elin-mylife

Direktlänk till inlägg 15 december 2014

NU FÅR DET VARA NOG! (Långt inlägg)

Av Elin - 15 december 2014 18:30

Vad har jag gjort för fel!? Ännu en gång det händer, men istället var det någon som fyllt i ett ord på mitt skåp och det var helt NERSKVÄTT med julmust!

Jag börjar från början...vi hade slöjd och precis börjat då Hanna kommer till mig och ska berätta en sak. Ser att det är nåt med henne och jag reagerar ganska snabbt för mitt hjärta började slå hårt och snabbt. Hon säger att mitt skåp är helt nerskvätt med någonting och sedan så har dem fyllt i en text som stod där. Jag visste inte vad jag skulle säga, det ända jag fick ur mig var "Det är säkert ...!"


Jag blev så jävla ledsen, speciellt när jag inte gjort NÅGONTING och bara får hat och nedklankningar! Kände gråten i halsen. Samtidigt blev jag så jävla FÖRBANNAD! Varför i helvete kan han/dem inte gå fram face2face istället för att göra på det här sättet?!

Så jävla PATETISKA och FEGA! 
Inte bara för det ni gör, utan för att ni försöker trycka ner någon så jävla mycket att den känner livsglädjen sakta försvinna, och för att ni tror att ni är NÅGOT när ni sabbar för någon.


Tänk er själva, tänk om någon i ER närhet blev mobbad. H*n känner livsgläjden sakta försvinna och känner att "Nej jag orkar inte med mobbningen mera, jag hoppar!" H*n tar ett steg mot tåget och helt plötsligt är BORTA!

Hur skulle ni känna er? Jo, ni skulle känna att allt var ert fel, helt jävla knäckta! Ni undrar varför ni inte gjorde någonting, vad ni gjorde för fel. Om ni sagt något elakt. Allt!

Ni kan inte se henne/honom något mer. Inte höra hennes/honoms röst. Andetag, steg, leende, skratt p.g.a en jävel som förstört tjejens/killens liv! Med ord, slag, skratt, utanförsskap mm. 

Tänk er - ni ska på bio, du väntar på honom/henne. Det ringer, det är din mamma. Hon säger att du måste komma hem fort för hon måste berätta en sak som hänt. Du går hem. Väl inne sitter din kompis mamma och pappa med din mamma. De ber dig sätta dig ner och berättar att din kompis är borta och aldrig mer kommer komma tillbaka. Du känner hur ditt liv sakta försvinner och du själv bara vill lägga dig ner på marken och dö. Precis så som h*n kände, känner du just nu. Hur skulle det känns? Bra? Nej jag tror inte det!

Eller - du är mobbaren. Du ser henne/honom varje dag, slår, ger elaka blickar och kommenterar henne/honom. I mer än ett år har det hållit på. Du skrattar åt henne/honom, tycker att det känns så otroligt bra och roligt tills offret en dag inte orkar mer och känner att den ända åtvägen är att ta självmord. H*n gör det.

Flickan/pojken kommer inte till skolan nästa dag. Du undrar varför och tänker ut vad du ska säga när h*n kommer tillbaka.

Det går ytterligare en dag. Hennes/hans föräldrar kommer till skolan. Du undrar vad som händer. De berättar. Du känner hur en tår sakta rinner ner för kinden. Du tänker att det var DU som gjorde så att h*n tog sitt liv. Att du nu har ett liv på dig. Du kan inte gör något, det är försent. 

Alla ord h*n fick ta emot, slag, utanförsskap, av dig! Du vill ha tillbaka henne/honom, krama om henne/honom, säga att h*n är bäst, säga förlåt för allting som du har gjort. 

Det går ytterligare en dag, du stannar hemma från skolan för att du mår skit, precis som H*N gjort. Nu förstår du hur hon mådde när du äntligen fick känna smärta.

SÅ TÄNK FÖRFAN VAD NI GÖR OCH SÄGER! 


Jag ville bara dö just då, inte finnas något mer. Det var lika bra att jag får slippa detta...men jag är starkare än så! Det är svårt och jobbigt när en får hat när ingenting gjorts, men varför sätta sig ner när man kan ställa sig upp och visa dem vad som är RÄTT och vad som är FEL. Ta massa skit för ingenting - nej -  vi är starkare än så!!

Så jag ställde mig upp, fortsatte med det jag skulle och gick sedan stolt till mitt skåp. Kastade in mina grejer i mitt nya skåp, fick tacksam hjälp och kände mig starkare!

Han gick förbi mig, kände hans blick på mig. Mitt hjärta slog snabbt men jag kände att jag inte orkade bry mig ett SKIT. Blockade han på snap och så kommer han förbli! Tror han att han kan få mig på botten så har han total fel   

______________________

Mår mycket bättre nu, tack vare stöttning från vänner men också för att jag stolt inte låter någon förstöra mitt självförtroende. Klarade detta en annan gång, men denna gången klarar jag det ännu lättare. Jag är stark!


 
 
Ebba

Ebba

15 december 2014 19:10

Fy fan vad jag blev förbannad nu! Vissa människor är såååå otroligt dumma, vet ungefär vad du går/gått igenom, har upplevt liknande saker i flera år nu.

Den som mobbar någon annan tänker tyvärr inte i dessa banor du beskriver (tycker likadant som dig), det är inte förens det har hänt som dom reagerar. Dom tänker inte på att "H*n vill ta sitt liv nu", när det väl hänt så får dom sig en rejäl tankeställare. Det är så fel!

