elin-mylife

Alla inlägg under december 2014

Av Elin - 6 december 2014 14:49

 

ANNONS
Av Elin - 5 december 2014 22:30

Sitter just hemkommen från en kväll hos syrran med pepparkak och temys. Kvällen ha varit rätt så okej, har vart med om ett skrikit barn som dragit mig som satan i håret och som t.om BITIT MIG! Blev så jävla förbannad och arg på honom för att han skulle hålla på så. Han ska veta själv hur det känns och bli dragen i håret - gör förjävla ont! 

Detta gjorde ännu mer att jag INTE vill ha barn!


Är så jävla trött så jag ska starkt gå och lägga mig så fort jag kan. Somnade förut under eftermiddagen och sov kanske en halvtimme och det kändes jätteskönt att jag fick göra det, dock så blev jag bara tröttare efter sovandet.

Nu börjar också förkylningen komma..tät i näsan och lite smått ont i halsen. Hoppas på att jag kan hålla ut tills jullovet! 


Har haft en rätt så okej dag. 

Hade ju som sagt möjligheternas dag i skolan, inget direkt ansträngade. 

Dock hände det en as rolig grej, trodde att jag skulle dö...xD mitt skåpslås gick sönder! Det bara gick isär i TVÅ DELAR när jag låste upp det!?!?! AHAHHAHAHHAH. Så jävla pinsamt! XD Fick panik så stod där som värsta idioten och bah "Vad ska jag göra nu?!" och tittade runt så ingen stod och kollade på mig. Såg nog fett roligt ut..åå skäms så jävla mycket! Fick ihop den men på måndag måste jag komma ihåg ett nytt lås... 


Vi fick reda på historiaprovet innan vi slutade, om franska revolutionen som jag inte kunde öva på......vi fick inte själva provet utan vi fick provresultatet på en post it lapp och det kändes skönt då jag INTE ville se allt jag misslyckades på. Mitt i allt ringde pappa mig precis när jag fick provresultatet (hjärtat slog så in i helvete) så jag sprang ut och folk trodde att jag sprang ut och grät, kände att jag nästan höll på och göra också.

Tittade på resultatet medans jag pratade med pappa och hjärtat slutade fan slå....asså jag trodde inte att det var sant. Tittade om och om igen på lappen tills jag insåg att jag verkligen var GODKÄND! En tyngd släppte från bröstet och jag kunde börja andas igen. Jag blev så jävla glad och det kändes så bra. Nu kan jag "släppa" det och gå vidare! 

Läraren kom dock efter och sa att jag fick göra omprov eftersom att jag varit sjuk och inte kunnat träna, men just nu känner jag att jag nöjer mig med att jag är godkänd + vi har hundra massa andra prov som måste göras och franska revolutionen är as svår! Jag är glad! Nöjd!   Ni får självklart tycka vad ni vill, om att jag tar ett dåligt beslut men jag känner ju själv hur jag vill göra. 

_________________________________________

Hoppas att ni alla haft en bra dag och att ni får en trevlig helg! Nu ska jag fixa mig till sänga och sova. Godnatt ♥

   HAHAHHAH dör för denna bilden - ja där får ni se min "andra" sida XDANNONS
Av Elin - 5 december 2014 18:39

   

Kram ♥

Av Elin - 5 december 2014 17:03

 Ha en bra helg! ♥ Kramis 

Av Elin - 5 december 2014 10:00

PLUGGA! Massa NO ska det bli. Ska också försöka att gå promenader med och göra pepparkakor.  

Vem vet vad jag hittar på?

Bloggningen kommer vara lite upp och ner tyvärr..Ha en bra fredag!♥

 

Vad ska ni hitta på i helgen? Många kramar ♥♥

 

 

Av Elin - 4 december 2014 21:03

Ska strax gå och lägga mig men tänkte uppdatera er lite snabbt! Har haft en myskväll med bara mamma då vi tittat på tv och myst med chips å dipp medans pappa och Ida är på hockey med brosan, Anna och min farbror. 


Har haft en bra dag men då jag dock nästan bara fått höra negativa saker och som gjort mig på lite dåligt humör.. Vi behöver inte ta upp det, men så jävla irriterande då jag själv tycker att om dem BARA har negativa saker att säga så kan man hålla tyst! Visst jag är negativ, det kan jag verkligen erkänna men jag har verkligen blivit mer positiv och uttrycker mig faktiskt inte så nu till andra - håller det för mig själv. 

Bortsett från det så har dagen vart bra, lektionerna har gått segt och lektionerna var väl inte så värst men men. Jag klarade mig igenom dagen i alla fall.   


Har tagit det lugnt hela dagen idag, hunnit med å göra allt på datorn jag skulle hinna med. Känns jätteskönt! 

______________________________

Imorgonen är det fredag då vi har möjligheternasdag i skolan och det är att vi får jobba med lite vad vi vill, ex. saker som vi är efter med, inte hunnit klart med eller har svårt med osv! Tycker absolut att det är en jättebra dag då jag har saker planerade, speciellt på engelskan, NOn och svenskan.


Godnatt finisar! ♥♥

Av Elin - 4 december 2014 14:42

Tititta vad som låg i brevlådan när jag kom hem! Blev så himla glad!!!     

Blev verkligen kär i halsbandet när jag såg det. Själva bilden på halsbandet. Detaljerna och nyckeln som sitter där man knäpper upp.  Så himla sött! Och grymt! Att man orkat sitta med det och göra alla söta detaljer, det är OTROLIGT! Hela halsbandet är otroligt fint och jag har äntligen fått ett halsband som jag typ velat ha - detta är ännu bättre. Ska ta hand om detta väldigt mycket eftersom att det ser väldigt skört ut! TACK så himla mycket Natalia!!!!!♥♥ Pappa hälsar också att det var superfint!   


Hoppas att ni alla haft en grym dag! ♥


Av Elin - 4 december 2014 13:43

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se