elin-mylife

Direktlänk till inlägg 23 december 2014

"Han är bara ett barn"

Av Elin - 23 december 2014 21:43

Tack, nu är denna kvällen FÖRSTÖRD p.g.a DIG! Jag är så jävla irriterad att du ska vara på mig, ta mina grejer, slå mig, skrika och göra mitt rum till en jävla soptipp. 

Och det ända man får höra är "Han är bara ett barn" - och!? Så HAN ska få göra vad han vill bara för att han är ett barn!? Aa jag är också ett barn men jag går fan inte runt och slåss, tar andras grejer och skriker!  

Det får fan vara slut på det här och klaga på MIG när jag inte gjort ett dugg förutom att säga tilll honom, när det är HAN som håller på. Jag mår så jävla dåligt av honom så det inte sant...och jag kan inte göra någonting åt honom OCH att jag mår så här..


Varje gång han varit här sitter jag och tänker, tänker på allt han gjort den här gången och vad som ska hända nästa gång. Hur ont i magen jag får när han kommer och när det blir för jobbigt så jag måste springa in på mitt rum och sätta mig där ensam med musik i öronen och bara tänka..den känslan är inte rolig. Speciellt inte när det händer i princip varje dag..


Att se att han tar all uppmärksamhet och om man själv vill prata så lyssnar knappt någon utan allt är bara i fokus på honom, kan ni då förstå att jag mår dåligt? 

Tårarna bara rinner ner för mina kinder och jag kan inte stoppa dem..jag vill inte det här. Jag vill också vara lika mycket värd som honom.


Att ibland se dem ha så roligt och jag sitter där i bakgrunden, då vet man att man inte betyder lika mycket längre. Att man bara är en vägg, det "lilla extra" ifall den andra inte just är där. 


Just nu vill jag inte alls ha julafton. Inte träffa någon! Vill bara sitta ensam hemma, utan någons närhet, vid datorn och musiken.

Fy fan vad jag bara vill tillbaks till skolan..

 

Nej, tack och hej säger jag! 


 
 
natalia

natalia

23 december 2014 23:15

Eftersom jag är en av dem som älskar barn så är jag en av dem som vill kommentera "han är bara ett barn".

Och det är klart att han inte är mer värd än dig, småbarn får alltid mer uppmärksamhet än äldre o så tror jag det alltid kommer vara.

Tråkigt att du mår som du gör, hoppas det går över till imorgon.

Kram <3

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Linn♡

Linn♡

23 december 2014 23:40

Nej stackars dig!! :(( Alla känner olika och det är så vi människor är♡ Förstår att det måste vara riktigt himla jobbigt!! Och tycker så synd om dig att du känner så...Du kan inte prata med han? (Är han din lillebror? Prata med dina föräldrar? ) Hoppas verkligen verkligen verkligen att du mår bra igen!
Och jag hoppas med hela mitt hjärta att du imorgon får världens bästa julafton!! JAG hoppas verkligen det elin♡♡♡♡ Julafton ska vara roligt, för alla, speciellt dig♡♡♡
Tusen kramar!!!

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
Göran

Göran

24 december 2014 06:30

Jag vet inte hur gammal varken DU eller "han" är men jag antar att "han" är betydligt yngre än du. Själv är jag en halvgammal gubbe som halkade in med slumpknappen och kände igen mig i dina ord. Mindes mina tonår (för bara typ 40 år sen) och mina jävla små kusiner, mina lika "jävla" små halvsyskon som jag var tvungen att stå ut med fast de oftast var ett enda lidande.
Man FÅR känna som du gör! Du gör inget fel.
Men... det går över. Det blir bättre! När "han" blir äldre och får mer förstånd. Nån gång längre fram i livet kanske "han" och Du sitter en julafton och skrattar åt dina hågkomster av hur hemsk "han" var som liten. Och hur jävla dryg "han" tyckte att DU var...
God Jul på dig, okända lilla vän!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Elin

24 december 2014 08:32

Tack för kommentaren! Ja det blir väl bättre när han blir äldre...
God jul?

 
Ebba

Ebba

24 december 2014 09:48

Känner verkligen igen mig i dina ord! Var exakt likadant mellan min bror och mig, men det blev bättre med tiden. Jag tror alla syskon någon gång känner sig lite orättvist behandlade, den ena får mer uppmärksamhet osv.
Men jag lovar att det blir bättre!

Kram på dig! <3

http://ebbolella.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Ovido - Quiz & Flashcards