elin-mylife

Direktlänk till inlägg 31 december 2014

2014 blir 2015 (Långt inlägg!)

Av Elin - 31 december 2014 10:00

Snart är detta året slut. Det känns verkligen inte klokt att ett helt år snart är över!! Att vi nu är på samma dag som för ett år sedan. Då vi alla stod och tänkte på vad vi skulle ha för nyårslöften, satt och skumpade med familjen, festade och bara önskade varann ett gott år. Vi stod alla och tänkte att det snart är 2014. Att det ska bli ett bra år! 
Och nu gör vi detsamma, fast inför 2015.. dock har alla inte den känslan. Ett "gott nytt år". Det är sorligt med den tanken att alla inte har det bra, utan att "detta året fortsätter helvetet också"..allt hemma, skolan, trakasserierna, mobbning. Massa mer! Så jobbigt att veta att ALLA inte har det bra och att hans/hennes år inte blir så som det blir för en annan. Man vill bara ta alla människor som känner så å har det så och bara ta med sig dem i ens hus och låta dem bo där, där vi kan prata om allt ont som hänt varann, där vi kan sitta och KÄMPA oss tillbaks till det bra!

Fyfan vilken bra känsla det hade varit..


Detta året har det hänt massor av saker. Både bra och dåliga. Lärorika saker, men också saker som jag inte lärt mig någonting av - haha. Dem har stärkt mig, både fysiskt och psykiskt.

Att jag kan säga så känns så otroligt bra inom mig. Det visar hur mycket jag varit med om men inte låtit det stoppat mig, utan jag har fortsatt och kämpa och kämpa tills jag då stått upp igen med leende på läpparna. Den känslan är otrolig. Att jag kämpat på. Inte själv, utan med hjälp av ER! Ni som stöttat mig då jag inte orkat, varit ledsen/grinig och bara velat lägga mig ner på marken och skitit i alltihopa! Och att då få höra hur mycket man är värd och hur många kämpa på och styrkekramar man får - då vet man. Då vet man att man inte ska lägga sig ner på golvet och släppa taget, vad som än händer. Att få höra något sånt och få dem glada känslorna inom sig och veta att man betyder något så mycket för någon man knappt känner - Den känslan är enorm och inom sig känner man en stor tacksamhet! 

Jag har gått vidare. Det är svårt för mig och inse det och känna, men jag vet så jävla väl att inne i mitt huvud är det borta - även fast en bit alltid kommer vara kvar..och att jag ALDRIG kommer förlåta personerna som gjort ett helvete för mig. 


Andra saker som hänt iår är att jag fått massa nya vänner. Både inom internet och utanför.

Jag har hållit på med bloggen i snart 2 1/2 år och i samband med detta har jag fått så många fina vänner och läsare. Jag kan inte kalla er bloggläsare, för mig är ni mina vänner! Alltid varit och kommer alltid vara. Att få vänner som ni är något stort för mig. Ni vet verkligen inte hur det känns - det känns så otroligt!

Jag delar med mig av mitt liv och ni vill läsa om det. Även fast det kanske inte händer så mycket för mig på min fritid men ni vill ändå läsa, och det är då jag fortsätter och tycker att detta är kul! 

Sedan när man loggar in, man kanske haft en dålig dag och så ser man en kommentar. Fy fan vad glad jag blir då, det kanske står "Ha en bra dag!" och vet ni vad? Det gör mig så otroligt glad att få höra något sådant! Då ändras mitt humör nästan på en gång!


Det är så kul att ni hittat hit, sprider glädje och att VI gör denna bloggen tillsammans. För det är inte jag som gör bloggen själv, utan det är ni med ska ni veta. Det är ni som gör att bloggen är igång, sprider glädje och gör så att jag bara vill göra mer..

Jag har lärt mig så mycket detta året med bloggningen. ~ Att det inte går att få en bra blogg bara "poff" utan det tar tid! I samband med detta har jag lärt mig göra MASSA headers, lägga ut bilder då det ser mycket roligare ut och intressantare OCH sprida massa kärlek och glädje! Bloggning från mobilen och allt - nu kommer det bli mycket lättare om jag vill nå er eller säga/fråga något snabbt.

- Nä jag är otroligt taggad för att fortsätta denna resan med er!


