elin-mylife

Alla inlägg under december 2014

Av Elin - 28 december 2014 13:58

Vill gärna veta vad NI tycker om att jag lägger upp "veckans låt" - är det kul/tråkigt/sådär? KOMMENTERA!


Kram♥

ANNONS
Av Elin - 28 december 2014 13:01

Först blir det att fortsätta städa, sen måste jag läsa ut en bok från skolan...

Hoppas att ni får ett fint slut på veckan!<3 Haha jag som trodde att det var måndag jag..

ANNONS
Av Elin - 27 december 2014 23:45

Har suttit och donat med "bilden" hela kvällen och jag börjar bli nöjd. Är dock inte klar men kände att det behövdes en paus och att det är dags för ett inlägg och kolla lite bloggar! 

Började på en i eftermiddags, men jag kände att den inte ALLS blev bra (den som jag visade lite av) så jag började om helt och nu börjar den ÄNTLIGEN bli klar och jag bli nöjd.

Antagligen blir den klar ikväll - bara och hålla utkik!   


Varit lite på stan med syskonen idag och ätit middag hos Sara då grabbarna i familjen var på hockey. Mysigt men kände att jag blev så jävla dyster när jag var där, brukar alltid bli det där, speciellt nu på senaste tiden. Inte kul alls då jag nu oftast undvikit att gå till dem.. 

Småpysslat lite granna. 


Tror att jag ska städa mitt rum imorgon så att jag får något att göra, om jag förstås inte kommer på något annat! Blir nog också att förbereda lite inför ett inlägg med..

______________

Haha var så kul förut - mamma frågade om Ida och jag ätit upp "hennes" chips och ja vi hade gjort det (men hon hade inte direkt sagt innan att det var HENNES) så hon blev fett sur och ja hela situationen blev så jävla rolig - satt säkert och garvade för det där och mamma i 20 minuter! HAHHAHAH 

Det gjorde min dag idag alltså     Hoppas att ni haft en fin dag♥ 


Av Elin - 27 december 2014 19:53

 

Tack så jättemycket för ALLA tipsen!!!♥♥ Jätteglad för dem, och nu är jag en bit på väg! ♥ Dock är jag inte klar, än. Ska fortsätta med det en stund och så får vi se om jag blir klar idag eller imorgon. Kommer i alla fall att svara på era kommentarer senare men lästa är dem! :)


Hoppas att ni får en fin kväll! Kärlek till er♥

Av Elin - 27 december 2014 14:12

Vet ni något bra program/hemsida som jag kan göra olika designer på??? (Förutom Picmonkey) 

Skulle vara SJUKT tacksam om ni kunde kommentera!!♥♥ 

Kärlek till er♥

Av Elin - 27 december 2014 11:05

Av Elin - 26 december 2014 23:45

För varje dag så blir jag bara bättre och bättre. Känns sjukt skönt att det går framåt och inte att något förvärras! Är mycket bättre idag, lite ont i bröstet, slem hosta, trött som bara den och snorig men jag är helt klart mycket bättre. Imorgon kan jag nog t.om gå ut lite mer i den friska luften - längtar! Speciellt nu när det kommit snö - GALET KUL!!!  var tvungen och gå ut nu ikväll när det kom och "inviga" det - lyckan i mina ögon kom då fram!♥

Förhoppningsvis är det kvar imorgon och då kan jag göra lite grejer som jag tänkt på SJUKT länge som jag kan fixa å trixa med - mer får ni inte se och veta - än! Det ska bli en överraskning, och förhoppningsvis blir det som jag tänkt mig..är så spänd och glad!!!


Håller nu tummarna för att snön är kvar...


Har inte gjort ett skit idag iprincip. Hjälpt till med mat och bara slappat. Varit sjukt tråkig men vad gör man inte för och friskna till fort? 

Skrivit med massa folk hela dagen, mest med en tjej från min skola som jag kommit OTROLIGT nära och det är så himla kul att vi gjort det. Vi pratar verkligen om allt och har iprincip samma humor. Det är en sån grymt snäll tjej!♥ Jag som är så blyg, vågar inte ta för mig och försöka prata men hon tog intiativet och sen hon började skriva med mig så har blygheten ändrats lite granna. För varje dag som går så blir jag bättre och då blir jag säkrare å blygheten försvinner mer och mer. Känns så fint att människor kan göra så! 

Vi snackade i alla fall om mellandagsrean, om vi skulle gå och jag blev så himla glad när HON frågade mig om vi skulle gå. Sken upp som en sol och sa absolut ja. Dock känns det pirrigt nu, vet inte varför..men kanske är vanligt då vi bara setts i skolan och skrivit. Hm. Jag vet inte - men jag är grymt taggad på och åka å kolla på rean - även fast jag kanske inte köper något/så mycket! 

Detta gjorde min dag - att få höra att någon vill ha med en! Det sitter nu långt inne i mitt hjärta och sprider glädje!♥ 

__________
Jag har tänkt på hur jag vill göra med mitt hår, men jag är osäker, fast tankar kan man ju ha! 

Skulle faktiskt vilja raka bort lite hår på ena sidan (inte så att håret helt försvinner) och sen ha långt hår på andra sidan - det är så JÄVLA snyggt på en del, men på mig vet jag inte hur det blir..! SIDECUT heter det. 

 

(Suger på och förklara så försökte att göra ett exempel så att ni förstår lite mer) 

Vad tycker ni?


Nu ska jag ta och borsta tänderna å därefter hoppa i säng! 

Hoppas att ni haft en fin fredag♥

 

Av Elin - 26 december 2014 18:37

Satt och garvade åt det här i flera minuter xD HAHAHAH!

Ser helt hög ut...   


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se