någonting åt honom OCH att jag mår så här..


Varje gång han varit här sitter jag och tänker, tänker på allt han gjort den här gången och vad som ska hända nästa gång. Hur ont i magen jag får när han kommer och när det blir för jobbigt så jag måste springa in på mitt rum och sätta mig där ensam med musik i öronen och bara tänka..den känslan är inte rolig. Speciellt inte när det händer i princip varje dag..


Att se att han tar all uppmärksamhet och om man själv vill prata så lyssnar knappt någon utan allt är bara i fokus på honom, kan ni då förstå att jag mår dåligt? 

Tårarna bara rinner ner för mina kinder och jag kan inte stoppa dem..jag vill inte det här. Jag vill också vara lika mycket värd som honom.


Att ibland se dem ha så roligt och jag sitter där i bakgrunden, då vet man att man inte betyder lika mycket längre. Att man bara är en vägg, det "lilla extra" ifall den andra inte just är där. 


Just nu vill jag inte alls ha julafton. Inte träffa någon! Vill bara sitta ensam hemma, utan någons närhet, vid datorn och musiken.

Fy fan vad jag bara vill tillbaks till skolan..

 

Nej, tack och hej säger jag! 


Av Elin - 23 december 2014 11:36

 

Hoppas att ni får en bra dag!♥


Av Elin - 22 december 2014 19:17

Kan det bli värre!? 

Det var ju inte direkt så här jag ville fira jul..varit så här hela dagen och det resulterade i att jag legat i sängen och knappt orkat NÅGONTING! Bloggandet har sugit p.g.a detta och det ber jag sådan ursäkt för, men jag orkar verkligen inte med nåt - vi får se om jag svarar på era kommentarer, annars blir det imorgon!


Jag har i alla fall hunnit köpa dem sista julklapparna idag (i sista sekund) och det känns riktigt bra! Är endast nöjd med dessa julklappar som jag köpte idag så det blir otroligt pinsamt när dem andra får sina...men men, nästa år ska jag planera bättre och inte köpa i sista sekund utan köpa lite då och då när jag hittar nåt!   Låter super. 



Kommer nästan gå och lägga mig på direkten när jag sett ett program nu efter åtta för jag är så sjukt trött..kroppen orkar verkligen inte med. Blir att slappa hela kvällen framför tvn/datorn i soffan! 

Hoppas att ni haft en bättre dag än mig!♥


-

Av Elin - 22 december 2014 16:05


Av Elin - 22 december 2014 12:09

     

Har ni gran? 


Av Elin - 21 december 2014 22:41

Gud vad trött jag är, ska alldeles strax gå och lägga mig å sova. Orkar verkligen inte vara uppe hela nätterna längre, har blivit sjukt jobbigt och jag vaknar ändå tidigt så är bara trött dagen efter då. 
Lika bra och lägga sig när man är trött så att man orkar med dagen efter.   


Haft fullt upp med godisbak hela dagen då vi bakade fem sorters godis. Mums vad gott alltså! Dock får ätandet vänta tills julafton.

 


Jag hoppas på att det blir bra väder imorgon så att jag kan komma ut i den friska luften, behöver det. Både fysiskt och psykiskt. Så många tankar snurrar inom mig men också irritation som syrran fört över på mig och familjen! - För fan, ryck upp dig någon gång och tänk positivt!!!! Hatar negativa människor...

Men jag ska också ta och vattna blommorna som jag glömde bort både igår och idag. 

Resten av dan får vi se vad som hittas på då jag inte har några idéer alls men det ska jag allt försöka komma på.


Då är helgen slut och jag hoppas att ni alla haft en bra helg, vad har ni hittat på?♥

Snart är det bara TVÅ dagar kvar till julafton - det är sjukt!


Godnatt ~ Kärlek till er ♥


Skapa flashcards