Mycket träning och skolan har varit iår och jag är chockad att jag ändå gett så mycket tid åt dessa saker. Jag tänkte först i början av året att jag inte kommer orka eller viljan, men jag hade fel! För er kanske jag inte tränat så mycket men det är mer än vad jag gjort tidigare, och nöjd det är jag! Jag har orkat springa cirkus en kilometer utan att stanna och det grymt från min sida. (Nästa år ska jag bannemej försöka mig på två ;))

Nästa år ska bli ett år då jag tränar mycket, mer än detta året men i måtta! Jag ska dra ner på alla sötsaker och dricka behöver vi inte tala om - det har jag redan slutat med och jag saknar det inte alls så det behöver jag inte vara orolig för! Funderingar på att börja grymma är också..:)


Skolan har varit suvären iår oavsett hur mycket som varit i skolan och saker som hänt. Jag är nöjd över mina insatser och mer kunde jag inte gjort! Jag slutade detta året med rätt så bra betyg, men för mig ett GRYMT betyg i engelskan som jag blev i stor chock över, höll t.om på och gråta över det.. jag har lyckats med massa saker som jag är sjukt stolt över! Nästa år blir det samma sak, då ska jag ta i turbon och arbeta precis så som jag gjort sen innan - om inte mer!!!


Roliga grejer runt mig har inte bara ändrats och gjorts utan jag som person har ändrats SJUKT mycket under året! Jag är stolt över mig själv, hur jag blivit som person, hur jag ser ut och att jag vet vad jag vill i mitt liv. Jag kan stå för det jag säger och jag har blivit en sån positiv människa! Jag ser inte längre negativt på saker och ting utan för det mesta ser jag det positivt..det är samma med skolan. Nu längre sitter jag inte och gnäller åt prov, att det kommer gå skit och att jag kommer dö för det. Nej, om man ska hålla på så då går det skit, åt helvete eller vad ni själva tycker. Utan om ni vill att det ska gå bra ~ va då positiv, gör ert bästa och träna - då går det bra!

Visst ser jag negativt på saker då och då, men jag har blivit så mycket bättre och ser att om jag är positiv då blir det bättre! Jag har också blivit så sjukt glad för livet nu än vad jag var för ett år sedan, allt känns så grymt!!


Det har varit ett OTROLIGT bra år och jag känner att jag kan ta ett avslut av detta året och börja på ett nytt. Gå vidare och hitta på ännu mer skoj och spännande saker. 

2015 vill jag fullfölja detta.. bli mer aktiv med träningen, träna mer men i lagom måtta! Göra två förändringar i mitt liv, kanske klippa sidecut och kanske byta rum..det är två saker som jag vill men är osäker på. Får absolut tänkas över!

Jag vill hinna med bloggen mer, men det är svårt när man har skola och allt. Ska självklart försöka blogga så mycket jag kan! Åka till Liseberg vill jag göta igen - goosh vad jag är taggad!   just nu har jag inga flera planer, men jag kommer absolut komma på fler efteråt.. Om bara några timmar är denna dagen över.. Då är det en ny dag. 1 januari. 2015. Är så nervös och spänd på ett nytt år. Vet inte varför för det är ju bara som en vanlig dag.

2015 måste vara ett bra år! Och jag tror att det kommer vara det med. 

Jag hoppas att vi syns nästa år igen. Är ni lika taggade som mig?  


Tack allihopa för det här året ~ Ni är bäst ~ Kärlek till er!


♥!!!ÖNSKAR ER ETT FANTASTISKT 2015!!!♥

 

 

 
ANNONS
 
Maria

Maria

31 december 2014 10:13

Vad skönt att du känner att det varit ett jättebra år! =)

Du har verkligen en jättefin blogg som är intressant att läsa. Så keep it up girl!

Gott nytt år till dig med!

Kramar

http://overleva-uretrit.bloggplatsen.se

 
Linn♡

Linn♡

31 december 2014 12:04

ojoj vart ska jag börja? Hhahah, så långt med också himla bra skrivit♡♡ Du är verkligen bäst på dethär!
Du verkar haft ett toppen bra år! Jag har läst hela inlägget, vilket tog sin tid;)) Men det är det sååååsåå värt!! Dina ord är guldvärda. Även fast det hänt en del jobbiga saker för dig så ska du känna att du haft ett jättebra år♡ Jag är så sjukt glad att vi är vänner!! Detta året har varit helt otroligt, sedan jag då startade denna nya bloggen har allt verkligen bara gått framåt, detta är bloggen jag drömt om. Bloggen då som du skriver att man får massa tillbaka och att det inte bara är den som skriver inläggen som skapar bloggen utan vi tillsammans skapar bloggen, det är helt otroligt♡ ÄLSKAR DET. Är så sjukt tacksam för allt.

