elin-mylife

Alla inlägg under december 2014

Av Elin - 1 december 2014 11:15

Idag är det första december och vi är inne på vinteråret nu. 30 dagar kvar av detta året och mindre blir det bara. Snart är även denna månaden slut..och detta året. 2015. Kan ni förstå det? Ett helt år har snart gått! Början på detta året var ju nyss, 2014! Tiden bara springer iväg och jag ryser för att tiden går så snabbt. Den gjorde inte det när jag var yngre, då gick ju dagarna timme för timme, minut för minut och sekund för sekund. Men nu går en timme som en sekund! Jag blir så jävla rädd för att tiden går så snabbt. Att allt ska gå så drastiskt och inte sakta så att man får njuta av dagarna!

Jag hoppas absolut på att denna månaden erbjuder massor av roliga saker och bra upplevelser   Att jag får hinna med tiden och dagarna å avsluta detta året på ett bra sätt! 

Vad denna månaden erbjuder är lite allt möjligt..tre veckor kvar i skolan, massa prov och säkert flera läxor. Men också avslutningsdagen i skolan med julshow och betygen! Så himla spänd på och veta hur det går för mig och jag kan inte vänta på den dagen och hur jag kommer vara så nervös så att jag skakar. 

Lov, julafton då vi ska fira hos farmor och farfar iår igen. Nyår. Ja kommer vara mycket kul som vi kommer hitta på denna månaden så gör mig inte besviken nu december! 


Denna månaden ska jag försöka uppdatera er lika mycket som november, kanske t.om mer? Men vi får se vad som erbjuds då jag har skolan och mycket plugg! Hoppas att ni alla får en fin december ♥ Många kramar ♥

    

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se