Du är jättestark Elin! Du är en riktig kämpe! Visa dom att du inte tänker låta dom trycka ner dig, det är det bästa du kan göra. Det är jätte svårt men att du stolt gick till ditt skåp, måste svidit rejält åt honom!

Låt honom inte vinna, i slutändan så kommer du stå där som en vinnare, han kommer vara förloraren!

Massa kramar

http://ebbolella.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

15 december 2014 19:37

Åh fina Elin, du är en sån go tjej<3
Trist att höra att detta hänt dig :(

Men vet du vad? dem är fega! och du är stark! :)
Fortsätt kämpa tjejen, du är värd det bästa!

Kramar<3

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Sara

Sara

15 december 2014 19:38

Usch så otroligt hemskt Elin ! Hoppas bara du kan förstå att det inte är något fel på dig och att det är dem de är fel på ! Du är perfekt som du är och låt aldrig någon annan trycka ner dig ! <3 Massa styrkekramar :) !

http://www.baakochmaat.blogg.se

 
Annie

Annie

15 december 2014 20:23

Sv Tack så mycket! gillar det med :) ;)

Ja det han gör är så fegt och så dåligt! :(
Håller med ovanstående, du är perfekt som du är<3 kom ihåg det :)

Styrkekram<3

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Elin

15 december 2014 20:59

Tack fina du!

 
Linn♡

Linn♡

15 december 2014 20:34

Som du avslutade allt - DU ÄR STARK. Jag har själv inte varit med om något så här fruktansvärt, men inser verkligen hur otroligt stark du är!! Såhär kan det fan inte vara. Att han/hon fortsätter (han?) helt jävla sjukt!! Seriöst är den personen / personerna? helt hjärndöda, har dem inget fucking hjärna eller???? helt puckade är dem....Orkar inte med sådana människor...
Tycker så otroligt synd om dig som behöver befinna dig i samma skola, ja kanske samma klass, helt enkelt samma del av landet som den personen / de personerna. Du är inte värd det. Dem är skitstövlar allihopa, du är en guldsko.
Vet inte vad jag ska skriva - blir så sur!!! Du är verkligen jätte stark och fortsätt med det och jag hoppas av allt att detta tar slut NU....





Sv; Aww tack sötaste duuu♡♡Du är finast!! OCH BÄST. Tack så mycket;)) Träningen gick bra;))


MÅNGA MÅNGA MÅNGA Kraaaamar♡ Hoppas du mår bra,...

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
Mizca

Mizca

15 december 2014 20:37

Usch, det där låter inte bra =/

Svar: Ja, men precis. Så är det.

http://www.mizca.se

 
Linn♡

Linn♡

15 december 2014 20:40

Sv;Taack så mycket:DD ♡♡♡ Min favorit var nog....oj vad svårt hahahah! Gillar verkligen alla, skulle tänka mig att ha alla, fast har ingen så:PP hahahah♡♡♡♡
Många kramar♡

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

15 december 2014 22:08

Men gumman <3 Du vet vart jag finns om du behöver snacka! Du är så jävla stark som klarar av allt detta, jag skulle aldrig göra det! Men fortsätt kämpa och låt ingen förstöra!!!

Kramar

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

15 december 2014 22:33

Nä nu har han fan gått upp på torra land! Vad i helskotta sysslar han med?

Tycker så synd om dig, fina du som stöttar oss alla här!

Du är värd din vikt i guld och du är världens starkaste! Som stolt klarade dig ut ur detta. Tänk på din värdighet.

Tro mig han kommer få igen detta! För eller senare.

Stor styrkekram!

http://overleva-uretrit.bloggplatsen.se

 
Linn♡

Linn♡

15 december 2014 22:38

Åhh:(( MASSA MASSA TUSEN KRAMAR TILL BÄSTA DU♡♡♡v Du är verkligen bäst!!

Sv; Jo men mig är det bra:DD As gött att det är den absolut sista skol-veckan för året nu och dessutom en massa roliga dagar att längta till♡♡♡♡♡
MÅNGA kramar♡♡♡♡

http://www.linnfoto.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

16 december 2014 18:36

Du är stark! <3

http://novembertjej.bloggplatsen.se

Elin

16 december 2014 19:10

Tack fina du! ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 6 maj 2015 08:30

Det är nu så att jag tog det beslutet igår att jag nu skulle gå vidare till en annan bloggportal. Jag har funderat och funderat i flera veckor nu, månader och beslutat mig att jag måste testa på lite nytt och "gå vidare i livet!"Jag själv är glad för...

Av Elin - 5 maj 2015 19:03


Haft en grym smärta idag, både i rygg och mage. Känns inte alls bra! Varit illamående från och till och väl hemma blev det som värst. Jag kunde knappt äta och jag höll tillslut på att kräkas och bryta ihop... När vi väl skulle äta kallsvettades jag...

Av Elin - 4 maj 2015 21:10


Drygt två dagar till ultraljudet nu. Känns helt underbart, sedan lär jag få vänta ytterliggare veckor innan jag kommer träffa läkaren. Men vi är på väg och jag är så himla glad att ultraljudet är på onsdag, just nu börjar jag tröttna och tappa greppe...

Av Elin - 4 maj 2015 13:51

Har just nu slöjd, dock slutar jag om några minuter bara! Sedan SO till halv fyra, ska allt gå - hoppas på att jag slipper någon läxa nu, fast jag funderar ändå och fortsätta med svenskan då den ska vara klar till torsdag och jag har ingen aning om j...

Av Elin - 4 maj 2015 07:57


Skapa flashcards