Det var verkligen ett jättebra inlägg, hade velat göra såhär, men orkar inte hahahaXd Du har kämpat sååå med detta inlägget, och det blev helt toppen♡ DU SKA VARA SJUKT STOLT.

Jag önskar dig ett jätte jätte jätte bra avslut på detta året och en toppen början på 2015. 2015, kommer bli ett toppen år! Det ska vi se till!
Miljoner kramar till dig Elin, världens finaste och underbaraste Elin♡♡♡♡♡♡♡♡♡
LOVEU!!!

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
Ebba

Ebba

31 december 2014 12:55

UNDERBARA BÄSTA FINA ELIN!<33
Dina ord är såååå himla fina, hela du är fylld av en sån himla positivt energi att man inte kan låta bli att le när man läser detta inlägg!<33 :*

Du är en sån OTROLIGT fin tjej och det hoppas jag du vet!<3
2015 kommer bli ett skitbra år, hur dåligt 2014 än varit, för 2015 är vårat år & 2014 är historia!<3
Du är så himla stark att man blir mållös, dina inlägg innehåller alltid glädje hur dålig dina dagar än varit!<3

Är så himla glad att jag hittade din & Linn's blogg, utan er skulle jag nog ALDRIG åstadkommit den jag blivit idag- NI ÄR GULD VÄRDA!<33 :**

HA EN RIKTIGT UNDERBAR NYÅRSAFTON! Det förtjänar du verkligen- Du & Linn är amazing!<3

GOTT NYTT ÅR!<333

http://www.ebbolella.bloggplatsen.se

 
Linn♡

Linn♡

31 december 2014 15:03

Aww underbara och helt fantastiska Elin, du är helt klart bäst!! Finns inte ord!! ♡♡♡♡Är så sjukt glad och tacksam för exakt allt!!! För att jag fått träffa dig och för att vi är vänner, så sjukt bra år!!!! Herregud, jag är så sjukt tacksam och helt otroligt glad!!!!!
Så sjukt glad att jag känner dig!! Vet inte vad jag skulle gjort annars...
Blir så sjukt glad när du skriver så, dina ord.......vet inte vad jag ska skriva, är typ stum!!

Looooooovvvveeeuuuu soooo!!!! 2015, ska bli vårt år, helt klart!! ♡♡

Sv1, Jo jag mår mycket bättre idag:)) Tack som frågar♡♡ Hahah ja, får ta det lite lugnare nu;) ♡ ♡
--------------------------------
Herregud ELin, jag vet verkligen inte vad jag ska säga!! 12 kommentarer!! Du är...........FANTASTISK!! Att du sitter och lägger ner så sjukt mycket tid på att kommentera, du behöver inte!! ♡ Jag är så sjukt tacksam.......det finns inte ord!! Du ska veta att när min telefon plingade till, efter gång på gång (får mail vid nya kommentarer o frågor) min första tanke var att det var du! <3 Hade jag rätt? Jajamensan;))) Du är helt underbar Elin, världens bästa Elin, helt otroligt bäst!!!!!!!!!! Åhh jag vet int ev ad jag ska skriva .... men är så himla j*vla tacksam, så sjuuuukt himla glad!!!!! DÖR. Herregud elin, taaack du är bäääst!!!!!!!!!♡


ÄLSKAR DIG!♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

31 december 2014 15:22

Vilket fint inlägg du skrivit vännen<3
Du är en stark tjej som är positiv och kämpar :)**

Jag tror också på 2015, tror det kommer bli ett superbra år, ännu bättre än 2014 :)**

Såklart du är värd så mycket!* vi får peppa varandra-det är så värdefullt med all pepp man får- jag håller helt med dig! :)

Hoppas du får en fin kväll och jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År !!**

Kramar


http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

31 december 2014 16:06

Vilket bra o fint inlägg du har gjort, du är en riktig kämpe! Passar på o önskar dig ett gott nytt år nu! Nu kör vi på 2015 och ser till att detta året blir grymt bra älskade du! Tack för allt, tack för alla fina ord, för alla fina sms stunder, för ALLT! Dina ord värmer, väldigt mycket.

Och du ska veta att sånt glömmer inte jag, det sitter kvar. Så stort tack för allt älskade du <3

Du är grym o fortsätt med det du gör! Var stark, var en kämpe, precis som du varit hitills.

Love u! :* <3

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

31 december 2014 16:46

Svar: Tack så mycket min fina <3
Jag ska göra ett litet inlägg strax, där jag skriver om mitt år :D

http://nattis98.bloggplatsen.se

Elin

31 december 2014 17:11

Åh vad kul! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se